![]() |
Z nation, trash ali zabavan, gledam s guštom.
Flash isto fun, ali su sa četvrtom epizodom zasrali. Novi Walking Dead skroz dobar. Gotham isto OK. |
Citiraj:
Pao mi je prilično za sada. Prva prolaz, 2. koma, dati ću priliku i 3. ali vidjeti ćemo. |
Pogledan cijeli US office, sta reci, serija je vrh i hvala na preporukama, nisam se mogao odvojiti, a nakon zadnje epizode sam osjetio tugu jer nema vise, po meni sve ostale danasnje humoristicne serije ne mogu ni prismrdit ofisu. Neznam je li bilo vise od dvije epizode u kojima nisam imao provalu smjeha. Plus sto sam upalio nakon toga bbt i izgasio na pola, tako da ne trebam pratit vise to, eventualno modernu obitelj.
|
Citiraj:
Osim penguina nema niti jedan dobar lik. Odustao sam nakon par epizoda |
Uf, meni je super za sada :)
|
Citiraj:
|
@princ228
pogledaj onda i britiš verziju,šef je još bolji. :) |
TWD prosječno/dobro :)
Eva nova sezona mi je čisto ok za sada. |
Citiraj:
|
Boardwalk Empire
Kako su ujebali cilu seriju u kompletu s odlukom da zadnju sezonu snime samo pola epizoda... Cijela serija od početka pa do kraja ide pomalo i detaljno, svaki lik je razrađen, svaka scena je obrađena, na svaki detalj se pazilo, a onda zadnju sezonu strpaju u 8 epizoda gdje imaš dojam da sve juri i leti... Unatoč tom "detalju" vrhunska serija:) Sons of Anarchy su i dalje sapunjara... nek završe više, dopizdili su... |
Citiraj:
|
TBBT - ne sviđa mi se. Sheldon je postao/postaje sve veći gnjavator te je nestala kemija između Penny i Leonarda otkad se ona (u stvarnom životu) udala i promijenila friz.
Gotham - vrlo ok serija. Mlada Catwoman je vrlo zgodna i simpa cura. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
15g. Šta si očekivao?
|
Bar 18 :D
|
tbbt -> kako odlicnu seriju napraviti tolikim srotom?
Iskreno, radije bih gledao dadilju ili prijatelje nego tbbt. Odustajem. Ahh.. Hvala kolegi gore, boardwalk empire je dakle zavrsio? Skidam zadnju sezonu i za vikend odgledam cijelu u kompletu. Kao i sve prijasnje. Milina :) |
Boardwalk Empire je stvarno pretjerano ubrzan u zadnjoj sezoni.
To je tim gore, jer se radnja stalno seli u Nuckyevo djetinjstvo, pa ima malo manevarskog prostora. Šteta, jer su prethodne 4 sezone odlično izvedene. |
homeland postaje mindfuck serija. ocekuj neocekivano :D
|
Citiraj:
Mor'o sam pogledat prvih 4 epizode ponovno jer sam se skoro pogubio :D |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
a Sinovi, slažem se, nakon 3-4te sezone čista sapunjara novi TWD mi je sasvim OK... |
Citiraj:
|
Novi flash ok, Felicity :zdero:
|
popyzdit cu,arrow,flash,constantine,sad vidim hvalite z naciju pa ću i to pogledat,pa tbbt,mf,od 24 LAD sam odustal,još moram zadnju sezonu top gear-a pogledat,par filmova,pa tko će to stić!? :D
..i onda gledam reprizu housa na tv. :hitthewal::roller: |
Nažalost završila je jedna od kvalitetnijih serija...Boardwalk Empire ! Klap klap Steve Buscemi ! Zaista šteta što su zadnju sezonu odradili u 8 eoizoda...
Od ostalih je još samo Gotham u igri... |
4 epizode Waking Deada, sve 4 dobre...ajde pa se neko tamo primio posla
|
|
nista lose u tome, treba znati stati. ionak je rjeseno sve kaj se trebalo rjesiti.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:18. |