![]() |
Pojma nemam, nisam nikad ni pokušao tražiti ili koristiti. Sad gledam na S10, me znam ni gdje bi tražio firewall.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk |
Skini NoRoot firewall
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
Spotify dostupan u Hrvatistanu
https://www.index.hr/magazin/clanak/...j/2198164.aspx |
Trenutno free, jako korisna aplikacija:)
Knots 3D 33kn 0kn Završilo. Reddit info Citiraj:
iOS verzija također free. |
vanced 15.33.34
|
1 privitaka
Citiraj:
Sad sam instalirao neki Vanced manager, i sad mi njegova ikona stalno stoji u notificatioms baru, ne mogu je nikako maknit.Privitak 22593 ______________ Sent from my mobile using Tapatalk |
Stisni i zadrzi na tu ikonicu u notification baru pa ugasi notifikacije. Trebao bi imat tu mogucnost.
|
Koliko je vremenski period za povrat novca kad se kupi neka aplikacija na play storeu. Htio bi kupiti appmgr3, pa vidit kolko je paid verzija brža u čišćenju cache memorije aplikacija koje često koristim. Mobitel ima 32gb internu memoriju, pa često trebam izbrisati cache memoriju.
Usput ako ima neka dobra app samo za tu svrhu, molim preporuku i hvala unaprijed. Sent from my SM-A530F using Tapatalk |
Citiraj:
Sent from my starship using subspace comms |
Koja je najkvalitetnija alternativa difoltnoj youtube aplikaciji?
Na starom telefonu sam koristio Youtube blue, (ako se dobro sjecam) ali imao je fail da kad bi prikazivao neku playlistu, podloga je bila crna, a slova teksta tamno siva, znači nis se nije vidjelo. Jel ima nesto bolje tj sto sličnije original app-u? |
Youtube vanced. Ne trazi dalje. Skines sa njihovog sajta installer i pustis da instalira vanced i jedan servis i gg. Nema reklama, radi u pozadini, radi ko popup, radi sta god oces.
|
YouTube Vanced?
|
Instalirao, odličan. Hvala ;)
|
YouTube Vanced i sam koristim, super je ako želiš koristiti svoj račun. Ako ti samo treba jubito za random gledanje videa itd. pogledaj si i NewPipe, imaš ga na opensource marketu F-Droid. Također je dobar za direktno skidanje ili konvertiranje videa u samo audio.
|
EU će prisiliti proizvođače da omoguće deinstalaciju bloatwarea
https://www.gsmarena.com/eus_digital...news-45578.php |
Zivi bili pa vidjeli.
|
Google Play Pass pretplata od sada i u HR
https://www.gsmarena.com/google_play...news-45600.php |
Citiraj:
|
Vidim da nitko do sada nije spomenuo Aurora Store, Google Play Store klijent koji ne traži nikakve Google servise za rad, čak ni Google account jer koristi dummy account u pozadini čime može zaobići i razna ograničenja po regiji ili uređaju. Ne radi se o nikakvom alternativnom storeu nego samo o klijentu za postojeći Google Play Store! Znači, sve aplikacije koje su na Googleovom, mogu se skinuti i na Aurora Storeu.
https://auroraoss.com/downloads.php Citiraj:
|
Zvuči kao odlično rješenje za vlasnike Huawei mobitela za appove kojih (još) nema na AppGallery.
|
Imam osjećaj da neće taj store dugo poziviti. Ili će bit blokiran ili tužen.
Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk |
Citiraj:
Radi na uavejiu. Svaka cast :chears: Citiraj:
Svida mi se, hvala :fala: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
AuroraStore postoji već duže vrijeme, kao i AuroraDroid (za F-droid apps). Generira random google ID, ali se može i sa svojim google accoutom koristiti. |
Citiraj:
|
outlook mobile
imam čudan problem, svugdje mi je prikaz primljenih mailova normalan osim u OM gdje se u polju pošiljatelj i subject prijavljuju čudni znakovi.... i piše da sadržaja nema.... ko da je encoding sj...
do prije 3/4 dana sve ok bilo reinstalacija OM riješila stvar |
Pozdrav.. Ljudovi, jel brave browser uopće ima podršku za full screen?
Probao chrome, operu al nemaju full screen mode.. Imate neku preporuku za dobar browser koji podržava full screen? |
delete
|
Citiraj:
|
Maknulo Tapatalk sa Google play?!
Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:51. |