![]() |
|
Citiraj:
A auto koji bi htio - BMW M135 F40 ili F70. Eto, relativno skromno :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nisu ljudi nit vozili, a hoće i znaju da baš to hoće :D Živim u Audi regiji i ne želim nikoga poistovjećivati sa time što doživljavam na dnevnoj bazi, ali vjeruj mi da su Audi Fahrer gori od BMW Fahrera. Naravno da je generalizacija općenito potpala trolovanja, pa ono, uzmite sa zrnom soli :chears: Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
U glavnom, zajebancija, 1st gen RS7 je neloš auto. Citiraj:
B5 RS4 mi je osobno bio jedan od dražih Audija, a i danas je. ALI, kao netko tko je ekšli imao i šarafao po tom 2,7biturbo motoru u C5 Allroadu, i izjebao se ko konj za neke stvari u tom istom Allroadu koji ima njušku veću od B5 fakat ne želim pomisliti kako je raditi na njemu u B5 :D Iskreno kada bi birao Audi za sebe, onako baš za gušt mislim da bi gledao čak i recimo C4 S4. Oldschool redni turbo petak, pravi Torsen quattro... Ma milina. ..... e da i flejm on LPG nutra :D ____________ E da, danas stanem kod Bauhausa na Jankomiru i vidim ono što stoji u rječniku pod ''etalon seljačine'' :D Tip srednjih godina, sunčane naočale iako je oblačno i 19 sati, vozi onaj šparet od nove G70 isperimiočikiselinom sedmice i pazi sad, mobitel na uhu. Pored sve one sile opreme lik još nije savladao bluetooth tehnologiju :D |
|
Citiraj:
https://www.njuskalo.hr/auti/audi-rs...oglas-46788884 |
Citiraj:
|
Citiraj:
A6 Allroad je meni super sjeo... Prije sam vozio velike stare Citroene - XM i Xantia (dobro, nije ona nesto velika), naviko se na hidropneumatski ovjes pa sam popizdio kolko mi se XM kvario i reko mi kolega tu sa foruma da pogledam Audi Allroad... I eto, pogledao, jako mi se svidio pa sam ostao na tome... Kad kupujem novi auto uopce me nije briga jel BMW, Mercedes, Lexus, Audi, bitno da je A6 Allroad... :D |
Kad pogledam Nürburgring Nordschleife, audi kao da ne postoji.
Ako izuzmemo porsche, ferrari itd....ima hrpa mercedesa, pa onda ide BMW....audi u tragovima. Ipak je to Volkswagen. :D |
Citiraj:
|
Kacmokod AudiJa
Pojaviš se s ovak nečime na špici i 99% ekpe te gleda ko nekog švorc peznta koji vozi tu neki dvajestikusur godina star lubeničar. Još si toliko jadan da nisi imao para za pošten TDI :fejspalm: :kojipeznt: https://www.autoscout24.hr/ponude/au...5-9544e2e95930 https://www.autoscout24.hr/ponude/au...c-060ce0b2f17e Jebiga star sam i uvjerenja da su auti s kraja 90-ih i početka 2000-ih bili vrhunac autoindustrije. Sorrynotsorry :D :p |
Citiraj:
...kad smo se već dotakli E39-tke, da i ja kažem par pametnih :p. Audia poštujem ali dok je još bio Audi, a ne WV. Novi BMW-i mi također ne pašu, 5-icu da ne spominjem :puke:. Zadnja 5-ica koja je IMO bila vrh modernog dizajna je G30. Zapravo od novijih auta mi se praktički niti jedan ne sviđa. Previše ekrana, idiotskih touchpada, nepotrebnih modova, premalo osjećaja u vožnji, malo koji ima dušu... Za nekog to naravno ne znači ništa, nekom auto ne predstavlja ništa osim sredstva za prijevoz od točke A do točke B i to je to. Al ako pričamo o ljudima koji znaju o čemu neki od nas drobe, teško je nadmašiti osjećaj u vožnji jednog old-school BMW-a sa rednim šestakom ili ekvivalenta kod Audia s rednim petakom pa čak i WV-a s VR6 :D Da me nebi krivo shvatili, nebi se ja bunio protiv jednog modernog V8 čudovišta al ne sumnjam da bi mi brzo dopizdio... Citiraj:
Citiraj:
|
izvinite, serija je rekla svoje :D.. mercedes vozači najgori broj 2 :D
https://i.postimg.cc/5QjVPzJH/image.png Citiraj:
kakvo kvačilo to ima, jedino me zanima.. i koliko često se mijenja :D |
Citiraj:
Inače zgodan sažetak. https://www.motorsportcalibrations.c...eWdQmixwp7Jy53 |
Citiraj:
Nekidan u Biogradu na parkingu 4 Allroada - 3x A6 i 1x A4... To u zivotu nisam vidio... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
https://ibb.co/d0NY12Z0 Znaš one likove koji imaju spiku ajde dosta o meni, idemo malo o mom autu. :D Sa 25-30 god bi vjerojatno kupio Volvo V70 da sam imao te pare jer sam imao malu djecu. A i sad da imam te pare, nebi kupio ovaj linkani RS7 za 125k, ima masa stvari na koje bi rađe potrošio. Vrlo vjerojatno ništa materijalno jer imam sve kaj mi treba, nego na neko živopisno iskustvo ili iskustva. P.S. Vozim ovu gore Škodu 1.5 TSI 150KS. Top auto za moje potrebe. :chears: |
to je dobro, prioriteti su dobro posloženi
|
Steta je samo sto novi quattro vise nije onaj stari torsen vec quattro ultra. Slicniji je haldexu.
