PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   League of Legends (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=194895)

0siris 04.11.2015. 12:45

mogu samo reći odkako sam prestao igati lol i počeo igrati Board Gameove (monopol,game of thrones,arhkam horror..) puno sam sretnija osoba i kao da me više ništa neživcira <3 :D

X-Plosiv 04.11.2015. 14:47

To jer ste svi pikice.

Samo hardcore, bajo moj.

Ja trollam u normalima sa mojima, ranked duoq kada se frendu igra i to je to...zanimljivo, D4 91 LP, samo winam kada igram ranked, a realno pickam što god mi padne u tom trenutku na pamet :D

samo normale i zajebancija :D

btw, i ja igram board gameove :( ...ja i draga smo prvo krenuli sa Discworld Ankormoprh kako već...

SaleFFS 04.11.2015. 14:55

Vidim da su svi polagano smanjili LOL. Ja isto manje igram, ranked skoro nikako barem dok ne počne nova sezona. Okrenuo sam se SP igrama koje sam zanemario zbog LOL-a :goood:

Wozniak jR. 04.11.2015. 16:17

Citiraj:

Autor 0siris (Post 2848945)
mogu samo reći odkako sam prestao igati lol i počeo igrati Board Gameove (monopol,game of thrones,arhkam horror..) puno sam sretnija osoba i kao da me više ništa neživcira <3 :D

morat cu i ja odjebati vise jer ovo nema smisla. Zivci odlaze u nepovrat ;)
Svi novi champovi su retardirani, nista u igri vise ne moze umrijeti a radi milju dmg ;)

0siris 12.11.2015. 14:52

sada dobar jungler i adc doslovno mogu pomesti ekipu i ako se igra takav duo gdje jungler pazi adc-a kao dijete u 25 minuti nema potrebe za ostatkom ekipe -_- itemi su neopisivo skuplji,jungle sustain je katastrofa,wardovi ne želim komentirati,....ah..bilo je dobro dok je trajalo ^^ sad smo dobili pucačinu sa hrpom oružija :D

Guls 12.11.2015. 15:01

Graves/Cait je broken asf.
Ali dobro, to je to, adcu se vraća uloga koju je imao prije u s2 npr.

Mommistake 12.11.2015. 15:13

Pa baš zato to i rade.

Što će ti adc s masu killova i cs-a kad svaki jungler ima HP-a i armora da ga 3 adc-a nemogu srušiti.

Nekad se znalo, ako npr. daš Vayne koji kill na početku, cijeli meč je ona OP. A sada ti to ništa ne znači.

X-Plosiv 12.11.2015. 15:24

Ja već 2 dana razmišljam da li da obrišem igru :D

Ako odigram koji game, to je obično sa frendom DUO dok mu je trebalo ili normal/ranked 5s sa istom ekipom sa kojom igram već duže vrijeme..ovako me ne interesira baš previše ..

Mommistake 12.11.2015. 18:05

Mogy 13.11.2015. 03:02

Rekli su da će zatvoriti ranked igre, ali nisu... http://i.imgur.com/pAawoWV.png :D

Ako ništa drugo to je dobra stvar jer si neki mogu popraviti (ja, nadam se) ILI još više sje*ati MMR za S6 :goood: :lol2:

John Creasy 19.11.2015. 00:30

omg šta su oni to napravili od ove igre.. kakvi su to masteriesi?

xGAME 19.11.2015. 17:55

Pa nova sezona pocinje uskoro...

John Creasy 19.11.2015. 18:06

Citiraj:

Autor xGAME (Post 2855308)
Pa nova sezona pocinje uskoro...

pa znam to, nove promjene bla bla.. ali ovi novi masteriesi mi izgledaju ko za kurac

xGAME 19.11.2015. 18:07

Bolji nego prije u svakom pogledu. Treba za healanje i jos poneki (crit recimo) prizemljiti jer su OP, ali definitivno bolje nego prije.

