![]() |
|
Automobili
To je hill assist za žene i posebne koji ne znaju krenuti na uzbrdici bez da im se auto ugasi :)
|
Tak možeš reći i za automatik i svaki asist kojeg imaš na autu, a imaš ih tonu. ABS je za one koji ne znaju kočiti itd....a tek senzori za parking i kamera. To je tek za babe koje ne znaju parkirati. :D
Doduše nisam ni znao da to imam i malo sam se iznenadio kad sam na uzbrdici pusio kočnicu i auto i dalje stoji. Doduše stoji par sekuni i onda se kočnice odpuste. |
Citiraj:
Rjesenje problema: SW update koji ce automatski aktivirati i rucnu kocnicu (elektricnu, na tipku) Privremena solucija: vozac aktivira elektricnu rucnu kocnicu sam :) Citiraj:
Citiraj:
Auti koji imaju elektricnu rucnu kocnicu (prakticki svi...), mogu kombinirati hill-assist preko hidraulike te duze stajanje na nagibu pomocu elektricne rucne kocnice. Ako OEM nije skrtario na vremenu/novcima za aplikaciju te funkcije, vozac ni ne primjeti to stezanje i otpustanje kocnice prilikom kretanja. |
Citiraj:
|
Ih makaki jos se razradili nisu. :p Tek tri godine i 45k km. Ko novo. :p
|
Jedan od popularnijih auta kod nas u novom konceptu. Interijer...ajoj. |
Citiraj:
|
Skupo je gorivo. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dobro je što se konačno i netko drugi osim Toyote uključio u tabor za vodik.
|
Citiraj:
|
Idem kroz koji dan u Mađarsku/Budimpeštu autom. Gdje mogu uzeti njihovu vinjetu? Na bilo kojoj našoj pumpi ili imaju samo određene koje ih imaju ili cim pređem granicu na njihovoj nekoj pumpi?
|
mene su po zagrebu vozali od ine do ine, pa sam na kraju kupio na zadnjoj pumpi pred ulazak u mađ., (goričan)
|
|
Citiraj:
|
Najs, hvala svima :chears:
|
Citiraj:
Citiraj:
Nego BMW je back on track sa novom 3ojkom (da retinu ne spale). |
Citiraj:
Moraš obožavati mržnju ovog čoeka. :D |
Citiraj:
|
Kupujem novo auto, tj. 11/19 prva registracija...
E sad, zanima me kakva su iskustva sa 2.0 TSI (221kW) + DSG ? Mjenjaču bi trebalo mijenjat ulje svakih cca 80k km? Auto je prešao 10 000km, znači ništa. |
Novi auto
|
NovO autO. :D To je jako malo km za recimo dvije i pol godine stari automobil. Si zicer da su pravi km? Da ne bi bio iz taxi službe gdje je nalupao 200k km u tom razdoblju. :D
|
Novo autO ima desetku. Ja bi trazio onaj sa pravih deset. Kad je vec novo.
|
Citiraj:
|
TO autO bi još trebalo biti pod garancijom, tak da nema previše razmišljanja o kupnji
|
Koliko se sjecam komentara jednog bivseg Cupra sektasa, odlucujuci faktor je turbina.
Mislim da ugradjuju 2 ili 3 tipa na te 2.0 TSI turbake i jedna od njih je posebno osjetljiva i pimplava. |
Ako se ne varam, kaže se AUTOMOBIL i muškog je roda. Teško je reći automobil u srednjem rodu...
Pa je tako i njegova skraćenica AUTO u muškom rodu. Znači OVAJ AUTO. Sve drugo su dijalekti... Poslano sa mog SM-A525F koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Ili karamboliran pa su ga slagali pol godine-godinu |
Hiljadu mu dobosa darkvuda, kladio bih se da sam kliknuo na pcekspert, a ne forumhr/jezikoslovlje
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:28. |
|