PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   League of Legends (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=194895)

UnimatriX 26.09.2015. 02:20

To sam baš govorio frendovima, kako se ništa više ne isplati igrat osim tenkova, jednostavno nije zabavno jer te tenkovi samo gaze, a da ne govorimo da uzimaju objektive i ruše tornjeve i mogu dosta dugo ignorirat neprijatelja...

Treba nam nova meta, adc i apc su trenutno u banani...

0siris 28.09.2015. 14:39

Citiraj:

Autor UnimatriX (Post 2832167)
To sam baš govorio frendovima, kako se ništa više ne isplati igrat osim tenkova, jednostavno nije zabavno jer te tenkovi samo gaze, a da ne govorimo da uzimaju objektive i ruše tornjeve i mogu dosta dugo ignorirat neprijatelja...

Treba nam nova meta, adc i apc su trenutno u banani...

assassini ove sezone doslovno su obrisani iz igre i kažnjeni maximalno za svoje greške.baš je zaprvo i malo postala dosadna ova sezona tankova jedva čekam iduću nadam se da će lol opet vratiti na brstanje ljudi i skakanje iz buševa kao zadnji manijak :lol2: za bilo koje ozbiljnije igranje sve se svodi da u timu mora biti barem 3 tanka.Sviđa mi se što su promijenili da skorovi više nisu bitni koliko objektivi i pushevi ali brate mili da je normalno da mi isfarmana svinjetina od tanka stoji pod 2 turreta prima 5 ultija na sebe dok trolla sa ctrl+3 i onda sa pola healtha se išeta ispod ta 2 turreta...pa nije :roller::hitthewal:

p.s.

https://youtu.be/VjzgbZL12VI?t=5m35s
I have now mastered Riven :D :D
u zadnje vrijeme vidim dosta mastera :roller::roller:

Guls 28.09.2015. 15:41

Ma ta tanky meta traje već treću godinu, razni top laneri i jungleri odlučuju gejmove.
Dec vaj igram arame i uživam kada dobijem nekakve tarice rammuse alistaire i sl, samo def itemz i kad nakupim jedno 4 itema nema me svijet.

X-Plosiv 28.09.2015. 19:29

Mene isto iritira tanky meta, sve više planiram početi igrati Munda top.

Btw, Veigar MID je opako snažan sada, znači do 20-te minute nije ništa č udno imati 500+ AP :D

Mommistake 29.09.2015. 19:19

Ma veigar je useless ako znaš protiv njega igrati. Npr Diana ga pojede. On ako pogodi kombo super, ali šta mu znači ako ga ultam s dianom, nema kud.

Deathwish 30.09.2015. 08:45

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2833202)
Mene isto iritira tanky meta, sve više planiram početi igrati Munda top.

Btw, Veigar MID je opako snažan sada, znači do 20-te minute nije ništa č udno imati 500+ AP :D

Da ali ne zaboravi da si spor ko noc i da imas 4 idiota koji mogu sjebat game :D

Bio sam veigar sa preko 1k APa i onda adc i support odluce 2v5 i izginu. :chears:

0siris 30.09.2015. 11:02

evo moja zadnja igra i nemam više ni vremena ni živaca za klince.
Dajem svoj account na prodaju ako nekome treba ovdje neka me slobodno kontaktira privatnom porukom.

Prošla sezona gold i ova sezona gold ( nemam živaca penjati se gore sa klincima).

96 championa unlockano ( svi championi po 6300 ) fali samo nešto sitno champova od 3150 i 1300 ip.

Skinovi:
blood moon akali
LIttle Knight amumu
death bloosom elise
bandito fiddle
royal guard fiora
dreadknight garen
headless hecarim
Mecha & GUardian kha
SpellThief lux
Mecha Malph
assassin master yi
VIctorious morgana
pharaon nidalee
Night hunter & SSW rengar
Ice drake shyvana
aristocrat vayne
shockblade & Project Zed

5x rune pageova i hrpetina runa ( spellvam,attack speed,damage,tanky....)

1243 normal wina.
-------------------------------------------------------------------------------------------------

account je star preko 3 godine i prodajem ga iz razloga što nemam više živaca pored posla,psa,stana,i tonu obaveza bacati vrijeme na klince od 13 godina.