John Creasy 19.11.2015. 23:24

Ne znam stari moj.. to mi sve pomalo liči kao tamo u heroes of the storm.. po meni je to loše

blankyboy 19.11.2015. 23:36

Citiraj:

Autor John Creasy (Post 2855485)
Ne znam stari moj.. to mi sve pomalo liči kao tamo u heroes of the storm.. po meni je to loše

slazem se, niti meni ova sezona nekak jednostavno ne sjeda sa promjenama.

mozda sam jednostavno prerastao igru, ali do prije mjeseca dana sve je bilo kak se spada :P

0siris 20.11.2015. 00:23

http://www.pohrani.com/t/1p/k/23Dzpb...1180733295.jpg

Lol? što je to ? to neka igra nekužim? neznam ja što je to više XD

blankyboy 20.11.2015. 00:32

Citiraj:

Autor 0siris (Post 2855504)
http://www.pohrani.com/t/1p/k/23Dzpb...1180733295.jpg

Lol? što je to ? to neka igra nekužim? neznam ja što je to više XD

mislim da nema razlike... SW:BF na konzoli.. iliti nova sezona LoL-a na PCu ...

xGAME 20.11.2015. 10:52

Igranje FPS-a na konzoli.... ajme...

0siris 09.12.2015. 12:09

moram napisati koje smeće je RIOT zapravo bezobzirno ^^
Prije 2 tjedna random me doda xy osoba sa phissing linkom gdje mogu "osvojiti! bezbroj rp i sličnoga,...naravno riječ je o krađi accounta.Sve fino snimio ss,spakirao u mail i poslao RIOT-u.Nakon nekog vremena dobijam mail od dotičnih kako mi se zahvaljuju na prijavljenoj osobi bla bla bla oni pokušavaju sve učiniti kako bih napravili ovu zajdnicu boljom i tona ostalih laži i proljeva...nakon 2 tjedna odem pogledati korisnik i dalje igra lol ( zadnja igra odigrana danas ) niti ban niti upozorenje niti ništa....

okrenimo se na scenarij da znam dobiti ban na čekanje i ban općenito da mi se zna zaključati chat i ostala tona glupih banova iz vedroga neba zato št oprotivnička ekipa te reportala zato što su izgubili i slično....

nemam riječi koji proljev je ovo zapravo ^^ toliko o lol community i o njihovim moderatorima i adminima :)

HAL 09.12.2015. 14:58

Citiraj:

Autor 0siris (Post 2864283)
moram napisati koje smeće je RIOT zapravo bezobzirno ^^
Prije 2 tjedna random me doda xy osoba sa phissing linkom gdje mogu "osvojiti! bezbroj rp i sličnoga,...naravno riječ je o krađi accounta.Sve fino snimio ss,spakirao u mail i poslao RIOT-u.Nakon nekog vremena dobijam mail od dotičnih kako mi se zahvaljuju na prijavljenoj osobi bla bla bla oni pokušavaju sve učiniti kako bih napravili ovu zajdnicu boljom i tona ostalih laži i proljeva...nakon 2 tjedna odem pogledati korisnik i dalje igra lol ( zadnja igra odigrana danas ) niti ban niti upozorenje niti ništa....

okrenimo se na scenarij da znam dobiti ban na čekanje i ban općenito da mi se zna zaključati chat i ostala tona glupih banova iz vedroga neba zato št oprotivnička ekipa te reportala zato što su izgubili i slično....

nemam riječi koji proljev je ovo zapravo ^^ toliko o lol community i o njihovim moderatorima i adminima :)

Iako Riot support nije baš najbolji na svijetu, treba im dati malo rezerve.

Vrlo vjerojatno dobivaju tisuće takvih poruka kao što je tvoja na dnevnoj bazi, a odgovor koji si dobio je čista automatika. Također ne bana se account zato kaj je netko poslao neki screenshot i vjerujem da istraže svaki takav navod.

Također je moguće da je account sa kojeg ti je poslana ta poruka hakiran (što je dosta čest slučaj), pa je sada vraćen vlasniku, jer čisto sumnjam da spam botovi, hakeri i slično baš aktivno igraju igru.

