PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Battlefield 3 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=201263)

gnomisa 26.03.2012. 12:40

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 2130175)
Hardcore mod nema toga.

A odlično. Dakle ima servera koji koriste hardcore mod...tnx

Ati freak 26.03.2012. 12:46

Citiraj:

Autor Mindless (Post 2130074)
pliz dodajte me da se ubacim kojiput: mindless_666
i može TS?

Dodao sam te. Kasnije ili navecer ti pošaljem podatke za TS: :chears:

hammer_of_thor 26.03.2012. 12:55

Citiraj:

Autor gnomisa (Post 2130182)
A odlično. Dakle ima servera koji koriste hardcore mod...tnx

HC servera ima koliko i softcore servera.
Dakle jako puno :)

Rudy 26.03.2012. 14:45

Citiraj:

Autor hammer_of_thor (Post 2130175)
Hardcore mod nema toga.

Ili upisi u konzolu
UI.DrawEnable 0
za potpuno cisti ekran bez ikakvog HUDa

plavi83 26.03.2012. 14:47

A ako baš hoćeš real life mode, možeš napisati u skriptu (tipka tilda) komandu
ui.drawenable 0

te će ti match izgledati ovako

EDIT: već me Rudy pretekao :D

gnomisa 26.03.2012. 15:07

Citiraj:

Autor plavi83 (Post 2130281)
A ako baš hoćeš real life mode, možeš napisati u skriptu (tipka tilda) komandu
ui.drawenable 0

te će ti match izgledati ovako

EDIT: već me Rudy pretekao :D

TO! Trebali bi uvesti to kao opciju za server admine da mogu svi imati takve "iste uvjete" odn. totalno bez huda. I recimo infrantry only mod (što već ima kolko sam skužio). I još veće mape...I onda...
I onda ne bi bilo ovolko puno kupaca BF3 :D
Kaj ćeš morali su igru prilagoditi masi. Odn. prodati ju što bolje. Meni je to jasno.

plavi83 26.03.2012. 15:12

Citiraj:

Autor gnomisa (Post 2130298)
TO! Trebali bi uvesti to kao opciju za server admine da mogu svi imati takve "iste uvjete" odn. totalno bez huda. I recimo infrantry only mod (što već ima kolko sam skužio). I još veće mape...I onda...
I onda ne bi bilo ovolko puno kupaca BF3 :D
Kaj ćeš morali su igru prilagoditi masi. Odn. prodati ju što bolje. Meni je to jasno.

Možeš komotno pronaći servere koji su onemogućili HUD svim igračima....samo malo igranja po filteru pretraživača server-a i da se naći koji.

Full Throttle 26.03.2012. 15:59

ovo je fenomenalno. samo bi onda trebalo naglasiti maskirne boje jednog i drugog tima, jer bi inače bilo previše team killova i općenito bi bio kaos na terenu

Alph4Dawg 26.03.2012. 16:18

Je, ali posto ta komanda disablea UI ne mozes vidjeti ni spawn screen, vec trebas ponovno ukljuciti.

hammer_of_thor 27.03.2012. 11:55

Citiraj:

Battlelog login is currently disabled, please try again in a while

http://media.tumblr.com/tumblr_lo7bbi7Y8E1qbuptc.jpg

mrva_zg 27.03.2012. 12:16

Danas ide update i pisalo je da će battlelog bit nedostupan

mamutarka 27.03.2012. 12:28

da, bio je update battleloga

Booger 27.03.2012. 12:40

Da, a čemu im onaj matches pokraj game managera? Jel to bilo i prije pa ja nisam skužio ili je neš novo?

mamutarka 27.03.2012. 13:11

booger ovo što si stavio je za patch, to još nema na pc

Rudy 27.03.2012. 15:38

Citiraj:

Autor Booger (Post 2130924)
Da, a čemu im onaj matches pokraj game managera? Jel to bilo i prije pa ja nisam skužio ili je neš novo?

novo, pise ti
Citiraj:

More info regarding this feature to follow..
kad odes na Create match

Evo par dojmova od PS3 patcha o stvarima koje nisu bile najavljene

Citiraj:

