![]() |
Citiraj:
Opet ponavljam, to nije uvedeno za isprobavanje usluge, nego za zaštitu potrošača. Svašta se potpiše po trgovačkim centrima, kafićima ili dogovori telefonom. I zato je to Hakom uveo da se takvi ugovori mogu otkazati,jer je bilo puno prigovora. Pogotovo što su u pitanju, najčešće, starije osobe. Osobno znam susidu kojoj je majka, 75 g., ''dogovorila'' putem telefona mobilnu tarifu od 500 kn mjesečno na 2 g. !!! Uspili smo to otkazati na račun ovog zakona, inaće nebi ništa uspjeli. |
Citiraj:
Budem onda probao zaprijetiti odlaskom pa ćemo vidjeti budu li dali tih 50%. I njima i meni je ušteda vremena da mi ponude tih 50% bez da moramo izmišljati toplu vodu. |
Koji je to točno paket za 135kn/mj kod A1?
Ako može molio bih link.. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Je li vama od spajanja u A1 kriminalno spor net navečer?
Od 120 megabita dobivam 60-70 na žici a prije uredno 117-119. Ili da zovem tehničku podršku? |
Meni je sve isto. 120 Mbit/s cijeli dan i noć. Žično. Split.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Na poslovnici nemaš nikakvih 8 dana. Potpišeš i to je to. Ne širite dezinformacije
|
Ako nekoga zanima mogu ustupiti ostatak ugovora na bnet, flat internet brzina 60, te telefon fiksni( neznam opcije za telefon, nije korišten). 99 kn mjesečno. Ima još oko 5 mjeseci ugovora.( U novom stanu nemam mogučnost za bnet.)
|
Pa raskini bez penala ako se seliš na adresu gdje nema Bnet-a.
|
Citiraj:
Njihova šteta što možda sada imam priliku za manju cijenu otići kod drugog operatera tako da i ono što mi uskoro ponude (ako me stvarno nazovu nakon što pošaljem zahtjev za prelazak kod drugog operatera i ponude za tih 130 novaca) neće utjecati na odlazak. A da su to prije 2,3 tjedna napravili ostao bi kod njih. |
Na TV programima N1 i Doma TV HD koje sam konkretno gledao jucer i danas slika se povremeno malo kocka i malo se razljevaju boje Novi ZG, jel je neko primjetio slicnih problema, cak je bilo i kratkih prekida (crna slika) na programu N1.
|
Ima li Eurochannel hrvatske titlove ? SD, osnovni paket, kanal 110. HD, prošireni paket, kanal 36.
|
|
Citiraj:
I sto je tocno od toga isplativo? Nas ima dovoljno da mozemo uzet nesto od toga, ali ponuda je katastrofa. |
Pa to se i ja pitam... zato sam i stavio link da netko pojasni ako zna i koristi ;)
|
pozz, imam doma trio uslugu,net tel i tv na 2 televizora, jedan tv mi je prosireni paket preko receivera a druga tv mi ima analogno kanale preko splitera. Htio bi otkazati tv skroz i uzeti net i tel. Pitanje je da li ce mi ostati analogni kanali za gledanje ili oni ukinu to skroz? Kada kazem analogni mislim na ove sto mi pretrazi i nade kao sk1,cartoon network i to sve.
|
Citiraj:
Ima. Kvaliteta prijevoda baš i nije na nekoj razini. Bez kvačica na č i ć. Timing ponekad ne valja. Pa se miješaju muški i ženski rod... :fiju: Osim hrvatskog može se izabrati srpski i engleski. Uspoređivao sam na jednom francuskom filmu. Engleski je dobar, hrvatski i srpski isti jad, ali može poslužiti da znaš o čemu se govori... |
Hvala.
|
Došla nadogradnja i na Albise na A1 software.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nije toliko stvar ugovora ( iako je njima uvijek to napeto) koliko je stvar toga da ima još uvijek puno korisnika koji imaju samo analogiju tj. nemaju STB uopće. Oni su problem, jer gašenjem analogije oni ostaju skroz bez ikakve slike na TV-u. Do sada su bila čak tri datuma u igri ( prije Nove Godine, 01.05 i poslije ljeta) ,ali ljudi se dosta bunili , pa se odustalo. Što će biti dalje, tko zna. Problem je i što je dodatni STB kod njih bezobrazno skup . Uz sve popuste ispadne 45 kn na 2 godine ( kod Iskona je 15 kn).
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Oni ili ti ? Tko će prije popustiti ? |
@Cilim, nek se jave još dvojica/dvoje pa možemo osnovati udrugu :D
|
Citiraj:
A vidljivo je da nas ipak mogu zafrknuti, ako zele, primjer je sa ovim PlanetSport kanalima koji su u 10 mjesecu pustena promo svima da ih mogu pogledati, mi sa B.net karticama nazalost nemozemo. Citiraj:
|
|
A1 - ex B.net
Mogucnost uz nadoplatu 30/60 kn mjesecno 😀
|
Skupo. Tcom je solidno jeftiniji po tom pitanju - na ugovor 24 mjeseca 30kn/mjesečno.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Iskon za 15 kn/mj. Nadam se ipak kad ugase analogiju da će biti neka akcija po tom pitanju. |
Citiraj:
|
Ne nismo. Daj malo detalja. Možeš li skenirati taj dokument i postati ga ovdje. Ako ne bude popusta, dobro su me zeznili, jer sam taman poptisao novi dvogodišnji ugovor, a nisu mi to spomenuli. Ako bude za tih 15 kn, onda nema problema. Na web ne vidim ništa o tome, kao ni na facebook stranici.
|
Ako nemozes skenirati slikaj ga i sliku tu stavi.
|
Citiraj:
|
Nekako mi se ćini premalo vremena da prebace sve na digitalu tj. da svima instaliraju STB-ove. I nije mi jasno zašto bi popust na dodatni STB bio samo do 31.10. kad se analogija gasi tek 12.11. Inaće imam prijatelja koji ima samo njihovu analogiju i nije dobio nikakvu obavijest (provjereno). Lokacija Split.
|
Na žalost ipak je informacija točna. Njihov odgovor na facebooku na moje direktno pitanje:
Je li istina da gasite analogni signal 12.11.? A1 B.net Da, radi se o točnoj informaciji. Vrijeme je da se svi naši korisnici prebace na noviji i bolji digitalni signal. Ivan Da li će biti kakva akcija za dodatne STB-ove za nas koji imamo već digitalnu TV ( 2D paket), ali smo koristili analogiju za dodatni TV. ''Priča'' se o nekoj akciji od 15 kn mjesečno za dodatni STB. A1 B.net Ne radi se samo o priči, i to je također točno. Mjesečna naknada za te prijemnike će biti 15kn mjesečno, dok je sama instalacija potpuno besplatna. Akcija traje do 31.10. |
A nisi pitao da li se to odnosi samo na korisnike pod ugovorom ili i na korisnike bez ugovora, odnosno da li će ljudi koji su do sad imali recimo samo analogni TV nakon uzimanja digitalnog prijamnika za 15 kn morati sa njima sklapati kakav ugovor da ga dobiju po povlaštenoj cijeni?
Znam da te smaram, ali ne koristim FB pa ne mogu sam pitati, a ovakva ponuda kako su je sastavili je još jedan prepredeni i podmukli način prisiljavanja korisnika na uslugu koju možda ne žele. PS. Inače ni ja nisam dobio nikakvu obavijest. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:33. |