PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Serije - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=16191)

IcyTexx 17.11.2014. 05:58

Homeland je postao vrhunski... Svaka čast. Bio je i prije super, al ovo je nova razina bez plača i ljubavnih gluposti.

Bio sam spreman bacit TV kroz prozor kad je Saul digo onaj pištolj. Da se je tamo završila njegova priča više nikad ne bi pogledao nijednu seriju u životu. :D Kako je badass pobjego.

adaksinjo 17.11.2014. 08:08

gledam sp neki dan i umirem od smijeha. u subotu gledam neke reporte sa ovog infosajma i kakti najzanimljivije za vidjeti je taj octopus drift xD

vranjba 17.11.2014. 21:39

U vezi Homelanda, pogledao sam prvih 10ak epizoda ili čak prvu sezonu u cijelosti, ne znam više, ali sam prestao jer je postalo prejadno koliko su se puta Brodi i onaj glavni terorist uspjeli izvuči.

Ako mi netko može u spojleru napisati kad umiru ti likovi (koja epizoda i sezona) te dali se može nastaviti pratiti priča u seriji poslje njihove smrti :)

panda505 17.11.2014. 22:03

Citiraj:

Autor IcyTexx (Post 2692041)
Homeland je postao vrhunski... Svaka čast. Bio je i prije super, al ovo je nova razina bez plača i ljubavnih gluposti.

Bio sam spreman bacit TV kroz prozor kad je Saul digo onaj pištolj. Da se je tamo završila njegova priča više nikad ne bi pogledao nijednu seriju u životu. :D Kako je badass pobjego.

Dok sam vidio Saula i pištolj uz facu, reakcija je bila samo - HOLY SHIT. Kako je Saul završio je ipak malo tužno :(

Citiraj:

Autor vranjba (Post 2692362)
U vezi Homelanda, pogledao sam prvih 10ak epizoda ili čak prvu sezonu u cijelosti, ne znam više, ali sam prestao jer je postalo prejadno koliko su se puta Brodi i onaj glavni terorist uspjeli izvuči.

Ako mi netko može u spojleru napisati kad umiru ti likovi (koja epizoda i sezona) te dali se može nastaviti pratiti priča u seriji poslje njihove smrti :)

Brody krepa u zadnjoj epizodi 3. sezone, a onaj njegov pajdo u predzadnjoj epizodi 2. sezone IIRC

Uglavnom, 1. i 2. sezona su bile super (iako je trebalo okončati storyline taj u prvoj sezoni), treća sezona je smeće, a 4. za sad bolja od sveg zajedno :D

coconut 23.11.2014. 09:30

2 1/2 muškarca - iz epizode u epizode sve gora sezona

panda505 23.11.2014. 15:41

To je tak od kad je Čarli otiš'a :D

Princ288 24.11.2014. 00:46

Citiraj:

Autor coconut (Post 2694879)
2 1/2 muškarca - iz epizode u epizode sve gora sezona

Zadnju sezonu sam kolko tolko pratio, ali ovu sam pogledao prvu epizodu i dovidenja, neznam zasto i kako jos pustaju to. Nit je sheena nit je jake-a u seriji, po meni jedini bili dobri, tu i tamo berta. A kraj serije se ne nazire.

panda505 24.11.2014. 03:41

Homeland :care: :care: :care:
Svaka nova epizoda bolja od prijašnje i neki nočekivani zaplet.
Ovo je najbolja sezona do sad jbt

Brko 24.11.2014. 07:17

Citiraj:

Autor Princ288 (Post 2695256)
Zadnju sezonu sam kolko tolko pratio, ali ovu sam pogledao prvu epizodu i dovidenja, neznam zasto i kako jos pustaju to. Nit je sheena nit je jake-a u seriji, po meni jedini bili dobri, tu i tamo berta. A kraj serije se ne nazire.

Chuck Lorre je lakomac veliki. Ono, muzi kravu dok ne krepa, a i kad krepa, još je probaj malo izmust.
Ista stvar sa BigBangTheory. Zadnja sezona totalno kretenska, barem ovo malo kaj sam vidio, a ima za snimiti još 2 sezone...

