![]() |
Citiraj:
|
How to remove chat in League Of Legends (youtube video)
Odlično objašnjeno, pogledati video do kraja! (naravno ako nekoga zanima kako to napraviti) Hvala još jednom Wozniak :chears: P.s. Ako vam dopizdi chatscale (ako želite opet chat vidjeti) samo odete u igri (najbolje custom game da kreirate) option-interface i promijenite chatscale nazad na 100 ili na koliko već želite (ovo još nisam isprobao, ali sam prilično siguran da ćete morati izaći iz igre i ponovno ući da bi u config file-u to sejvalo) :) E da... zaboravih napisati, vi možete pisati u chat i drugi će to moći vidjeti. Čuje se po zvuku kada se nešto napišete (samo nećete moći vidjeti to što ste napisali) |
Citiraj:
ali bez zaje....makni chat djetetu od 8 godina iz ove igre pod obavezno :) |
mislim da ce i ove godine gold biti uvrh glave...
previse igram, i previse gubim zivce http://matchhistory.eune.leagueofleg...9818?tab=stats ovo me dotuklo... cca 15min ja na 8 killova... do kraja igre rijesim dva turreta dva dragona heralda... a tim... a tim fokusira njihovog tanky blitz junglera... strašno frustrirajuce |
evo zadnjih nekoliko igara zaredom sa rengarom jungle :
16 / 6 / 14 13 / 5 / 9 14 / 3 / 8 2 / 9 / 0 ( pobijedili ali svaki put morao uletiti prvi i krepati da bude cleanup :D ) 7 / 3 / 2 neznam dali uopće mogu više i izgubiti sa rengarom osim ako mi ekipa nisu klinci kojima ufidana krmačetina od rengara nepomaže ništa :S ali igrati ranked..... ne pada mi napamet ni u najluđim snovima. svaka čast što imaš živaca za to.... adnje 2 sezone sam gold dogurao samo radi skina tako će i ove biti negdje krajem godine :S |
Svaki dan neki LoL turnir na Twitch-u... Dok ih sve pogledam ne stignem igrati. :D
|
Došao i ove sezone do Diamond-a, igrao sam samo Brand-a support i onda mi još ulete sa ovim op rework-om. Laganica a nisam pipnuo lol u preseason-u.
|
|
Tako i treba, ja sad prestajem, samo mi je diamond bio cilj i drago mi je da sam ovako brzo uspio da mogu prestat igrat. Probat cu negdje i uvalit acc akoje moguce neke vece pare dobit.
|
Naravno da nije :D
Nije već jedno duže vrijeme moguće, ali sad, improsibru! |
Citiraj:
|
Ja igrao zadnji put 10.03 :D I neću više sigurno. Kad bi makar neko kupio acc. Nitko sretniji od mene ne bi bio :D
|
Citiraj:
|
Zadnji post 11.05 :lol2:
Ja pred tjedan i pol krenuo opet igrati (nisam jedno 3 mjeseca igrao). Masu stvari se promijenilo... ide mi na živce što stalno mijenjaju stvari. Pusti makar pola godine da bude isto bogati :hitthewal: Npr. stavili sad par vrsta drakeova... ono wtf :stoopid: To je čudo kako padne skill kad ne igraš neko vrijeme. Prvih par gameova kao bronze skill i mindset totalno :fiju: I da, ne znam ako se vama događa/lo, znači fino mi ide (u gold 1 trenutno), dobijem po 2-3 gamea zaredom i dođem do promoa za platinum i 0-3 završim :D Već 2. puta tako. Već sam lud :) |
A reko si da nećeš više igrati :D
|
Citiraj:
|
1 privitaka
Konačno :D :care:
|
Protiv botova? :D
|
Citiraj:
|
Ostavi se toga, popušiti ćeš ban + ćeš izfrustiran doći na OW i dobiti i tamo ban :D
|
Edit:
Mommistake je isus. Pogrešan post. |
Krivi topic frende :D
|
yikes :D
|
Kled
Moji necaci peglaju po toj igrici pa kazu da ima neki novi champion - Kled. Uopce ne razumiju njegove "spelove" pa su jadni izbezumljeni. Ima li itko da objasni njegove najbolje combo-e? HVALA :lol2:
|
|
Itko od vas uspio prodati acc ?
|
Ja sam svoj prodao odavno na playerauctions.
|
okvirno samo, koliko si dobio za kakav acc?
|
A nešto sitno iskreno.
Bio sam gold u 3 sezone, imao preko 50 skinova, 11 rune page-ova itd. dobio sam nekih 350kn. |
Fantasticno. Hvala ti ;D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:19. |