PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Battlefield 3 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=201263)

Alph4Dawg 01.04.2012. 10:41

Citiraj:

Autor staza (Post 2134338)
popizdit cu nakon šta san skinija patch ništa ne vidin samo mi je crna slika a zvuk se cuje ,jeli ima itko slican problem?

Pogledaj prethodnu stranicu, postao sam rjesenje.

staza 01.04.2012. 12:38

Citiraj:

Autor Mansky Hunt (Post 2134369)
Pogledaj prethodnu stranicu, postao sam rjesenje.

Hvala!

poltergeist 02.04.2012. 01:20

blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur

Eto u takvom je stanju trenutno igra....A sudeci po ovom podcastu pitaj boga kad ce sljedeci patch. prije Close Quarters DLC ocito
http://www.twitch.tv/dontrevivemebro/b/313597227

sinke.ZG 02.04.2012. 12:37

jel samo meni neradi origin???

edit: da, samo meni jer ja jedini uspijem zaboravit podesit datum kad resetiram bios :)

draksa 02.04.2012. 13:18

http://www.youtube.com/watch?v=HzyXcjqzEw8

Lol :D,neznam jel bilo,valjda nije

hammer_of_thor 02.04.2012. 19:33

Citiraj:

Autor poltergeist (Post 2134972)
blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur blur

Eto u takvom je stanju trenutno igra....

Nije ako si u Viperu :D

Neznam dali se meni čini, ili su u patchu dosta smanjili broj raketa za SMAW/RPG sa SQ Explosion specijalizacijom?

Može li netko provjeriti, ja sam trenutno na poslu.
Prije je bilo 9+1 raketa. Sad mi se čini da je nešto manje.

miki_st 02.04.2012. 22:30

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 2135540)
Nije ako si u Viperu :D

Neznam dali se meni čini, ili su u patchu dosta smanjili broj raketa za SMAW/RPG sa SQ Explosion specijalizacijom?

Može li netko provjeriti, ja sam trenutno na poslu.
Prije je bilo 9+1 raketa. Sad mi se čini da je nešto manje.

Zasto se koji put ne prikljucis nama na TS? Bilo bi krasno kad bi svi igrali skupa.......ili protiv:kafa:

scp 02.04.2012. 22:58

Koji se prokleti vrag događa sa ECM i flaresima? Svaki put kad bacim ECM pogodi me raketa, neki put gunner mora baciti i flares NAKON mog ecma i SVEJEDNO nas pogode. Prokleti apsurd, totalno gamebreaking. Prije patcha je sve bilo u normalnom redu, moraju oni prckat, MORAJU. > ragequit

Neo-ST 02.04.2012. 23:08

Choppere su sjebali, guided pods više ne pogađaju druge choppere kako treba, isti q. ko da ih i nemam.

miki_st 02.04.2012. 23:21

Citiraj:

Autor scp (Post 2135765)
Koji se prokleti vrag događa sa ECM i flaresima? Svaki put kad bacim ECM pogodi me raketa, neki put gunner mora baciti i flares NAKON mog ecma i SVEJEDNO nas pogode. Prokleti apsurd, totalno gamebreaking. Prije patcha je sve bilo u normalnom redu, moraju oni prckat, MORAJU. > ragequit

Neke stvari mi nisu jasne, ako gadjas Javelinom heli onda je "stit" od njega ECM jel tako?

Ali, da li je ECM isto djelotvoran za IGLU? Ako ne, onda mi tvoj gornji post i ima smisla, ali ne u tvoju korist.

Prije patcha IGLA i stinger su bili za k, nepotrebno oruzje u arsenalu, sad i imaju smisla, da izgubili su na dometu, ali svejedno mogu nekoga i srusit napokon.

Vi zelite da ownate cilu rundu s helicem a da vam dlaka s glave ne padne, e pa nemoze:D

Sto se zalis, helici su jos i OK za razliku od tenkova, oni su sad...mocni ali samo pojavom

scp 02.04.2012. 23:27

Citiraj:

Autor miki_st (Post 2135787)
Prije patcha IGLA i stinger su bili za k, nepotrebno oruzje u arsenalu, sad i imaju smisla.

