![]() |
Homeland je postao vrhunski... Svaka čast. Bio je i prije super, al ovo je nova razina bez plača i ljubavnih gluposti.
|
gledam sp neki dan i umirem od smijeha. u subotu gledam neke reporte sa ovog infosajma i kakti najzanimljivije za vidjeti je taj octopus drift xD
|
U vezi Homelanda, pogledao sam prvih 10ak epizoda ili čak prvu sezonu u cijelosti, ne znam više, ali sam prestao jer je postalo prejadno koliko su se puta Brodi i onaj glavni terorist uspjeli izvuči.
Ako mi netko može u spojleru napisati kad umiru ti likovi (koja epizoda i sezona) te dali se može nastaviti pratiti priča u seriji poslje njihove smrti :) |
Citiraj:
Citiraj:
Uglavnom, 1. i 2. sezona su bile super (iako je trebalo okončati storyline taj u prvoj sezoni), treća sezona je smeće, a 4. za sad bolja od sveg zajedno :D |
2 1/2 muškarca - iz epizode u epizode sve gora sezona
|
To je tak od kad je Čarli otiš'a :D
|
Citiraj:
|
Homeland :care: :care: :care:
Svaka nova epizoda bolja od prijašnje i neki nočekivani zaplet. Ovo je najbolja sezona do sad jbt |
Citiraj:
Ista stvar sa BigBangTheory. Zadnja sezona totalno kretenska, barem ovo malo kaj sam vidio, a ima za snimiti još 2 sezone... Btw, odgledao sve American Horror Story do zadnje dostupne S04E07. Prva sezona odlična, druga vrlo dobra, treća katastrofa sa onim vješticama i sad četvrta na polovici je OK za sada. |
eto Druže - a šta sam ti reko za AHS...
|
Homeland prejak.
Najjača linija: "What the fuck? What the fucking fuck?" |
to je i meni ostalo ko summa summarum cijele epizode :D
|
Saul na onoj pisti je bio prejak :D
|
Taman htjedoh pohvaliti Homeland, kad vidim i drugi sipaju hvalospjeve :)
Mislio odustat još prošle sezone, ali rekoh budem pratio. Ove sezone skroz promijenili priču, bilo prvih par epizoda i dosadnjikavo, ali ovaj zaplet - to je fakat maestralno odrađeno. Ovih zadnjih 3-4 epizode su dosad najbolje kaj se od početka sezone moglo pogledat, uzevši sve serije u obzir :) Good wife ide sličnim putem, i dalje jako dobro :) How to get away with a murder - jako dobra ideja i način snimanja serije, ali su sad već to previše rastegnuli. Cijelu priču kvari nekoliko loših glumaca i iritira me onaj peško :D Gracepoint - solidna amerikanizacija odličnog Broadchurcha Person of Interest i dalje pratim, vrlo dobro Krenula je nova sezona odličnog britanskog The Falla :) |
Meni Lockhart polagano postaje jedan od dražih likova u Homelandu :D
U S3 me živciro skroz, ali u ovoj sezoni je predobar |
odlična komedija - how not to live your life
http://www.imdb.com/title/tt1270367/ ukinuta nakon trece sezone,ali po meni jedna od najbolojih komedija, bolja mi je cak i od the office(us) + obavezno pogledati special nakon sta odgledate tri sezone sve skupa ima jedno 15-20 epizoda |
Homeland E09
Pogleda The Driver, neko ga je bio preporučio, dobra mini serija, meni osobno ne više od toga. Pogleda i Last Resort, ideja dobra, izvedba prosječna, podsjetilo me na Jericho koji mi je masu kvalitetnije odrađen... Sveedno preporuka za onoga koga uvod zainteresira |
Citiraj:
Ipak, sviđa mi se kako su zapleli stvari, prikovalo me opet uz seriju, a mislio sam da ću prestat pratit. |
Snima se Luther sa Idrisom, 2015 je vani.
|
Citiraj:
Luther, odlično :) |
Citiraj:
|
Da li tko gledao Scorpion?
|
Citiraj:
Nabrijani hakeri koji upadaju svugdje u sekundi i to s Apple laptopa iz skladišta je za sekundu bilo gdje. |
Gledam ih i ja. Nije baš pretjerano originalno, a ni gluma nije na visini (glavni lik je definitivno najslabija karika po pitanju glume), ali se može pogledati. Scena s Ferrarijem iz prve epizode mi je totalni :hitthewal:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ukratko, uzas od serije. Takodjer odustao. |
Jedino što valja je Method Man :D
Btw. koja je ovo "saobraćajka" na TWD na praznoj cesti bez igdje ičega? Ajde, ova ima neki glupi razlog, ali wtf? Majko, gdje su otišli s tom serijom.. Sve gora po meni. |
|
Hvala svima koji su preporučivali Žicu za pogledati. Imam samo jedan komentar na nju: remek-dijelo :care: (ako to tako mogu nazvati).
Imate li još kakvih preporuka koji su must za pogledati? Fargo sam pogledao i sviđa mi se, a uskoro krećem sa true detektivom. |
Pogledaj the lost room. Mini serija, odlicno.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:43. |