![]() |
Moj je sa 2 gb rama. Bit ce fotke iduci tjedan, za sad na prvu, izgledaju mi cisto ok.
|
Ja mislim da smo malo ipak pretjerali s kvalitetom fotografija. :D
Gledam sad temu fotografije sa smartphoneova i vidim da su se neki kinezi ipak značajno približili brand name konkurenciji. Recimo HTC One Mini a pogotovo HTC One M8 slike po meni katastrofa mada to neće nitko priznat... :fiju: |
Citiraj:
a u najgorem slucaju,ako mi se ne svidi,ide na prodaju po 600kn i na nuli sam...ili 750 ako me odere carina |
Ja sam imao Ascend Y300 i u životu goru kameru nisam vidio.
Ta kamera i video s tog mobitela bi izazvale komentare na youtubeu tipa "kalkulator/krumpir ima bolju kameru, s čime je ovo snimano". Ako ti je ta dobra, svaka kamera će ti biti dobra |
Biće da si opet imao neki s neispravnom kamerom kao što je bio i ZTE V967s.
Huawei Y300, solidna kamera: http://www.pohrani.com/t/41/Qg/2qIV0...0712143851.jpg http://www.pohrani.com/t/38/11j/20Hf...0922183510.jpg |
Ove slike od nekidan kad sam slikao naljepnicu na Jiayua od kineske agencije, slikana je sa Y300. Nisu bogznašto, ali posluže kao i ostale sa mobitela od 100tinjak eura.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Danas sam bio kod prijatelja, ima ZOPO ZP998 (MT6592,2GB RAM, 5.5INCH IPS FHD, 14 MP CAMERA)
Iznenadio sam se kvalitetom uređaja, djeluje čvrsto a iza ima kao Note 3 fake kožu na dodir, sviđa mi se... Iako ima procesor od 8 jezgra i 2GB RAM-a, ne pomaže jer svugdje ima lag a facebook se ruši često... Nisam probao kameru, nadam se da ću drugi tjedan staviti neke slike ovdje... A veličina uređaja je...mala tacna, usporedio sam s jednim 4.3'' mobitelom, kao midget je prema ovome... Čini mi se da ekran nekad ne reagira na tap (vjerojatno normalno)... Mobitel će dobiti Kitkat update preko OTA, piše uskoro... |
čudno da ima lag.... jedino ako ima milijun aplikacija instaliranih i 50mb rama slobodno :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kako kome. Osobno za čajniza nebi dao više od 150-160 dolara, bez obzira jel iz HR ili iz Kine.
Netko će okinuti skoro 3 soma za ZoPota, pa njemu se možda i isplati. Svi imamo drugačija očekivanja i potrebe. |
Vidio sam kod frenda Coolpad f1 kupljen za oko 1500kn s jednom godinom garancije. ( BiH )
Mobitel je pila. Oprobao sam igrati asphalt i naravno da glatko ide i mobitel stvarno leti. Sučelje coolpada je prekrasno a i plus za kvaltietu izrade. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da, ali neki jače da ih je neugodno držati a neki tek manje da jedva osjetiš da je topao.
|
Citiraj:
|
Ima :D
|
Citiraj:
|
Pretpostavljam ovdje.
Mogu mislit kakva je garancija. PIK je prepun tih švercera koji prodaju bez fiskalnog računa i daju softverske garancije (što saznaš tek kad istu zatrebaš). |
Citiraj:
Nisam developer, ali znam ponešto o tome i kerneli nekih kineza su u zaostatku od nekoliko godina. :lol2: Zato se nadam da će ekipa sa XDA složiti nešto, jer ako to sve bude išlo službenim putem doći će i android 4.4., ali i dalje će tu "nešto faliti". |
Citiraj:
Tad sam shvatio da garancija stvarno para vrijedi jer je vracanje u kinu vecinom neostvarivo, kosta zivaca, love a o trajanju postupka da ne pricam. |
Kolega, ovo je tvoja PIK radnja, zar ne? :D
|
Nebi se čudio da je upravo puding taj švercer. :D
Nego je li tko čuo išta o Dakoku? Čovjek u zemlju propao, ništa od reviewa...:stoopid: |
Poznanikova :) ja bas i nemam dinara za tako nesto. Meni je dosta newman za duze vremena, naravno ako se on bude s tim slagao :)
|
Nećemo ponavljati gradivo o tome da nema upiranja prstom u švercere i/ili opravdavanja istih.
|
Boli ga đon, na usb kablu ima proviziju 450%
|
Citiraj:
Sad preračunaj mu proviziju :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kupio sam Sony orginal kablove i HTC orginal kablove. Po komadu su bili cca 20 kn, možda koju kn manje. I po kvaliteti su svjetlosnu godinu ispred tih kineskih sranja po dolar. Usporedim kabel od HTCa i ovo smeće što sam dobio sa Điajuom, strah me to uopće spojiti sa mobitelom :D
|
Odgovorno tvrdim da je THL svjetlosnim godinama ispred svih Kineza, pa i Lenova. Mogao bih uvjetno ustvrditi da je kvalitetnije izrađen čak i od pojedinih HTC-a, a LG preskoci uvijek.
Za primjer tog USB kabela, ovaj koji mi je dosao sa W100 i danas koristim u servisu jer mi se pokazao kao najpouzdaniji. Da pouzdaniji i od originalnog HTC-ovog kojeg sam placao po 14-15KM (60-ak kuna) u Agramservisu. |
Evo malo gledam pik pa svi su ti kablovi 10ak km...
Prvi kinez mi je bio THL tako da se mogu složiti s tobom. Trenutno koristim newmana koji mi je stvarno odličan samo minus što nije dual sim. |
Citiraj:
|
Sutra imate na Pandinom HH Jiayu G4S za 183$, u petak Hongmi 1S za 157$, a u nedjelju Xiaomi Mi3 16Gb za 320$.
|
Citiraj:
|
Hmm,znam da je bilo riječi....ali ZTE Star 1 ispod 200$ je no brainer pogotovo kad se uzme da podupire 4G. Mislim da bu pao order početkom šestog. MTK based mobove nebi uzeo ni da mi prijete klanjem odojka s kojim sam odrastao imajući ga ko kućnog ljubimca.
Ktome: Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:34. |