Vi zelite da ownate cilu rundu s helicem a da vam dlaka s glave ne padne, e pa nemoze:D

Sto se zalis, helici su jos i OK za razliku od tenkova, oni su sad...mocni ali samo pojavom

Lol. Ne znam jesi ti shvatio o cemu ja pricam. Veci damage stingera je ok. Direct hit rpg-om ili main gunom od tenka na chopper = instant kill, je ok. Manje trajanje locka stingerom, ok. Ali kad me locka, i ja bacim ECM koji taj lock treba prekinuti i ko god me locka I DALJE NASTAVI LOCKATI i ispali rakete, to je onda bug i pokvareni feature. Da ne pricam o tome da te iste rakete koje lete na mene I DALJE nastave letiti nakon sto gunner preventivno baci flares i u konacnici sruse helic. Jednostavno tulavo. Da ne pricam o tome da me vec par puta skinuo tenk guided shellom, a da nisam cuo NIKAKVO lock upozorenje.
Najbolje da onda odmah naprave neki sudden death ko u wormsima, pa da razina mora neizbjezno raste i u konacnici potopi cijelu mapu pa da svi odemo u vrazju mater skupa sa pjesadijom, tenkovima, chopperima i inim vozilima, uz komicnu animaciju pojavljivanja tombstonea na kojem pise RIP DICE.
Glupi šveđani.

miki_st 02.04.2012. 23:31

Citiraj:

Autor scp (Post 2135789)
Glupi šveđani.

Sad mi je jasno o cemu pricas, bug, bit ce ih jos bez brige. :chears:

Neo-ST 02.04.2012. 23:45

Idemo u švedsku sa dinamitom.

Dottore 02.04.2012. 23:45

Citiraj:

Autor miki_st (Post 2135787)
Neke stvari mi nisu jasne, ako gadjas Javelinom heli onda je "stit" od njega ECM jel tako?

Ali, da li je ECM isto djelotvoran za IGLU? Ako ne, onda mi tvoj gornji post i ima smisla, ali ne u tvoju korist.

Prije patcha IGLA i stinger su bili za k, nepotrebno oruzje u arsenalu, sad i imaju smisla, da izgubili su na dometu, ali svejedno mogu nekoga i srusit napokon.

IGLA je dalje lošiji. Kako god LOCKAM onda drugi baca prije nego što ispucam a ono ide u prazno . Pitaj Nea (svjedok je u havocu i viperu) koliko sam puta ispucao. Javeln uništava jednim pogotkom. :fiju:

Jedino ga njega trebam blefirati sa lockanje pa opet lockaj i pomoli da pogodi :D

hammer_of_thor 03.04.2012. 01:39

Citiraj:

Autor miki_st (Post 2135743)
Zasto se koji put ne prikljucis nama na TS? Bilo bi krasno kad bi svi igrali skupa.......ili protiv:kafa:

Sasvim je dovoljno par teammateova na Battlelog party chatu, i Mansky, Triumph, malaivica, Nebbo i TSB ekipa na TSu.

Citiraj:

Autor scp (Post 2135765)

Koliko ti ragea samo imaš potisnutog da toliko rantaš :D
Nije savršeno, ne može ni biti, ali su očito malo htjeli nerfati heliće.
Vjerovatno je stvar u tome da su išli na vjerovatnost da protumjere ne mogu upaliti svaki puta. (OK, možda su malo pretjerali sa tom vjerovatnosti"), no ja (kao i obično u suprotnosti sa tobom) nisam imao baš takva post-patch iskustva. ECM više ne prekida svaki lock ali još uvijek najčešće ispaljeni projektil detonira u oblaku ECM-a, no to jučer nije spriječavalo Manskog da na svaki zvuk projektila u zraku ispaljuje flares iako mu ja vičem na TSu "ECM!!!" :D (a onda naravno slijedi bježanija jer nitko nema ready to use protumjere :D )

