![]() |
|
kolovozu? hahahaha, interesantno bome. :D
|
Moze preporuka mikrofiber krpe za pobrisati auto i stakla nakon pranja?
bio jucer u praoni, brisem inace sa jelenjom kozom - ostavlja mi vec sad tragove i moram par puta ponavljati. do mene decko sa velikom mikrofibra krpom, nije mu ostala ni kap vode na autu. |
Stakla:
https://www.waschguru.de/The-Collect...ch-450GSM-4040 Susenje: Ovako nesto, ne nuzno taj :) https://www.waschguru.de/Deturner-2-...-im-Set-380GSM |
Citiraj:
Uzmes bilokoju mikrofibru, jysk ili di vec. Kad je peres, BEZ omekšivača na 60. |
Citiraj:
Osjećaj se pozvanim sa svojim kadettom . :D |
Haha, moj kadet vas posalje po burek za dorucak u pekaru :D
iako da, nije bas neki fair fajt, priznajem :D:D Btw, kadet napravio 8k, idem na redoviti servis u 6om mjesecu, obnovim kasko i osnovno i to je to od odrzavanja. :D |
Citiraj:
Dejvid Koperfild auto. Sad ga vidiš, za tri tjedna vidiš samo gume i stakla. 😂 Tri kaska ne mogu zaustaviti hrđu na kadetu. ☝️😂 Poslano sa mog SM-S721B koristeći Tapatalk |
Kako vlasnik Kadeta ulazi u auto kada zaboravi ključ?
Kroz pragove :D |
Citiraj:
Tu je samo plastika, to ne rdjavi :lol2::D |
Citiraj:
Zar nisu svi isparili? :D |
Ja sam vidio kadeta prošli mjesec. Ali išao sam iz noćne i popio dva piva. Tak da nisam baš siguran. Fatamorgana. 😂
Poslano sa mog SM-S721B koristeći Tapatalk |
|
Citiraj:
Citiraj:
On Topic: Jučer vidio Santa Fe, ja sam stvarno mislio da je Range Rover. Kakav auto... |
Gledao sam zguza taj Santa Fe na jednom parkingu skoro mjesec dana kad god bi tamo prolazio. Dojam je svaki put bio isti - pogrebno vozilo. Mozda bi bio bolji dojam da sam ga mogao vidjeti sprijeda. Al da je komad auta, je.
Ovakva boja i otprilike takav kut, nisam mu mogao bolje prici s boka https://car-images.bauersecure.com/w...ta-fe-rear.jpg |
zadnji kraj mi je baš gadan...
Btw, ovi novi veći suv modeli imaju gumu tanju od lamba ili ferraria... |
Jedan od auta koji ima odličan prednji dio, a katastrofa stražnji.
Prvak je ipak Honda Civic :D |
Sprijeda je predobar, ogroman je. To mi je bila želja, ali je preskup.
|
Citiraj:
Je ali pogledaj cijenu. :) Za te pare dobiješ auto, a ne hjundai.... |
kao naprimjer? :D
|
Pa Škoda, ne pratiš :D
|
Citiraj:
Tuareg koji je za nijansu veći starta od 94.000 EUR. :D Skoro duplo...:D |
Citiraj:
Poslano sa mog SM-S721B koristeći Tapatalk |
a zašto si tako debel?
jesi razmišlja o SUV-u? On ti je super za debele. Ja sam se već pripremio. :D |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
ili ako mora biti suv https://www.toyotaadria.com/hr/pdf/c...-HEV_16.04.pdf Citiraj:
Ili makar octaviu scout. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Mjenjam odmah svoju Škodu za ovaj Santa Fe. |
Linkovi gore ne rade?
|
Ne kužim tu pomamu za SUVag autima. Kak opravdat kupovinu takvog auta ako nisi ribič, lovac ili neki highlander, redneck, ili radnik u šumariji. Priča krene to ti je super jer ne sjediš nisko i nebudeš sjebao koljena ili kad se penješ na rizol, a nisam se na niš penjao valjda 5 godina. Ali to je daleko od istine.
Takve aute kupuju žene, jer su male i osječaju se močno kad sjede u povišenom autu. Druga skupina su muški koji nemaju muda reči ženi NE. Treći su muškarci niskog rasta. Napoleonov sindrom. Jer se isto ko i žene osječaju superiorni u takvim autima. Poslano sa mog SM-S721B koristeći Tapatalk |
I ne zaboravi na egoiste jer su "iznad ostalih". :D Baš kao i EV ekipa..."bolji od ostalih". :D
|
Citiraj:
Outback uopce nija ta klasa auta, ajde RAV4 bi mu mozda bio neka konkurencija po klasi ali mislim da je sa ovim santafeom pucaju na visu klasu. Nije ni cudo da ti je ekipa izignorirala linkove :D :D Jeben je taj hunjadi, ali ruzan ko smrt imho. |
A kaj fali prstenovima? Gle linkao sam i RAV4 kojeg dobiješ za iste ili manje pare, a nije te sram da te ljudi vide u tome.
|
A ono kaj ne fali, otkud da krenem. Em je rabljeni, em po dimenzijama i mjestu unutra je puno manji, em se ni po opremi nemogu usporedjivati, em ako gledamo nove aute, audi ima manje gare. Jedino je na strani audija, "Svabo je svabo" "argument". :D :D
Mislim, nemoj me krivo shvatiti, s obzirom da si linko RAVa i da si uzeo mazgu ima nade za tebe. Znaci nismo digli ruke od tebe. #HamdijaFrendeNeDajSe :D :D |
kakav RAV4, on je u rangu Hyundai Galeba i Kie Sportage.
Ovaj ide na rang više. Citiraj:
Dodajem još dvije kategorije: - debel si i star, nisu više lizalice poda za tebe - voliš SUV općenito Sad upadam u navedene kategorije :D |
Citiraj:
Evo sjeČam se ko da je jučer bilo. Kupuje auto, a doma dva francuza. C3 i KliJo. Lik samo francuze gleda. Jedva ga nagovorili na škodu. I od onda je škoda vrh. Sad ga je žena nagovorila na SUVag. Rekla mu ti si Redneck i imaš vrt vu Gizniku. Treba ti veliki Japanac za vozit gnjoj i motike. ☝️😂 Poslano sa mog SM-S721B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Auto je morao biti limuzina preko 4,80m. 4 ili 5 vrata. Dizel ili benzin preko 150hp, automatik u fuul opremi do 10 godina starosti i do cca 18k eura. Poželjno da mi je meho blizu. Opel i VAG preko ograde. VAG 200 metara. Francuzi 300 metara. Alfa Lučko. I Japanci i Korejci Sesevete. S tim da sa svima njima i pijem u slobodno vrijeme. Ljudi od povjerenja. Poslano sa mog SM-S721B koristeći Tapatalk |
onda znam koga ću pingati za informacije oko servisa Kie :)
Citiraj:
kažeš 25 000€ za auto, pa ostalih 25 000€ na servis. :D |
Citiraj:
|
I jos ima kuku! Prilika samo takva! :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Kak si unistio octaviju tak ces i insigniu. Ja sam svoju pazio i mazio i sve je i dalje savrseno na njoj. Pa kad sam je kupio rekao si mi da sam je kupio za kurcenje i kK mi ju njje zao voziti po ovakvim cestama. Japanac je za zenu. Ona si ga je kupila, a ne ja. Pa nebu se valjda doktorica u sranju vozila. Zadnjih godinu dana vozi skodu i jebi ga nemres nazad u los auto. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:51. |
|