![]() |
To sam baš govorio frendovima, kako se ništa više ne isplati igrat osim tenkova, jednostavno nije zabavno jer te tenkovi samo gaze, a da ne govorimo da uzimaju objektive i ruše tornjeve i mogu dosta dugo ignorirat neprijatelja...
Treba nam nova meta, adc i apc su trenutno u banani... |
Citiraj:
p.s. https://youtu.be/VjzgbZL12VI?t=5m35s I have now mastered Riven :D :D u zadnje vrijeme vidim dosta mastera :roller::roller: |
Ma ta tanky meta traje već treću godinu, razni top laneri i jungleri odlučuju gejmove.
Dec vaj igram arame i uživam kada dobijem nekakve tarice rammuse alistaire i sl, samo def itemz i kad nakupim jedno 4 itema nema me svijet. |
Mene isto iritira tanky meta, sve više planiram početi igrati Munda top.
Btw, Veigar MID je opako snažan sada, znači do 20-te minute nije ništa č udno imati 500+ AP :D |
Ma veigar je useless ako znaš protiv njega igrati. Npr Diana ga pojede. On ako pogodi kombo super, ali šta mu znači ako ga ultam s dianom, nema kud.
|
Citiraj:
Bio sam veigar sa preko 1k APa i onda adc i support odluce 2v5 i izginu. :chears: |
evo moja zadnja igra i nemam više ni vremena ni živaca za klince.
Dajem svoj account na prodaju ako nekome treba ovdje neka me slobodno kontaktira privatnom porukom. Prošla sezona gold i ova sezona gold ( nemam živaca penjati se gore sa klincima). 96 championa unlockano ( svi championi po 6300 ) fali samo nešto sitno champova od 3150 i 1300 ip. Skinovi: blood moon akali LIttle Knight amumu death bloosom elise bandito fiddle royal guard fiora dreadknight garen headless hecarim Mecha & GUardian kha SpellThief lux Mecha Malph assassin master yi VIctorious morgana pharaon nidalee Night hunter & SSW rengar Ice drake shyvana aristocrat vayne shockblade & Project Zed 5x rune pageova i hrpetina runa ( spellvam,attack speed,damage,tanky....) 1243 normal wina. ------------------------------------------------------------------------------------------------- account je star preko 3 godine i prodajem ga iz razloga što nemam više živaca pored posla,psa,stana,i tonu obaveza bacati vrijeme na klince od 13 godina. PRodajem ga za bilo što se ponudi i odgovara mi :) i ako može procijena koliko bih uopće i mogao dobiti za ovakav account? |
ja ti imam 114 championa, 15 rune pageova, platinum border, sve važne rune, oko 30 skinova itd. i nisam mogao prodat acc za 300kn. Moj savjet di ja ga rađe zadržiš i odigraš ponekad tu i tamo koji game.
|
Citiraj:
ma nepričam za hr :D pričam za normalan svijet :lol2: p.s. omfg do you even have a life? :no2drug::respekt: |
Citiraj:
|
Ma dajte, gluposti pričate. Ja sam ga vani tražio oko 70 dolara, i na kraju palo na 30. 60 skinova, 3 limited, gold, 70 champova i 11 rune pagova.
Ne može se više prek ebaya, automatski brišu post, jer nema preprodaje accountova. Cijena je žestoko pala. |
Citiraj:
|
Cijena je jako pala, prije 2-3 sezone se isplatilo prodavati, danas badava.
|
nakon 4 dana pokušaja da si objansim da ipak ima nečeg još dobrog u ovoj igri doista moram odustati kompletno od ove igre.Nije problem ni balans nije problem ništa...problem je što je igra uništena od klinaca i balavaca i postala ne igriva...community je jednostavno mrtav i nije ni blizu kao u drugim igrama...odustajem jednostavno....kad me spoji sa 2 bronze 3 lvl 28 i silver 5 i tako 4 dana zaredom...gdje ti svi ostali samo seru trolaju fedaju i onda dobješ još i report...ma fu ck this game :D
|
Dobijem 6 zaredom ranked i onda 5 zaredom spušim :D 2-3 gamea sam ja zeznuo, a 2 sam imao budale u timu, Kappa. Ponekad se stvarno čudim ljudima kad vidim njihove buildove, način razmišljanja/igranja, ne kužim....Zadnji game lik akali uzme smite i hunter machete za mid. Score nakraju imao 4-15-10, pa ti nemoj popizdit kada vidiš tako nešto. U tom istom gameu sam igrao adc i imao support-a u kojem sam ubio adc-a, liku napišem "gj", a on meni "fuck off" (nisam mu ništa prigovarao u laneu), ono wtf :D
|
Ja sam odustao i vec 2 mjesecane igram i super mi je, uopce mi se ne vraća volja za igranjem. Odigram jedan game svaki 28 dana da ne padnem u diviziji i tjt.
|
:zdero2:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sa Riot Fakju-a:
Citiraj:
|
Tooo. Necu morat ranked odigrat do kraja sezone :D Jedva sam probavio one kvalifikacije samo da dobijem skin i od onda ni jedan ranked odigrao :D
Samo da skupim sve champione i ide lagani quit. Još mi ih malo fali i fucking OCD mi neda da prije tog prestanem igrat :D |
hehhehehe
ne viđam te toliko online više, ali dobro, i ja odigram 1 do 3 gejma tjedno sad :D |
Ja sam danas složio pilu..
Cya League of Legends and hey single player games! |
Citiraj:
|
Odigrao sada jedan normal i jedan ranked...nije da me drži više nešto igra :D
|
Umjesto da je road to platinum meni je road to silver :D Zadnjih 20 ranked mečeva: 7 pobjeda i 13 poraza, bio pred 3 dana u promo za gold I, a danas sam gold III http://www.pohrani.com/f/0/ez/4TEUZNSb/photo.png
|
Ja sam prije ulaska u plat imao put gold 5 - gold 2 pa nazad jedno 3 puta. I sad isto sa plat. Od plat 4/5 do plat 2, uvijek na jebenih 80lp, i onda pad do plat 3 ili 4. Repeat x2 ;D
|
Citiraj:
|
Meni je presmiješno igrati ranked, pogotovo sada kada su svi nervozni i tryhardaju.
|
Ja sam dva acc-a dignuo u diamond, vidio da više ne ide i sad svaki mjesec jedan game do kraja sezone.
|
Velim ti ja, Thresh jungle i smiješ se ekipi.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:03. |