![]() |
Edit: greška
|
Ja ne vidim u ovom novom popisu programa HD kanale u proširenom paketu :hitthewal:
https://www.a1.hr/bnet/popis-programa |
Imas tu u prosirenom paketu HD programe "A1 CATV od 18.09.2018.":
|
Hvala. Ali sad je opet pitanje, jeli ovo samo za bivši VIP ili i za bivši B-net ( ovaj obiteljski paket nije nikad bio u B-netu i Nova HD i Doma HD nisu bili u osnovnom paketu )?
|
Imas pravo evo od B.net-a "B.net CATV od 05.03.2018."
|
Meni "crko" 4G od prije nekih 45 minuta, probao sam resetirati router 3 puta ali nista, stalno blinka zeleno (3G). Ima li jos neko problema ?
|
Citiraj:
Hvala:goood:. Aj pošalji mi link gdje si ovo našao ( može na PM). |
Citiraj:
Gdje si našao te dokumente? Ja kopam po stranici i nigdje ne vidim... :stoopid: Edit: Sad vidim da je i @Stipest pitao isto! :D |
Citiraj:
Evo, ima u cjeniku: https://ssc.a1.hr/documents/10307706...2-ca7f24284e7b U tom nepreglednom užasu poglavlje VIII se odnosi na B.net i počinje od stranice 454... :) Sve akcijske ponude su tu koje su i prije bile (od stranice 476). Nema nikakvih jedinstvenih usluga ni jedinstvenih cijena koje smo očekivali nakon ujedinjenja u A1... |
Hvala :goood:. Ja kad sam vidio da cijenik ima 719 stranica:wtf2: , odmah sam odustao .
|
Citiraj:
Daj me nemoj :stoopid: :hitthewal: Kazneni zakon RH = 156 stranica Prekršajni zakon - 65 stranica Zakon o kaznenom postupku = 104 stranice A1 cjenik = 719 stranica ... sad moram poslati upit HAKOM-u da li smiju napraviti cjenik u kojem se nitko bez dva fakulteta (ekonomija i pravo) nemre snaći |
Citiraj:
''Povodom promijene imena VIP-a u A1, A1 daruje besplatno PlanetSport paket u 10. mjesecu svim A1 privatnim TV korisnicima (uključujući i Bnet). Oni koji su već ugovorili pretplatu ista im se neće naplatiti za listopad.'' Jel to mozda kod teba slucajno radi... |
Citiraj:
https://www.a1.hr/bnet/televizija/rasporedi Hvala kolega Cilim :care: |
Puštat će se ovaj tj svim korisnicima promo planet sport
|
Citiraj:
Čitao sam postove, ali zadnjih par dana sam od jutra do navečer na poslu i TV mi je zadnje na pameti kad dođem doma... bacim oko za vikend kako je kod mene iako me nogomet zanima k'o lanjski snijeg :) |
Citiraj:
|
Jel mi se čini il su maknuli sa stranice ono "naruči prodajnog predstavnika"?
|
Citiraj:
Pušten je svima cijeli ovaj mjesec. |
Citiraj:
|
Vi niste pravilo, vi ste pogreška :D:):D
|
Tako je, ovi s karticom žive u ne znam kojem stoljeću pa njih ne računam :D
|
Ionako za mjesec dana više neće ni imat planetsport tako da se ne trebaju sekirat :)
Sent from Usreo Mobara |
Citiraj:
Code:
An error occurred while sending mail. The mail server responded: Code:
Login to server smtp.skole.hr failed. |
Prije tjedan dana sam potpisao s HT-om za optiku, a danas zove A1 i nudi i iduce 2g 50% popusta na 3d (135kn/mj) + ekstra programe. Cisto da znate ako imate tu 50% off cijenu, da se produljiti, ako nikako drugacije onda na ovaj nacin.
|
Citiraj:
Pa jesi ti unio u outlook, ili sta vec koristis, username i password od svog maila? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Također, smtp.skole.hr server možeš koristiti tako da probaš koristiti sa SSL certifikatom, npr port 465 se najčešće koristi. Ako imaš poteškoće sa pristupom IMAPu, također uključi SSL, port 993 najčešće. NPR: Ja ako imam fixno računalo, onda koristim providerom SMTP port 25, ako imam laptop, onda koristim SMTP server pružatelja maila. |
Citiraj:
Citiraj:
IMAP na zalost nemamo, samo POP3 i SMTP. To ti je znanstvena infrastruktura. A moras kao koristiti sluzbeni mail :hitthewal: |
jucer su mi tehnicari stavili bnet, ako ne budem zadovoljan sa necim, postoji li mogcnost da ja otkazem ugovor nakon tjedan dana bez da placam ikakve penale?
|
Pa pročitaj ugovor, moralo bi pisati.
|
Citiraj:
Imaš pravo na okazivanje ugovora u roku 14 dana , ali od potpisivanja, a ne od instalacije. Znaći od datuma na ugovoru 14 dana. To je zato što je HAKOM to uveo svim operaterima ne radi probe usluge, nego radi učestalog potpisivanja ugovora preko telefona ( pogotovo sa starijim osobama). |
Hoce li se b.net ukinit i biti samo a1 ili ce biti "dvije" firme u jednoj?
|
Citiraj:
Trenutno izgleda kao dvije firme u jednoj - i dalje su ponude i cijene različite. A šta će donijeti budućnost, vidjet ćemo... :fiju: |
|
Citiraj:
|
mislim da ti 14 dana teće od potpisivanja ugovora a ne od uvođenja usluge.
to što najmanje 15 dana traje uvođenje je eto blju. ali nazovi korisničku službu pa se raspitaj. |
Citiraj:
ne bi ni ja nekome vršio instalaciju i deinstalaciju za džabe :D |
Citiraj:
Je li netko ima direkt broj od te sluzbe ili savjet kako da mi ponude isti ugovor bez da moram prijetiti odlaskom? |
Ne mozes dobit 50% bez da podneseš zahtjev kod drugog operatera, a bilo što manje od tih 199 kn ne mozes dobit bez da prijetiš odlaskom.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:26. |