![]() |
a ciji je to server??
|
*NOB* Mrcine - nas server.
|
aha,ok
|
Citiraj:
|
ma igra se po pam modu, nema kuhanja bombi, bombi ima po defaultu (enfield 3...) ima dimnih, ima noob-sticka, nema enfielda kod amera.... znači kolko sam ja skužio bez ikakvih modova...
ja sam tek pionir, pa nije na meni red da nešto pozivam ili obećavam. :) |
Pioniri maleni, mi smo vojska prava,
svakog dana nicemo ko zelena trava... super, drago mi je da vam je server u funkciji, i da ste odvukli kempere sa naseg servera. :D ;) |
Jos da uspijemo Zule-a dovuci bila bi to prava ekipa :rolleyes:
|
bez brige, vaš omiljeni kemper je još uvijek tu, baš sam se zaželio da napucam onako sa prozora :D
|
Citiraj:
a bože moj to je stock onda, a ne pam. na pamu ima 1 bomba |
PAM jebemu... ima 1 bomba il 2 kad imas kar... tek smo dobili server nazad...tako da ga saltamo izmedju CoD1 i CoD2 po potrebi... kako nam treba za koji war... sad imamo PCE za public fajt :p :D
|
omg oko cega se vi prepirete
|
nije to prepirka, vech hrconja ima naviku svakome uletati u rijech sa "a boze moj", "wtf" i "omg" izrazima kao da je pitanje zhivota.
|
Ajmo gore na server!
|
Citiraj:
tako je. ja sam živčenjak, nemojte se ljutiti : hitthewa : goood : |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pričao sam ekipi s faksa koliki ti je skor i umirali su od smijeha. Pokrije se nečim, brzo! :grrr: :beer: |
Trebam pomoć.
Treba sto godina da mi se upali cod. čista instalacija, samo još stavljen patch, nikakvi modovi ništa... i opet mu treba vječnost.... pomoć |
Citiraj:
|
ajmo svi ratatatatatata
|
|
kako JAKOOOO :D LOL
urnebes :D nego može mi ko pomoć? |
Citiraj:
Tako je barem bilo kod mene-Winchester 2500 i SuperTaljent na CL2 (208). A sa istom konfom sam nalupao preko cenera. (stock hlađenje) To tebi nije ni bitno-ali koliko se sjećam Sapphire je radila na 700/800 u svim igrama bez beda i bez dodatnog poštelavanja brzine venta. A te frekve su ti čisto dosta. |
Citiraj:
start control panel network connections desni klik na local area network pa properties klik na tcp/ip pa properties stavi use following ip adress i upiši ovu 192.168.0.1 subnet na 255.255.255.0 OK i malo pričekaj i to ti je to: goood : |
Citiraj:
|
Citiraj:
Dojdi na server da ti uzmemo mjeru : CoolRamb i onda buš imal pravo glasa. :D |
Citiraj:
skoro sam se upišo od smijeha .... haha : lol2 : |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:07. |