![]() |
i ja čekam slike. nemamo svi iste kriterije :)
|
Druže brko nećemo lagati nisam napisao MENI će biti odlične za 5 komada godišnje. Gospodjica je slima zadovoljna :D
A i napisao sam da je za gospodjicu mobitel tako da trenutno nije kod mene, a kad ga opet ukradem koji dan uplodam slike jer me zanima i vaše mišljenje... Našao sam i neki španjolski forum koji ima romove i touchwiz od S4, fixove za wifi i svašta nešto. Neki čak pišu da je s nekim romovim kamera i bolja pa ćemo vidjeti. |
gdje si ga platio 2000 kn spdv-om?
|
Na pandici al nikako NIKAKO ne preporucam kupovinu tamo. Tamo ni SD kartice vise. Ako treba platite više negdje drugo
|
zašto ne na pandici?
|
Vjerojatno je imao navlačenja sa slanjem,nisam ni ja baš bio zadovoljan sa njima,ali nisu ni ostali baš tak puno bolji, tak da je svaka kupovina osobni dojam o kinezima,mogu biti od fenomenalni do nikad više. kak si sreče.
|
-1 za pandu, 23 dana sam cekao da mi posalju umi s1, i onda jedva otkazao i dobio refund, takodjer su jako nezgodni kad treba postovati garanciju.
|
I Banggood je nezgodan zbog garancije.Evo imam jedan slucaj na paypalu, pa cu vidjeti kako ce zavrsiti.
|
Ponavljam - pandawill su tip i ženska (muž i žena / brat i sestra / fuck-buddies...ne znam) koji iz svog stana preprodaju sve i sva. INemaju lager nego ovise o nekom drugom. I naravno, sve može, sve imaju, vi platite i onda natezanje. To sam vidio na puuuuno drugih foruma, pred godinu dana kada sam i sam bio u nekim pregovorima sa njima. A sada vidim da se nije puno toga promjenilo.
Da nebi ispalo da opet pljujem po nekome i preporučujem drugoga - ne preporučujem nikoga, samo iznosim činjenice o pandawillu. Zanima me, je li THL Iron Man vrijedi tih novaca? Bratanac me pita da bi ga možda uzeo i jel ima negdje iz EU da se THL može naručiti i da ima garu u EU. |
a evo kako se lako može varati i paypal.
Kupljeno nešto od 16$ na ebayu. Nakon 20 dana ne slanja napokon se pošalje i dobije se tracking broj. No kad je došlo 40dan ono prazna koverta sa trackingom :D Prijavljeno da nisam dobio što sam htio i paypal odluči u moju korist al da pošaljem nazad (šta li već :D) A slanje nazad me izadje 16ak dolara Imam opciju na paypalu send tracking nmb i cancel claim :D I ajd ti sad budi pametan :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nema voznje,objasnio sam Amber da claim mogu zatvoriti tek kada mobitel dodje u moje ruke i kada se uvjerim da je ispravan.Isto tako sam joj napomenuo da mi ga moze poslati EMS-om tako da mi brze stigne, normalno sve shippng troskve bi oni morali snositi:D
|
Čini se da taj banggood ima nekih problema. Njih je nemoguće uhvatiti na chatu ili ih se strah pojavit :D
|
Ja sam ih par puta uhvatio oko 2 ili 3 sata u noci po nasem vremenu, ali bas se ne vole javiti na chat, a uz to na mail odgovaraju sa copy paste porukama i pripremljenim tekstom.Uglavnom izbjegavati ih.
|
Beng je na chatu od oko 2 ujutro do 10h po našem vremenu
|
ja sam imao pozitivno iskustvo sa banggoodom. narucio sam lenovo a820 white koji je bio na stanju ali su 2 dana nakon narudzbe stavili status out of stock. prvu noc kada sam to primjetio uhvatio sam ih na chatu oko 2h ujutro, javio/la se Wency, objasnio da sam narucio taj mob i da je promijenjen status. provjerila je stanje i rekla da nije sigurna kada ce biti on stock te mi sama ponudila zamjenu za drugi item ili povrat novca. trazio sam povrat i rijesio sve u roku 10tak minuta. nazalost, nisam dobio kupon od 10$ za prvu kupnju natrag. refund je potvrdjen na paypalu nakon cca 30tak sati, a sjelo je na racun kroz par dana dok paypal nije izvrsio uplatu na bankovni racun.
kakvi su sto se tice reklamacija ne znam jer nisam imao takvo iskustvo |
THL W200 ne spaja se na internet
Pomoć!
Kupio sam THL W200 preko THLmobilestore. Stigao danas, ali kad sam ga upogonio, koristim VIP i T-com, Vip kao glavnu karticu, smartphone se nije htio spojiti na internet osim ako je na Wi-fi. Ako ima tko iskustva kako natjerati W200 da radi bio bih zahvalan za savjet. LP |
zamijeni kartice ili u postavkama podesi
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nebih rekao da ih je dvoje prema ovome : http://www.youtube.com/watch?v=0AtM42uwad8 |
Obrisati
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Lako moguće.
|
Ja kad san platija prvi mob na minidealu nakon par dana počele dolaziti reklame i ponude sa antelife.
Koji je po vama sad bolji za uzeti? http://www.minideal.net/huawei-honor...gs-screen.html ili http://www.minideal.net/thl-w200s-sm...-32gb-otg.html |
Moze kod za banggood na PM.
Hvala |
S banggoda do sada nisam imao nikakvih problema, a imam 17 raznih narudžbi.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:48. |