Btw, odgledao sve American Horror Story do zadnje dostupne S04E07.
Prva sezona odlična, druga vrlo dobra, treća katastrofa sa onim vješticama i sad četvrta na polovici je OK za sada.

smirnoff 24.11.2014. 10:18

eto Druže - a šta sam ti reko za AHS...

IcyTexx 24.11.2014. 20:53

Homeland prejak.
Najjača linija: "What the fuck? What the fucking fuck?"

adaksinjo 24.11.2014. 22:33

to je i meni ostalo ko summa summarum cijele epizode :D

panda505 24.11.2014. 22:53

Saul na onoj pisti je bio prejak :D

Roberto 25.11.2014. 15:30

Taman htjedoh pohvaliti Homeland, kad vidim i drugi sipaju hvalospjeve :)

Mislio odustat još prošle sezone, ali rekoh budem pratio.
Ove sezone skroz promijenili priču, bilo prvih par epizoda i dosadnjikavo, ali ovaj zaplet - to je fakat maestralno odrađeno. Ovih zadnjih 3-4 epizode su dosad najbolje kaj se od početka sezone moglo pogledat, uzevši sve serije u obzir :)

Good wife ide sličnim putem, i dalje jako dobro :)

How to get away with a murder - jako dobra ideja i način snimanja serije, ali su sad već to previše rastegnuli. Cijelu priču kvari nekoliko loših glumaca i iritira me onaj peško :D

Gracepoint - solidna amerikanizacija odličnog Broadchurcha

Person of Interest i dalje pratim, vrlo dobro

Krenula je nova sezona odličnog britanskog The Falla :)

panda505 25.11.2014. 15:54

Meni Lockhart polagano postaje jedan od dražih likova u Homelandu :D

U S3 me živciro skroz, ali u ovoj sezoni je predobar

webstartm 25.11.2014. 21:42

odlična komedija - how not to live your life
http://www.imdb.com/title/tt1270367/

ukinuta nakon trece sezone,ali po meni jedna od najbolojih komedija, bolja mi je cak i od the office(us)

+ obavezno pogledati special nakon sta odgledate tri sezone

sve skupa ima jedno 15-20 epizoda

Mr.Ex.President 26.11.2014. 23:20

Homeland E09

Ambasadu može spasit samo Jack Bauer:D

Inače malo mi je smiješno kako amerikanci nisu odigrali ništa nakon razmjene, uza svu tehniku koju imaju, kao nekakav fair-play, dali 5 zločinaca i to je to. Dok ovi njima sprašili 2 SUVa i upali u ambasadu:D Naivno malo...

Pogleda The Driver, neko ga je bio preporučio, dobra mini serija, meni osobno ne više od toga.

Pogleda i Last Resort, ideja dobra, izvedba prosječna, podsjetilo me na Jericho koji mi je masu kvalitetnije odrađen... Sveedno preporuka za onoga koga uvod zainteresira

Roberto 27.11.2014. 09:09

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 2696589)
Homeland E09

Ambasadu može spasit samo Jack Bauer:D

Inače malo mi je smiješno kako amerikanci nisu odigrali ništa nakon razmjene, uza svu tehniku koju imaju, kao nekakav fair-play, dali 5 zločinaca i to je to. Dok ovi njima sprašili 2 SUVa i upali u ambasadu:D Naivno malo...

Pa u biti si u pravu, ali...

razmjena je prošla, i valjda su smatrali da je to to. Mislili su da će, ako će ih zajebat, to bit na razmjeni :D
Carrie je nešto sumnjala, ali nije uspjela skužit šta se događa u pozadini...

Meni je čak više smiješno to kak nisu uspjeli slomit onog mlakonju od ambasadoričinog muža na vrijeme, ali da jesu onda zaplet ne bi baš mogao biti ovakav kakav je bio, jel :D

Ipak, sviđa mi se kako su zapleli stvari, prikovalo me opet uz seriju, a mislio sam da ću prestat pratit.

Pupo 27.11.2014. 10:49

Snima se Luther sa Idrisom, 2015 je vani.

