![]() |
nažalost istina. Na prvu, možda će i naći neki model koji će prvih tjedan-dva raditi onak, pristojno. No par appova, neko vrijeme prođe i cap, mali klone duhom :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
nemoj soli na rane stavljati :( Za te pare tamo...samo sjest i plakat ovdje.
|
To sam i mislio. Sve što sam koristio prije s2 bilo
je loše. Koji modeli su jeftini, prešli prag totalnog sranja i služi svrsi. Svrha nije non stop surfanje, nego ovo skype, viber i tu i tamo nešto pogledati.... |
Kada smo kod Nexusa 4, imam kolegu u Kanadi, u Edmontonu. Može li se tamo nabaviti po 200 dolara?
I da platim poštarinu, i PDV, opet bi super prošao... |
Citiraj:
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=3621 |
Acer Liquid 2 - 6", Snapdragon 800, 4K snimanje
http://www.engadget.com/2013/09/02/a...s2-smartphone/ |
Netko je govorio da bi uzeo N4. Loše vijesti - 8Gb verzija EOL
http://www.theverge.com/2013/9/2/468...on-google-play |
Meni je to dobra vijest. Nema smisla bez SD kartice imati 8 giga model.
EDIT: Ma nema ni smisla 16 gigi više... |
I kad bi Nexus 5 mogao izaći? Jel se zna kakav otprilike datum?
|
Citiraj:
|
Onomad sam na GSM areni pročitao da je ROM jedan od najskupljih dijelova u mobitelu. Sad samo ne znam jel to bila samo ironija ili su mislili ozbiljno :D
|
Citiraj:
Ali opet, iako ne bi htio imati SD za sistemsku, to ne znači da ne bih htio imati dotičnu za slike, video sadržaj... multimediju općenito. |
Citiraj:
|
Naravno da je to pravi i jedini razlog, sve ostalo je mazanje očiju. Zanimljivo kako jeftiniji uređaju i dalje podržavaju sd card. Naravno, i meni je ista bitna zbog multimedije i općenito kao storage.
|
Citiraj:
|
Eh da i to! Recimo unlock Nexusa (barem sedmice) znači i brisanje cijele interne sa svim podacima. Isto tako kad crkne uređaj (recimo softverski) koji ima samo internu memoriju, možemo ga jedino odnijeti na servis i nadati se da nitko neće čačkati po privatnim (kompromitirajućim :D) fotkama, videu, dokumentima... Umjesto da jednostavno izvadimo sd card ;)
|
Ma, ja sam protiv micro SD, ja bi vnutra odmah SD :D
|
Citiraj:
|
Meni se znalo dogodit da izgubim podatke sa sd kartice. I to redovito na samsung s3. Ok tko želi sd neka, ali meni je 32gb prostora na mobu dosta i 25gb dropboxa. SD je ionako puno sporiji od memorije telefona. I to mu je najveći minus.
|
Joj, samo mi nemoj cloud spominjat, kaj bi se trebao po inostranstvu živcirati tražeći wifi i biti ograničen time. I opet, moram prebaciti to nešto na internu da mi bude "pod prstima". Na moru sam samo od streamanju glazbe potrošio u 4 dana 1.7 gigi od 2 na tarifi. Lokalni prostor je nekima bitan.
|
Citiraj:
Nexusi podržavaju USB OTG. Nisi znao? Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nexusu (barem prvoj sedmici) je onemogućen USB OTG softverskom nadogradnjom. Pročitajte još jednom ;)
|
Citiraj:
Citiraj:
Imam Box sa 50Gb, Skydrive 7Gb, Gdrive 15Gb, Dropbox 9Gb. Meni dosta. Uploadam ih preko Wifi automatski. Meni OTG pomaže da backupiram slike, korištenje torrenta većih fajlova. Ne vidim u čemu je problem kabel? Zar nije problem nositi punjač? :fiju: OTG kabel ostavljam u autu, doma. Prije sam bio veliki fan podrške SD kartice a sada kao nemam potrebu. Jednostavno se navikneš. @Lacy Ako imaš Nexus sedmicu, vrati na image 4.1.2 i imaš OTG. I instaliraš FOTA kill app koju onemogućava nadogradnju i da ne spama obavjest nadogradnje. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Samo average_joe userima. A ovdje nebi trebali biti takvi. Uz root i StickMount uredno radi OTG, i na 4.2.2. i 4.3...
Citiraj:
|
Zbog toga sam unlockao i rootao iako sam baš htio vidjeti koliko mogu izdržati na stock romu :D
Moraš shvatiti i da većina korisnika ne želi unlock, root, flash... Na žalost sa ovakvim umjetno nametnutim ograničenjima Android postaje sličan iOS-u. I još k tome dodaj da neki proizvođači zaključavaju bootloader... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:04. |