PRodajem ga za bilo što se ponudi i odgovara mi :)

i ako može procijena koliko bih uopće i mogao dobiti za ovakav account?

Mogy 30.09.2015. 19:08

ja ti imam 114 championa, 15 rune pageova, platinum border, sve važne rune, oko 30 skinova itd. i nisam mogao prodat acc za 300kn. Moj savjet di ja ga rađe zadržiš i odigraš ponekad tu i tamo koji game.

0siris 30.09.2015. 21:02

Citiraj:

Autor Mogy (Post 2834139)
ja ti imam 114 championa, 15 rune pageova, platinum border, sve važne rune, oko 30 skinova itd. i nisam mogao prodat acc za 300kn. Moj savjet di ja ga rađe zadržiš i odigraš ponekad tu i tamo koji game.

ma nepričam za hr :D pričam za normalan svijet :lol2:
p.s. omfg do you even have a life? :no2drug::respekt:

Mogy 30.09.2015. 21:20

Citiraj:

Autor 0siris (Post 2834176)
ma nepričam za hr :D pričam za normalan svijet :lol2:
p.s. omfg do you even have a life? :no2drug::respekt:

A vani bi vjer mogao dobit jedno 80-100$, ali trebaš imat na umu ako će ti neko uplatit preko paypala (što vjerojatno i oće) da ti on može npr nakon 6 mjeseci refundat pare i zajebat te. Ne znam točno detalje, ali sam čuo da se to masu događa :)

Mommistake 30.09.2015. 21:34

Ma dajte, gluposti pričate. Ja sam ga vani tražio oko 70 dolara, i na kraju palo na 30. 60 skinova, 3 limited, gold, 70 champova i 11 rune pagova.

Ne može se više prek ebaya, automatski brišu post, jer nema preprodaje accountova.

Cijena je žestoko pala.

Mogy 30.09.2015. 22:46

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2834198)

Ne može se više prek ebaya, automatski brišu post, jer nema preprodaje accountova.

Cijena je žestoko pala.

Ovo nisam znao :) Ti si za tvoj trebao dobiti realno oko 150$ po meni :)

X-Plosiv 30.09.2015. 23:58

Cijena je jako pala, prije 2-3 sezone se isplatilo prodavati, danas badava.

0siris 25.10.2015. 09:58

nakon 4 dana pokušaja da si objansim da ipak ima nečeg još dobrog u ovoj igri doista moram odustati kompletno od ove igre.Nije problem ni balans nije problem ništa...problem je što je igra uništena od klinaca i balavaca i postala ne igriva...community je jednostavno mrtav i nije ni blizu kao u drugim igrama...odustajem jednostavno....kad me spoji sa 2 bronze 3 lvl 28 i silver 5 i tako 4 dana zaredom...gdje ti svi ostali samo seru trolaju fedaju i onda dobješ još i report...ma fu ck this game :D

Mogy 26.10.2015. 06:31

Dobijem 6 zaredom ranked i onda 5 zaredom spušim :D 2-3 gamea sam ja zeznuo, a 2 sam imao budale u timu, Kappa. Ponekad se stvarno čudim ljudima kad vidim njihove buildove, način razmišljanja/igranja, ne kužim....Zadnji game lik akali uzme smite i hunter machete za mid. Score nakraju imao 4-15-10, pa ti nemoj popizdit kada vidiš tako nešto. U tom istom gameu sam igrao adc i imao support-a u kojem sam ubio adc-a, liku napišem "gj", a on meni "fuck off" (nisam mu ništa prigovarao u laneu), ono wtf :D

Mirkopoter 26.10.2015. 07:31

Ja sam odustao i vec 2 mjesecane igram i super mi je, uopce mi se ne vraća volja za igranjem. Odigram jedan game svaki 28 dana da ne padnem u diviziji i tjt.

0siris 28.10.2015. 12:19

:zdero2:
Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2845392)
Ja sam odustao i vec 2 mjesecane igram i super mi je, uopce mi se ne vraća volja za igranjem. Odigram jedan game svaki 28 dana da ne padnem u diviziji i tjt.

nemoraš više igrati ranked svakih 28 dana,bez obzira koliko neigraš nepada se više u divizije ispod radi ranked aktivnosti.