• Moved AA on Kharg (US on Carrier, Russian at Air strip) (Thanks whoever did this!!)
  • Faster vehicle spawn (I mainly noticed air)
  • Shorter game start countdown
  • Much better responsiveness (Even better with AA turned off)
  • You can fly through all poles from testing with jets and little bird so far. (EDIT - Only the top breaks, halfway down its still solid, which works out ok)
  • Can spawn into AA guns (People actually use them now)
  • **Improved sound EDIT: Can hear footsteps, reloading as well as voiceovers ( ahh fuck theres a grenade etc), much more clearly, I could hear footsteps and reloading from next room.
  • I think console sound cutout is fixed (EDIT: Reports that it isnt)
  • Uninstalls B2K and forces you to re download (PS3 thing I think)
  • Custom Servers (AU Pricing, 34.99 for 30 days, 9X.XX for 90 days, also has 1 day option and some others)
  • Match Making option in multi player, seems to be for esport/organised scrims on custom servers.
  • Reset some of my kit customisations
  • Many Many small UI tweaks, minimap has more focus on team function icons (heal, repair, flags)
    • Icons for vehicles on spawn screen
    • Easier to see what spawn point is selected on map when selecting spawn
    • No blind colour mode, but all the icons seem to be much easier to see (seem to be tweaked towards blind mode type icons)
  • Jets guided missiles are actually useful and can take out a tank and nearby infantry (runners from tank) in 2-3 hits tops)
  • *Stinger takes about 2-3 seconds to lock onto and fire, missiles seem to move slightly faster, 1 hit disable and if more then 1 engineer in area heli is generally fucked, I forsee a lot of heli's flying with ECM or Maintenance in future, range is greatly reduced but enough to keep helis off a flag and nearby area. EDIT: Lock on is UBER Fast, like seriously must be less then 2 seconds, there is however a minimum range which you can't lock on at all, might be about 15 -20 metres.
  • Can quit between rounds
  • Havoc is noticeably easier to fly but I still don't think its on par with Cobra, should be able to stand its own though.
  • Other squad leader objectives are marked on flags, I could see this as SL, it shows a star next to objective X1 or X2 if 2 SL have marked it, this is awesome!
  • Laser marker or maybe guided missile range seems to have been increased, could hit empty APC at C from Aircraft carrier on Canals using little bird.
  • The 'out of bounds' area is now shaded orange, to make it more apparent, for the idiots.
  • They've added a Russian soldier customization.
  • They added a more audible sound for when you're getting shot in vehicles, and when your vehicle is disabled.
  • Laser guided missiles (Jets) are a one-hit disable on tanks, without having to have the tank be painted.
  • Jet Canons have been toned down a lot, the difference is really noticeable. Gives the disabled pilot more time to bail out which = less kills.
  • The green squad color has been changed just a bit. It's a little more towards the shade of the squad color PC has for colour blind mode.
  • The revive icons on the map for medics has been made 3 times bigger. Not exaggerating. It's fucking huge. Also, the medpacks and ammo packs on the map are tiny.
  • Objective icons are more apparent on the map, and larger. On the downside, if you're using air vehicles, it'll be difficult to see other vehicles on the map.
  • The guns have quite a noticeable recoil change as well.
  • Dodging missiles in Jets is still very possible. So far, I haven't noticed much difference than pre-patch.
edit:
  • Guided missiles now lock on to vacant vehicles as well.
  • Echo i Foxtrot squadovi su maknuti

scp 27.03.2012. 16:36

Citiraj:

Autor Rudy (Post 2131044)
novo, pise ti
kad odes na Create match

Evo par dojmova od PS3 patcha o stvarima koje nisu bile najavljene

Havoc easier to fly...aleluja.

Neo-ST 27.03.2012. 16:42

Mnogo dobro.
Jel jet rammanje riješeno?

zwer54 27.03.2012. 17:00

Ajd molim vas jel mi itko može dati kakav hint zašto mi tipkovnica u igri ne radi ako ju želim koristiti za igranje, dok u istoj toj igri u konzoli najnormalnije prihvaća svaku tipku, a čim zatvorim konzolu, svake prijestupne primi tipku... probao reinstalirati drivere i ništa...

