![]() |
|
Citiraj:
Ali da, u pravu si. To je samo "wannabe" BMW-jas. Za voziti BMW nije ga dovoljno samo kupiti. Moras izgledati i ponasati se kao BMW vozac, a takav sigurno ne bi ustuknuo pred nekakvim vozacem VW transportera od 90 kila (takve kod nas ne nazivaju muskarcima! :D) |
"Bosanci je ime za stanovnike Bosne i Hercegovine ili za osobe koje su porijeklom iz Bosne i Hercegovine"
I ja bi volio biti Istrijan, ali jebiga nedaju nam :D |
Ma pusti ti to. Ja sam Hercegovac. Zna se gdje su Bosanci :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Da da, "trgaju" me takvi cijeli zivot. Kod nas u Capljini ima groblje jedno, tu zakapamo sve sto ih je taj "potrgao" :D |
Automobili
Hupsere na Lungomare u Puli sam vidio još 2003. i ostao u čudu. Već tada se govorilo kako to moraju maknuti i potaknulo rasprave o tome da treba regulirati postavljanje tih stvari.
Prijavit ću i ja one hupsere u Z Centru. To nije normalno. Moj auto je visok k’o koza s balonkama ali udara pošteno pri 2 na sat. |
Citiraj:
|
Zato ovaj ne dimi :D
|
Citiraj:
|
Automobili
Nissan ima Android app s kojim se može pogledati status DPFa i ručno pokrenuti regen.
Radi i na RenFaultima. Ne znam da li radi i na DaciJama. |
|
330 na onoj ravnici je ozbiljna brzina.
|
300+ kroz foxhole, fml. Treba imati jajca od titana za to
|
isuse, kako tip vozi....
Gledam onaj pojas kako se lata u brzini....strašno vozilo. sva sreća da prosječni bmvejac to sad može kupiti za 40 000€ :D Zaobilaznica ga čeka! :D |
jebote usro sam se btj, 342 na zadnjem djelu. Sad kad se sabani prebace sa benVeja na ovo mogu slobodno postaviti body count semafor.
Ma kakva zaobilaznica, moze i obicna ulica. |
A onaj snap volanom na 3:10 i odmahivanje glavom u stilu "fak, spusio sam desetinku na vremenu" :D
|
Citiraj:
|
Mislim da je Šebalj jednom rekao da sve ispod 6sec do stotke nije za ljude.
Kako vrijeme prolazi sve više mi se čini da je u pravu. |
pa naravno da nije. Jako malo ljudi može kontrolirati tu brzinu.
A da ne spominjemo da vidim većinu ljudi koji prilikom mijenjanja brzine zakreću volan, onako wtf. :D to treba ograničiti i bok. 8sec je više nego dovoljno. A tu snagu iskoristiti za međubrzinska ubrzanja. Em će gume dulje trajati, em će sigurnije biti, em će biti manja potrošnja. |
Neznam jeste upratili ovoga, svakakvih mu auta dolaze na test, ali ovo nije svjedno gledati 😀
https://youtu.be/icuYRWj6IoY?si=mTghjTEgurvUYxW7 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Tog čovjeka tko nije pogledao barem jednom iz ove grupe, može napustiti forum. :D
Pratim ga preko 10 godina. |
Citiraj:
Citiraj:
Nego, ti ono skupljas tenisice, jel tako? :D |
Citiraj:
Btw. jučer na Korzu sva sila Ferrarija, Lambota, Porscheva, Rolls Royceva... Samo sam prošao uz to preseravanje :no2drug: |
Čini mi se da je Jura to izjavio kada se onaj majmun u ST slupao s Teslom
|
Citiraj:
|
Ma treba prvo definirati "ljude".
