![]() |
Citiraj:
Preporučio bi ti da pogledaš onda sve od autora Žive, Davida Simona. Ja sam pogledao sve kreacije njegove i stvarno je sve odlično. Pošto si u tonu Žice sada, možda da pogledaš prvo The Corner. To je kao neki prequel Žice. Prikazuje suruvu stvarnost narkomana i taj život. Osam epizoda ima samo. Pojavljuju se glumci iz Žice. Pa možeš nastavit s Homicide: Life on the Street, njegov prvi uradak. Te zatim na Treme. Radnja je smještena u New Orleans nakon uragana. A za kraj Generation Kill. |
Citiraj:
U stilu Wirea pod must je i The Shield serija, prefektna. |
Odlično, sve stavio na to-do listu. Sve mi se doima tako dobro da ne znam s čime započeti. :D
|
krenuo mentalist...
|
Hvala svima za hint glede Homelanda.
Odustao nakon druge epizode, al srećom ste me vratili na pravi put. |
Ja pogledao prvu sezonu i odustao.
Nakon ovih natpisa ovdje skinem drugu sezonu, i patnja. Nikako se natjerati da pogledam. Krenem i od dosade odustanem. Ameri, spijuni, patriotizam, bla, bla bla... Mada vjerujem ekipi kad cetvrtu sezonu hvale, no da bi dosao do te, predug je put. Odustao :D |
Evo probao sam prve tri epizode i ne,nije to za mene.
Završio sa Boardwalk Empireom i to je serija bogati :D |
Masters of Sex
Istraživanje ljudske seksualnosti sredinom 20. stoljeća nikad nije bolje prenešeno kao u ovoj seriji. Svakako pogledati. Napeto, zanimljivo, nešto novo. Čeka se 3. sezona (siječan 2015). |
Pa ajde zanimljivo kako kome ali da je napeto bas i nije.
Dobra serija u svakom slucaju |
Kako to da nitko ne komentira Peaky Blinders ili sam ja bio blind? :D
Ima i ovdje nešto http://www.serijala.com/drama/peaky-...-trecu-sezonu/ Kakva je? |
Citiraj:
Može serija biti i ultra dobra ... ali dok vidim ovog Scarecrow-a, sorry ipak nebi trošio oči. |
Citiraj:
|
Prestajem gledati Constantine.
|
Onaj tko do sada nije pogledao dansku seriju Ubistvo (Forbrydelsen), neka danas na HTR2 u 21h obavezno pogleda 3. sezonu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Vrh. |
Nova sezona House of Cards - 27.02.2015.
|
Citiraj:
Nema veze niti s teorijom Konstantina, ništa. Diznijeva verzija s bollywoodskom režijom. Dobra ideja, ali neznam.. Imam osjećaj da je došlo do manjka love ili nećega, ali ne drži me uopće. Dao priliku i 4. epizodi, ali isto ništa. |
Jedno pitanje u vezi walking dead-a ??
|
Preskočio si 2-3 epizode očito :)
|
Jeste, pogledaj 4 epizodu, sve će ti biti jasno.
|
Gleda k'o ovaj Čikago PD ?
Liči to na kaj ? |
Citiraj:
Radnja im se često isprepliće sa serijom Chicago Fire (o vatrogascima) koja mi je nešto lošija pa ju ne pratim, ali nije nužno pratit obje da bi polovio. Sad su nešto s radnjom u jednoj epizodi isprepleli i Law nad Order SVU. |
Jedva cekam da SoA zavrsi jer je vec nekoliko sezona mucenje. Tezak je zivot bajkerski i tako to. Ne znam dal sam do sad gledal tak "tesku" seriju ni zasto ju uopce gledam, valjda zbog tih likova iz serije ili ne znam. Mozda, nepredvidivost..
|
A gledaš je jer nećeš odustat 2 epizode prije kraja, kao šta ne bi odustao na 9980 metara u 10k utrci, ali činjenica je da su nakon jako kvalitetne 3 sezone krenili jako lutat i pretvorili seriju u sapunicu, zadnja sezona je doslovno mučenje od serije sa svega par dobrih ulomaka u svih dosad emitiranih 12 epizoda...šteta.
|
Citiraj:
|
Gleda tko Z nation? Ja prestao nakon druge epke pa sad razmisljam da krenem ponovno :D
|
Nemoj. Gledaj santu barbaru. I ne, ne zajebajem se ;)
|
Citiraj:
A jel gleda ko The Last Ship? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:23. |