Mogy 09.01.2016. 01:09

Zamrlo? Što sam ja jedini na forumu koji još igra? :D Ne igram ni ja aktivno dok ne krene sezona, ali uglavnom svaki dan makar 1-2 gamea (aram većinom) da ostanem u formi :)

Evo link za idući tj. prvi patch 6.1 za početak sezone(trenutno na PBE): Klik

Dvije stvari koje su mi se svidjele najviše su: - konačno novi skin za mog maina Wukonga - Radiant Wukong(klik) :D
- novi champion screen select (umjesto teambuildera koji će se implementirati u normal/ranked gameove, za detaljnije kliknite na ovdje)

Sezona kreće 13.01, znači za 4 dana :D

SaleFFS 09.01.2016. 07:39

Ma ja odustao, nemam volje više. Vratio se dobrom starom cod-u a i posvetio sam se sp igrama za sada.

ibme74 09.01.2016. 15:46

Pozz, trebam jednu info, tj misljenje vas koji igrate LOL pošto ga ja nikad u životu nisam upalio :lol2: od kolege s posla sin igra LoL pa ga zanima dali može imati 60FPS-a sa iducom konfom:

Intel Core 2 Quad Q8200
AMD Radeon HD6850 Vapor-x 1GB DDR5 256bit
4GB(2x2) DDR2 800MHz

Igra na nekoj maloj rezoluciji, 1024x768 ili 1280x720, nisam sada siguran. Hvala :chears:

John Creasy 09.01.2016. 15:49

Citiraj:

Autor ibme74 (Post 2876345)
Pozz, trebam jednu info, tj misljenje vas koji igrate LOL pošto ga ja nikad u životu nisam upalio :lol2: od kolege s posla sin igra LoL pa ga zanima dali može imati 60FPS-a sa iducom konfom:

Intel Core 2 Quad Q8200
AMD Radeon HD6850 Vapor-x 1GB DDR5 256bit
4GB(2x2) DDR2 800MHz

Igra na nekoj maloj rezoluciji, 1024x768 ili 1280x720, nisam sada siguran. Hvala :chears:

može s pol snage, pogotovo na manjoj rezoluciji poput navedene

X-Plosiv 09.01.2016. 18:17

Citiraj:

Autor SaleFFS (Post 2876211)
Ma ja odustao, nemam volje više. Vratio se dobrom starom cod-u a i posvetio sam se sp igrama za sada.

Isto.

Iako, team builder u ranked soloq je nešto najretardiranije što sam čuo ikada.

Mogy 11.01.2016. 01:50

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2876410)

Iako, team builder u ranked soloq je nešto najretardiranije što sam čuo ikada.

Ne znam, meni osobno je drago da ćeš moći birati koju poziciju želiš igrati tj. primarnu i sekundarnu rolu ćeš garantirano dobiti. Šta nije bolje tako nego da se ljudi svađaju već u champ select screenu i da igraju rolu koju rijetko kada igraju pa da onda failaju? Ali, nekako mislim da to neće ubaciti u ranked, nego će samo biti u normal igrama. Neće baš biti skroz isti princip kao u teambuilderu :)

Uglavnom, ne čini mi se loše, ćemo vidjeti kada to sve bude krenulo :D

doky 11.01.2016. 09:03

Normalno da je retardirano ako će tako biti, gejm se počinje igrati od champion selecta, ispravni pick i counter pick dobivaju gejmove... A ranked jednostavno mora biti draft mode.

xGAME 11.01.2016. 09:37

Um kako bi to loše bilo? Odabereš rolu prije traženja gejma i isto tako možeš counter pickat i sve, samo što ti već u champ selectu piše što ćeš igrat i vjerujem da će biti manje svađe tko će mid, tko će top, itd. jer će matchat sa 5 različitih uloga.
To još od sezone 2 čekam za ranked pa me baš zanima kako će u praksi ispasti :)

Onaj team builder koji je treunto samo za normale super funkcionira i ekipa tamo je puuuuuno bolja (čitaj nisu neodgojeni balavci), samo što je teže gejm naći. Naravno ima i tamo debila, ali u puno rijeđe.

X-Plosiv 11.01.2016. 11:07

Znači, netko može biti kripl u svemu ali je vrhunski ADC, i samo će peglati ADC dok ne dostigne neki high diamond/master/chall i biti "Ja sam jebeni pro"...a ustvari na topu ili midu ne može nafarmati 100 cs do 20-te minute.

Jednostavno, sve je lakše, sada znači mogu odlučiti igrati 1000 partija kao MID? vrh, popesti ću se sam tak, neću morati igrati druge role koje su mi slabije...yay.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:42.