![]() |
Citiraj:
Ne ne, sve poštom dolazi. Play se čeka 2 tjedna su mi rekli. Telefonski sam sve obavio |
Citiraj:
|
Ja sam produljio ugovor (znaci postojeci korisnik) i dobio PS za 288€, konzum bon i zvucnik.
Sve odradeno samostalno preko web-a. |
Citiraj:
|
ja još kao "preko veze" to išao dogovarat pa me zajebali. čini se da niš od bona i dodatnog poklona. cimnen svoju tzv vezu da vidim sta je
|
Citiraj:
Plejka je za produljenje interneta da budemo jasni. Za mobilne tarife daju popuste samo.na mobitele. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Zna netko o kojoj se chasis PS5 radi preko A1? Koja je dobra/loša?
|
c chasis, rekli su mi da vuku iz sancte plejke, a ovi trenutno to imaju u ponudi na akciji. i taj je trenutno najbolji dok ne dođe ovaj slim. iako ako sam dobro vidio bit ce ista maticna u novom, jer je ova u c chasis već smanjena verzija matične u odnosu na originalnu
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kakve su akcije na A1 bile za prošli Božić? Ne znam da li da i na liniju roditleja uzmem plejku? U prodaji zarada oko 150 eura računam ako ga prodam za 400. Mislite da će biti nešto bolje? |
U sd je 415 tako da se nece usrecit ako zelis odmah prodat
Poslano sa mog SM-S908B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Rasprava o akcijama, popustima i super niskim cijena-isključivo informatička oprema!
Citiraj:
Za ovaj samsung monitor, usteda je 1195 a sam monitor dodje 1700€ isto. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Yep zeznuo sam, editiram.
|
Citiraj:
|
Jel ima kakvih grafickih nvidia na akcija..do 500e
|
Konzum Bon mi stigao za manje od 24h od ugovaranja.
Javite kad počnu stizati plejke. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Da nije UK ISO? US je ANSI i ima mali enter veliki šift, moze li slikica? |
Citiraj:
Pošta. Manje mjesto u Slavoniji. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
https://i.postimg.cc/jwCWRrC4/20231114-141416.jpg Na kutiji piše US Int'l, da ISO layout. Na stranici piše samo US pa sam mislio da je ANSI dok za neke druge modele je pisalo ISO. Ako guglate US Intl layout dobit ćete slike velikog shifta i malog entera u većini slučajeva pa sam zbog toga bio skeptičan. |
Kod logitecha part number (920-011588) daje odgovor na tocan layout/jezik. Gravura hr znakova ostaje pitanje ;) Mnogo lepo izgleda taj mac boja, bolje nego na slikama!
|
Što je brodjo napiso za dell g2724d na amazonu. de 1984 kuna 230+35 eura shipping kod nas 2200 u linksu,je ko ima amazonprime besplatna poštarina?da je bez te poštarine od 35 eura, je odlična ušteda.
|
Preusmjeri dostavu na Mailboxde pa će te ispasti manje.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:30. |