Neo-ST 27.03.2012. 17:05

Probaj je premjestit u više usb utora.

sinisa1989 27.03.2012. 20:03

Citiraj:

Autor Neo-ST (Post 2131079)

Mislim da igra na laptopu.

zwer54 27.03.2012. 20:13

Citiraj:

Autor Neo-ST (Post 2131079)

kao sto je Sinisa rekao, na laptopu igram... Nakon kaj konacno uhvati tipku za chat, u igri normalno mogu i chatati sa ostalima, tj poslati poruku to all ili teamu... i kad uspije ulovit da otvori da krenem tipkat, tipkovnica radi ko po loju, senda se i onda opet nastavi kakati... Nema kaj drugo biti nego cisto do igre...

scp 27.03.2012. 21:13

Citiraj:

Autor zwer54 (Post 2131185)
kao sto je Sinisa rekao, na laptopu igram... Nakon kaj konacno uhvati tipku za chat, u igri normalno mogu i chatati sa ostalima, tj poslati poruku to all ili teamu... i kad uspije ulovit da otvori da krenem tipkat, tipkovnica radi ko po loju, senda se i onda opet nastavi kakati... Nema kaj drugo biti nego cisto do igre...

Prvi put čujem za takav problem. Probaj googlati...ako ništa ne uspiješ naći onda je problem očito u tebi (tvom laptopu), a ne u igri. Igru možeš krivit tek ako uspiješ naći replicirani problem kod velikog broja korisnika koji igraju na laptopima...

EDIT: probaj spojiti USB tipkovnicu na laptop.

JuiceBox 28.03.2012. 11:54

Op Op:

zh1nt0 : PC patch has a date which is tomorrow. Coming in hot we will go into maintenance mode from 9-11:30 CET. More details coming on the blog.

asibulj 28.03.2012. 18:55

Sorry ako je bio ovaj video.

Ati freak 28.03.2012. 19:17

Previše je takvih Javelin + SOFLAM camperskih smeca.

Neo-ST 28.03.2012. 19:59

Citiraj:

Autor asibulj (Post 2132049)
Sorry ako je bio ovaj video.

Vrhunska montaža. Gade mi se, ali vrhunska montaža. Onaj početak je prekomičan :D

thesekiman 28.03.2012. 20:33

Citiraj:

Autor Ati freak (Post 2132058)
Previše je takvih Javelin + SOFLAM camperskih smeca.

Zašto bi bili smeća? Zato što efikasno mogu uništiti protivnički air support i pridonijeti pobjedi meča?

To što čovjek mora legnuti i upravljati s njim cijelu rundu da bi drugi skupljali bodove, a on sam dobivao neku pišljivu assist siću ne mora značiti da je kampersko smeće.

Ionako malo ljudi koristi SOFLAM, a sada ga poslije patcha kad se lock bude mogao skinuti flarom tek neće nitko koristiti.

Šole 28.03.2012. 21:14

Izgleda da nisi skužio uopće. Kao 1. soflam možeš postavit i otić, samo će se lokat tak da ne moraš kempat. Al na ovom videu kempaju ovi sa javelinima. Pogledaj da uopće ne zauzimaju zastave. Drugo je što oni uništavaju vozila, al to mogu isto tako i dok se kreću, a ne postavit stolicu na antenu pa tamo doručkovat, ručat i večerat.

PointDexter 28.03.2012. 21:18

Citiraj:

Autor Šole (Post 2132148)
Pogledaj da uopće ne zauzimaju zastave.

"Montaža" sa takvim sadržajem će imati sveukupno 0 viewova.
Gade vam se soflam + javelim kombinacija,... meni se osobno gadi ICTV i guided :fuming:

Šole 28.03.2012. 21:26

Nisam ja rekao da mi se gadi, tj. ako mene gađaju onda da :D
Meni isto paše kad moj tim postavi soflam pa ja mogu iz tenka gađat ako sam sam u tenku. Kao što sam rekao, loše je to što se engineeri zakempaju pa gađaju, a to mogu komotno radit i kad zauzimaju flag. Onda se dogodi situacija da su četvorica tamo negdje/nigdje, a nas 10 ajmo reć se borimo protiv ovih 14 za zastave.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:50.