Al lik je danas pogodio 80% TV raketa u neprijateljski Havoc :care:
A za ground vozila i da ne pričam!

scp 03.04.2012. 09:38

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 2135840)
Koliko ti ragea samo imaš potisnutog da toliko rantaš :D

Poprilicno sam siguran da je ovo moj prvi BF3 rant post u ovom threadu. Sve sto sam dosad napisao je cak bilo u obranu DICE-a i navodnih "cheatera" kad god bi netko stavio neki montage clip tu na forum. Ali hvala ti sto se brines za moje psihičko zdravlje ;)

pixxeel 03.04.2012. 09:44

Citiraj:

Autor draksa (Post 2135285)
http://www.youtube.com/watch?v=HzyXcjqzEw8

Lol :D,neznam jel bilo,valjda nije

"you're like a chameleon, son" :lol2:

Delpiero 03.04.2012. 19:26

E to je to.. ovaj je jak
http://www.youtube.com/watch?v=2bjTR...&feature=share

Bishop 03.04.2012. 21:56

Desilo mi se eto 3 puta zaredom da se đojnam na server a ono runda gotova i druga mapa, pa me zanima, dali ma neki nacin mozda da se zna kako stoje ticketi na serveru? Dali je skoro gotovo ili ne...

Rudy 03.04.2012. 22:00

Citiraj:

Autor Bishop (Post 2136403)
Desilo mi se eto 3 puta zaredom da se đojnam na server a ono runda gotova i druga mapa, pa me zanima, dali ma neki nacin mozda da se zna kako stoje ticketi na serveru? Dali je skoro gotovo ili ne...

Uskoro :goood:
http://battlelog.battlefield.com/bf3...4780672366278/

Bishop 03.04.2012. 22:48

OMG zakon, bas sam ja htio postat da sam sad vidio na battlelogu:D

Vendetta 04.04.2012. 09:56

Zašto pobogu ne dodaju opciju da možemo zumirat ribbone i medalje u batllelogu... nego moramo po drugim stranicama tražit hi-res slike.

Išao sam otvorit temu ali već postoji jedna: LINK
Pa kako kažu fejsbučari, lajkajte.

Full Throttle 04.04.2012. 12:21

ma kakvo zumiranje ribbona. bolje bi bilo da stave da između rundi piše koja je sljedeća mapa. nije meni problem alttabati i pogledat u battlelogu, al tam i dalje neznam dal se ponavlja mapa ili ide nova.

RS_BuRnOuT 04.04.2012. 14:08

phantasy - cod4 pro igrac na Battlefieldu

http://www.youtube.com/watch?v=_byMW...6pKFO-g0TogYc=

:goood:

Neo-ST 04.04.2012. 14:58

Lik igra protiv dezorijentiranih i neorganiziranih noobova...

trpi 04.04.2012. 15:01

Citiraj:

Autor RS_BuRnOuT (Post 2136964)

Dzaba mu to kad bih ga ja owno u jetu:kafa:

PointDexter 04.04.2012. 15:32

Citiraj:

Autor trpi (Post 2136991)
Dzaba mu to kad bih ga ja owno u jetu:kafa:

Džaba ti jet kad bi te on skinuo AA-om i nakon što iskočiš iz jeta te owna AEK-om... sa leđa.

trpi 04.04.2012. 15:48

pobogu sto bih iskakao iz jeta nitko mi nis ne moze vozim professional gledo sam top gun nekoliko puta kao mali:CoolRamb:

Veki-os 04.04.2012. 15:53

Citiraj:

Autor Neo-ST (Post 2136989)
Lik igra protiv dezorijentiranih i neorganiziranih noobova...

A inače se igra kao protiv pr0 ekipe :D
Lik je brz,nema šta,svaka mu čast.

hammer_of_thor 04.04.2012. 16:17

Citiraj:

Autor RS_BuRnOuT (Post 2136964)

Fenomenalan igrač. Ako je istina da je ovo napravio u 3 dana nakon što je po prvi puta probao igru, onda stvarno nemam riječi.

Neznaš u čem je bolji, refleksima ili gamesenseu.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:28.