Masu puta se osjećam sigurnije s dobrim šoferom i 500ks pod haubom nego s nekom osobom u autu s 80KS. Vjerujem da je lakše napraviti sranje s 500ks jer te vuče ta papučica gasa, ali treba imati i malo mozga, kada vidim danas da svaki 3. auto na cesti je GTI kojemu puca iz auspuha, lagano gubim vjeru u sigurniji promet u budućnosti. Zaposle se s 18, kreda, gti, downpipe i auspuh, 4 žuje ispred dućana, tetovača krunice na ruci i sami sebi su bitni. Malo generaliziram, ali you got the point. |
Da, kad se sjetim da sam i ja skoro bio takav. Doduše bez krunice i 4 žuje. Kod mene je bila đoka i techno sa spuštenim prozorima. :D
|
Citiraj:
Iskreno, bezveze je skroz. On sad meni vozi aute. Vau. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Automobili
Citiraj:
Ali realno, koji kuki će i tebi i meni i bilo kome drugome auto od 500 konja? Kome 300KS nije dovoljno i kaže: “ybt, premalo mi je, idem na 500KS…” Pa kamioni koji vuku desetke tona nemaju toliko (neki imaju). Za što će im to? Za preseravanje? Za prihvaćanje u nekom krugu ljudi? Za zadovoljavanje ovisnosti o adrenalinu? Za obijest? Taštinu? |
Citiraj:
|
Mozda se ljudima samo jako svidja taj auto (estetski), ali nema motora manjeg od 300 konja u katalogu i jbga. Ne moze i jare i pare :D
|
Gle, da imam 5 ili 10 milja € na računu nebi vozio Octaviu. Ali da bi išao na skupove da me gledaju ko u zoološkom, nebi.
|
Citiraj:
Ja da imam 5-10 milja na racunu isto nebi nista takvoga vozio, jebiga skrt sam placat promjene ulja po par somova ojra:lol2: :D Ali bi zato recimo narucio neku posebnu ediciju skode felacijo i onda bi ju poklonio Hamdiji da se covjek veseli :D |
Nisu oni tu da bi se pokazivali, nego se sirotinja skupila da bi ih gledala :D
|
Citiraj:
Auto primarno služi za transport od točke a do točke b. Za to je dovoljno i 55KS. Sve iznad toga je bonus (nazovi kak to želiš). Ne bi se složio da je preseravanje imati 300+ KS auto, nosi to svoje benefite. Ja sam sada vozio X5M nekih 3 tjedna, i žena i ja bili oduševljeni, imaš snage kad treba, imaš udobnost, imaš tišinu u autu, a opet smo na more išli 150 na tempomatu. Kad zatreba stisneš gas, kad ne terba, vozim ga kao i svoju škodu od 240ks. Krivo je što svi konjažu poistovojećuju s brzinom, što nije NUŽNO istina. Tu opet dolazi priča od prije, vozač... Najudobnija, najmirnija i najtiša vožnja mi je bila na relaciji Varaždin - Berlin, Mercedes S500, ne znam koliko stotina konja. Nikad nisam bolje spavao, odmorio se i uživao u tožnji kao u tome. Tako da, jedno je imati 500ks i konstantno stiskati gas, drugo je imati 500ks i znati ga voziti. ;) Ali kada nekoga pitaš zašto voziš auto od 500KS, ne postoji realan, opravdan razlog. Jer ljudi mogu kupiti, jer vole brzinu, jer model koji su željeli nije imao ispod 500ks, i još 1000 drugih, koji nisu nužno potrebni i isključivi. Osobno, nikad više neću kupiti main daily driver ispod 200ks (naravno, ako bude biznis išao kako ide, ako bude zdravlja itd.). |
Citiraj:
Tako i auti... Imas 55KS, probaj vozit 130 na autoputu, sve vristi, trese se, itd... Imas auto od 500KS, njemu 150 na autoputu ne predstavlja nista... Tiho, mirno, glatko, ugodno... |
Citiraj:
Kad čujem da mi netko kaže ne treba ništa više od 150KS, nemaš se gdje s tim voziti, mrak mi padne na oči... Jer imati 500KS, znači, gas do daske, do semafora, kočnica u zadnji čas i opet gas dodaske, autoput do blokade itd... Jer više konja znači voziti se brže. Ne razumijem tu poveznicu. Auto s 150 i s 500ks u većini slučajeva je nakon par dana samo normalan auto, brojke su nevažne. Ja sam prvih 3 dana vožnje ovog gore spomenutog BMW-a samo se vozio, posjetili sve kumove, frendove, samo smo se vozili. 4. dan je bio prijevozno sredstvo za more. Na moru ga nisam ni palio. Jebiga, alat kao i svaki drugi. |
Naravno da je glupo nekome reci kaj ce ti 500 ks. Ako neko zeli i moze si priustiti 500 ks zasto ne. Ali reci da se nemozes voziti ugodno sa 150 ks je cisti BS.
I da, realno se nemas di voziti sa 500 ks, osim ako nisi greenLife pa odes koji put na nurber ili zivis u dojclandu di nemas na nekim dionicama ogranicenja. Ok, ajde od 100 do 150 km/h brze ces postici sa 500 ks ali ono nemoj me zajebavati kako je evo to bas potrebno. Ono wtf, koliko imas godina, 16? Sve mi se cini da imamo novog Burmuza :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:53. |
|