![]() |
Link? Ja to ne vidim.
|
Super je tipka, rado bi upiknuo jednu ali ne nalazim tu ponudu trenutno...
|
Probao sam baš prehodni link koji je bio postavljen,no ništa
|
@strikoo pls link
Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
|
meni nista , cijena 41.48€
|
Meni isto stoji 41€...
|
i meni, probao i novog usera napraivt isto 40€
|
|
sad sam kinezima dao svoje info za niš :nono: :D
|
jeste probali dodati u kosaricu? i naravno na novom uredaju?
EDIT: Ne kuzim. ako otkrijem, javim. sorry svi |
Citiraj:
|
Ja nisam imao logiran acc, kliko napravio i dobio stvarno za 3.5 (dodao jos nesto za 6 i po jer je minimum 10)
|
MALL hr
Gigabyte SSD disk 480 GB 25,13 € (189,34 Kn) 3god jamstvo ili 200TBW Ništa posebno ali ok cijena i besplatna poštarina preko paketomata (za nas koji nismo u ZG) Gigabyte SSD disk 480 GB |
Citiraj:
Minimum mozes maknut preko live chat bota, i narucis samo tipkovnicu za 3.5 |
Nije taj GB ništa povoljan. Nedavno je Crucial P3 od 500Gb bio još jeftiniji.
|
Citiraj:
|
Link vodi na temu app na playstoreu... jeste probali tako kroz temu app ili preko weba ?
|
Citiraj:
|
steta :'(
|
inače mi smo u banani po pitanju TEMU, jer druge države poput
austrije, njemačke i sl. imaju još bolje dealove čak ima i neke cake ako upiše u aplikaciji new user free gift da može dobiti do 4 proizvoda gratis, naravno jeftinijih ali za hrvatsku to ne vrijedi. |
Link? :D
|
Meni je brat rekao da sve što he dobio sa tig temu je bacii u smeće jer he smeće haha
Kako vam se da sa tim zajebavat |
Citiraj:
Tu se radi o mehanickoj tipkovnici s OUTEMU swithevima za 3,5e. Naravno nisu OUTEMU switchevi nista ekstra, ali ako ćeš kupiti najjeftiniju tipkovnicu s tim switchevima u hrv nema je ispod 30e. Pisao sam gore da imam tipkovnicu s OUTEMU blue switchevima, sad sam njih zamjenio (jer su mi blue clicky switchevi malo preglasni, vise mi paše linearni zvuk) s ovim crvenim swithevima iz te tipkovnice s TEMUa i nju ostavio za backup. 2 dana je kasnila narudžba tako da sam dobio 5e kredita na TEMU koje mogu potrošit. Tako da mislim da sam prošao dost' dobro :D |
Hvala masino. Uzeo 980 Pro bez sinka
Citiraj:
|
Sto treba napravit za ovih (Save) - 18€ jos za 980PRO?
Edit. Tj - 27€ Automatski se oduzme prilikom checkouta I hvala. Uzeo 2TB bez HS 👍 Citiraj:
Netko odavde kliknuo? 😁 Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Ima opet 4090...treba samo refreshati, dolaze
|
Istina. Ima još.
Zbilja tempting. Ali sad izlazi refresh 4000 serije, pa bi mogla aktualna generacija pasti na sl cijenu. Bar se nadam 😁 Ne znam bi li riskirao sa Manlijem sad. Mozda pričekati bolje. Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Ubo i ja 980 pro za 114e. Hvala!
Sent from my M2011K2G using Tapatalk |
Mašino, kiselo to mijeko, opet cimaš :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:46. |