![]() |
technicolor 7200.20, možda da uključite 5GHz fifi?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...571e86c476.jpg |
Možda da pročitaš zadnjih 10 - ak stranica teme pa nađeš info u vezi 5 Ghz ??
|
Iako se slažem sa kolegom Nikky-em, ipak evo :
http://i63.tinypic.com/25oyp7b.jpg Ulaz u router, u alatnu traku upisati 192.168.0.1 ( bez www) i enter. Username prazno, pasword admin |
Citiraj:
I ni najmanje ih nije sram to tako bombastično najaviti "jeste li znali"? Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Ne branim ih, ali u maxTV-u se ta usluga posebno naplačuje.
|
Sve u redu, svaka čast na snimalici, ali Nova, Doma i Mini... come on.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk |
Citiraj:
ili se mi nismo razumjeli.. edit: bolje bi bilo da se poigra kanalima.. |
Nemojte me ubit. Ali nisam na kraju skužio je li loše ili dobro uključiti 5GHz range.
Rade li dobro s time svi moderni uređaji ? |
Dobro je. Ali je TC7200 zaqrac uređaj koji ima problema sa radom na 5GHz :)
Od kad sam produžio ugovor, internet zna bit katastrofa. Imam 3d paket 50/10, navečer uredno pada na 2-3 mbit. Ima li još tko takvih problema?
|
Citiraj:
|
U par dana proslog tjedna u Novom ZG - naselje Trnsko primjecen parkirani kombi B.net-a motao se oko vanjskih velikih ormara B-net-ove kabelske mreze (vrata su bila otvorena) i nesto su po unutra ceprkali, u par navrata bilo i kompletnog iskljucenja TV signala na par sekundi.
Na stranicama B.net-a pod "obavjesti administratora" nije bilo bas nikakve obavjesti. Jel se mozda zna o cemu se radilo. |
Jeli kod mrežne snimalice Albis treba biti upaljen ili je dovoljno ostaviti ga stand-by? Prvi put koristim, pa pitam.
Hvala |
I može li se kako gledati unazad tj što je bilo u zadnja 24h?
|
@Stipest
Morat ćeš istražiti / probati. @mas999 Normalno da može za sve kanale koji imaju "onu" crvenu točku, vratiš se unazad, pogledaj od početka. |
Dogovorio u subotu da mi pošalju ugovor na mail. Hehe još nije dosao. E moj Bnet
Poslano sa mog Coolpad E501_EU koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Rok za odradu produljenja i promjenu paketa je 30 dana, ugovor se prije šalje. Vjerojatno imaju veći broj zahtjeva pa još nisu stigli do tvog.
Ne znam jesi mozda krivo razumio, ali to ti oni ne šalju ugovor na uvid, nego ti je to već produljenje, kao da si potpisao. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
120mbps vam je 10kn bez ugovora :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
https://s22.postimg.org/xzkjqhxml/Bn...net_opcija.jpg |
To sam baš krenuo pisati. :) da je 10 kuna, tražio bi ugovor na 5 godina bez greske :)
Je, 10kn vam je bez ugovora T120. Samo zovite na 08001317
Sent from my MI 5s using Tapatalk |
10 kn je ekipa, nema greške.
To je nova promocija od danas, nazovite SZK i poslat će zahtjev. Brko ima da sad trazis na 5 godina :D |
Zvuči predobro da bi bilo istinito. Meni brat plaća 20 kn za 60 Mbit/s uz ugovor na 24 mjeseca. Ima li tko da je zvao ?
|
Ako je tako kao sto pise Mirkopoter ispada samo jos jedan biser B.net-a (VIP-a) da zapocnu sa novom promocijom a onda nakon nekog vremena to objavi na svojim stranicama.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:29. |