Mr.Ex.President 27.11.2014. 13:28

Citiraj:

Autor Roberto (Post 2696670)
Pa u biti si u pravu, ali...

razmjena je prošla, i valjda su smatrali da je to to. Mislili su da će, ako će ih zajebat, to bit na razmjeni :D
Carrie je nešto sumnjala, ali nije uspjela skužit šta se događa u pozadini...

Meni je čak više smiješno to kak nisu uspjeli slomit onog mlakonju od ambasadoričinog muža na vrijeme, ali da jesu onda zaplet ne bi baš mogao biti ovakav kakav je bio, jel :D

Ma cilja san na to da su nakon razmjene mogli dignit u zrak 5 terorista, 2 "vozača" i malog s prslukom kakvim dronom i nikome ništa, to bi i napravili u stvarnosti, a ovako gledamo falši fair-play:D
Al slažem se s tobon da je zaplet vrhunski, još da sad ne treba čekat 2 tjedna:hitthewal:

Luther, odlično :)

panda505 27.11.2014. 13:39

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 2696791)

Ma cilja san na to da su nakon razmjene mogli dignit u zrak 5 terorista, 2 "vozača" i malog s prslukom kakvim dronom i nikome ništa, to bi i napravili u stvarnosti, a ovako gledamo falši fair-play:D
Al slažem se s tobon da je zaplet vrhunski, još da sad ne treba čekat 2 tjedna:hitthewal:

Kad bi to napravili, ubili bi i Pakistance pa ono međunarodni incident i takve stvari :D

Pakistanci bi vjerojatno poslali vojsku i sravnili ambasadu sa zemljom

Dottore 27.11.2014. 13:51

Da li tko gledao Scorpion?

Juice 27.11.2014. 14:13

Citiraj:

Autor Dottore (Post 2696805)

Jesam ja, prvih 4-5 epizoda i prestao.
Nabrijani hakeri koji upadaju svugdje u sekundi i to s Apple laptopa iz skladišta je za sekundu bilo gdje.

coconut 27.11.2014. 14:47

Gledam ih i ja. Nije baš pretjerano originalno, a ni gluma nije na visini (glavni lik je definitivno najslabija karika po pitanju glume), ali se može pogledati. Scena s Ferrarijem iz prve epizode mi je totalni :hitthewal:

Princ288 27.11.2014. 14:52

Citiraj:

Autor Dottore (Post 2696805)

Ista stvar, ne vrijedi pocinjati, ja pogledao dvije epizode, hakeri koji sporta nisu vidli, uspiju spasit pol stadiona il ceg vec i pobjec od eksplozije, i sablona velika. Ne uspijevaju spasiti, spase, skuze da nisu spasili, spase u zadnjoj sekundi.

Mileni 27.11.2014. 15:10

Citiraj:

Autor Juice (Post 2696820)
Jesam ja, prvih 4-5 epizoda i prestao.
Nabrijani hakeri koji upadaju svugdje u sekundi i to s Apple laptopa iz skladišta je za sekundu bilo gdje.

Ako te imalo tjesi, kasnije sve rade preko windoza. Naravno, i dalje je potrebna sekunda da negdje provale. Najjace mi je kad su im negdje trebali dati pristup, no nisu mogli naci isti pa rekli da se strpe par minuta. Ovaj kaze da nema potrebe, vec su provalili unutra :lol2:

Ukratko, uzas od serije. Takodjer odustao.

Mommistake 27.11.2014. 18:43

Jedino što valja je Method Man :D

Btw. koja je ovo "saobraćajka" na TWD na praznoj cesti bez igdje ičega? Ajde, ova ima neki glupi razlog, ali wtf? Majko, gdje su otišli s tom serijom.. Sve gora po meni.

Juice 27.11.2014. 23:30

Gledao itko Burnistoun?
Dobra komedija od serije, pišancija. Tko voli britance

Beetlejuice 28.11.2014. 16:28

Hvala svima koji su preporučivali Žicu za pogledati. Imam samo jedan komentar na nju: remek-dijelo :care: (ako to tako mogu nazvati).
Imate li još kakvih preporuka koji su must za pogledati?
Fargo sam pogledao i sviđa mi se, a uskoro krećem sa true detektivom.

tuna3 28.11.2014. 16:33

Pogledaj the lost room. Mini serija, odlicno.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:43.