Mogy 29.10.2015. 03:46

Citiraj:

Autor 0siris (Post 2846311)
:zdero2:

nemoraš više igrati ranked svakih 28 dana,bez obzira koliko neigraš nepada se više u divizije ispod radi ranked aktivnosti.

To je samo do golda bilo. Šta su mijenjali nešto? Koliko ja znam ne...

Wozniak jR. 29.10.2015. 09:14

Sa Riot Fakju-a:
Citiraj:

If you are in Platinum or Diamond, after 28 days of inactivity in a particular ranked queue, a couple things will happen. First, you’ll be hidden from the standings in your league. You will also lose LP depending on your current tier. Every seven days thereafter, you’ll lose LP until you play a match in that queue.

In the Master and Challenger tier, players in Solo queue will decay after becoming inactive for 10 days; this is to ensure only the top active players are being showcased. In Ranked Team play, decay will occur after 28 days.

The number of LP lost following each period of decay is shown below:

Master & Challenger: 250
Diamond: 50
Platinum: 35
If you fall at or below zero LP as a result of decay, you’ll be placed into the next lowest division. If you’re already in division V of your tier, you’ll fall into the next tier down (for example, Platinum V to Gold I.). Tl;dr: don’t take a break from ranked for too long. :)

Decay does not occur for players in Bronze, Silver, and Gold.

xGAME 29.10.2015. 13:11

Tooo. Necu morat ranked odigrat do kraja sezone :D Jedva sam probavio one kvalifikacije samo da dobijem skin i od onda ni jedan ranked odigrao :D

Samo da skupim sve champione i ide lagani quit. Još mi ih malo fali i fucking OCD mi neda da prije tog prestanem igrat :D

X-Plosiv 29.10.2015. 18:16

hehhehehe
ne viđam te toliko online više, ali dobro, i ja odigram 1 do 3 gejma tjedno sad :D

Mommistake 29.10.2015. 18:19

Ja sam danas složio pilu..

Cya League of Legends and hey single player games!

Mogy 29.10.2015. 23:42

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2846735)
hehhehehe
ne viđam te toliko online više, ali dobro, i ja odigram 1 do 3 gejma tjedno sad :D

Ja nakon cca godinu dana počeo skoro svaki dan igrati po par gameova :D Cilj je doći plat dok sezona ne završi, laganini :)

X-Plosiv 29.10.2015. 23:59

Odigrao sada jedan normal i jedan ranked...nije da me drži više nešto igra :D

Mogy 03.11.2015. 20:40

Umjesto da je road to platinum meni je road to silver :D Zadnjih 20 ranked mečeva: 7 pobjeda i 13 poraza, bio pred 3 dana u promo za gold I, a danas sam gold III http://www.pohrani.com/f/0/ez/4TEUZNSb/photo.png

Wozniak jR. 04.11.2015. 00:26

Ja sam prije ulaska u plat imao put gold 5 - gold 2 pa nazad jedno 3 puta. I sad isto sa plat. Od plat 4/5 do plat 2, uvijek na jebenih 80lp, i onda pad do plat 3 ili 4. Repeat x2 ;D

Mogy 04.11.2015. 04:35

Citiraj:

Autor Wozniak jR. (Post 2848815)
Ja sam prije ulaska u plat imao put gold 5 - gold 2 pa nazad jedno 3 puta. I sad isto sa plat. Od plat 4/5 do plat 2, uvijek na jebenih 80lp, i onda pad do plat 3 ili 4. Repeat x2 ;D

Odustajem od rankeda za ovu sezonu. Nemam živaca uopće, pomirit ću se sa gold borderom i ostalim stvarčicama.

Guls 04.11.2015. 08:05

Meni je presmiješno igrati ranked, pogotovo sada kada su svi nervozni i tryhardaju.

Mirkopoter 04.11.2015. 09:01

Ja sam dva acc-a dignuo u diamond, vidio da više ne ide i sad svaki mjesec jedan game do kraja sezone.

Guls 04.11.2015. 09:03

Velim ti ja, Thresh jungle i smiješ se ekipi.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:03.