|
:fiju: Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
2 privitaka
Citiraj:
Al generalno ga nebi nazvao lijepim autom + što kaže Wolv, iznutra je :puke: S druge strane, ova dva - definitivno da |
Ne mogu probaviti "moderan" dizajn i sve oštre rubove i izlomljene linije.
Kao da djetetu daš ravnalo i komad papira. Jedino zaobljeno na tom M5 su kotači :lol2: Užas Svaki auto na cesti danas https://i.postimg.cc/RJWYKgQp/reddwarfkrytens.jpg Ako želite malo odmoriti oči i imate viška novaca u čarapi... Villa d'Este aukcija je uskoro :) https://www.broadarrowauctions.com/v...r%5D=stock.asc |
Citiraj:
pimp my ride! :respekt: |
Citiraj:
Meni je super vidjeti ekipu koja i dalje ima dream karove (:D) i kako se loze, to sto meni s godinama prolazi hype ne znaci da tako mora biti svakome. Stvar je u tome da me nikad nisu ti svabi privlacili, nekako su mi to auti bili za mase. Da si recimo mogu priustiti LC500 bih recimo uzeo. Mislim da sam ga samo jednom vidio uzivo. Iako taman da si ga i mogu priustiti vrlo vjerojatno nebih jer nezelim placati ogromne iznose za servise, osiguranja, kaska i tocit ga. Imam dvoje klinaca i nekako mi se sve oko njih vrti, da idu u dobru skolu, da imaju dobro obrazovanje, opcenito da su sretni u zivotu i to mi je nekako prioritet. Ocito sam ostario :D Iako sad kad si razmisljam opet bih si miatu uzeo, ko ga jebe, tako jeftin auto a opet takav gust, jebes sve pa i LC500 :D P.s Cuo sam neki dan da je audi, mercedes za sirotinju :D :D P.s2 Ne tvrdim to ja #majkEMi |
s kim se družiš, ako im je to auto za sirotinju... :D
|
Bok,
Ima li tko mozda BMW i3(s) ovdje na forumu da baci neki feedback iz prve ruke (zanima me model nakon facelifta 2017 na dalje)? |
Citiraj:
Kaže da je autek super, mali, lako se parkira, tih, ima "šusa", ali njoj najveći problem je bio zimi, kada su se kleli u range 200-300km, kaže ona da njihov nije zimi 120km izdržao. I to zna biti problem kada fluktuiraš na relaciji Trnje, Sesvete, Botinec i slično. Praktički cijeli grad. |
Ovaj sto ja gledam je sa najvecom baterijom 120Ah pa bi zimski domet mogo ici do 200km a ljetni bi po rjecima vlasnika trebao biti cca 280 (a po netu vidim ekipu koja sa pazljivom voznjom dobaci i 350+km).
Stavi sam na papir racunicu za dizela koji u tim uvjetima (25km do posla i 25 nazad, cisto kroz sela i izmedju 50-70-100 km) trosi 5.1l/100km i ovaj strujic tako da racunica ispada 1150 EUR razlike na "gorivu" za 20000 km i trbealo bi ga punit svkaih 4-5 dana. Plan je voziti ga 4 godine i tada je racunica sto na gorivu sto na servisima servisim oko 4800-4900 EUR u korist tog malog strujica vs BMW 1 diesel iste snage (120d) ako ga punim kod kuce (imam garazu). A ako se puni na poslu (free) onda je razlika jos cca 500 EUR u 4 godine. Svjestan sam da ce taj vise izgubit na cijeni od ekvivalentnog dizela ali dizel mi je i skuplji u startu pa reko i da izgubi 3-4000 EUR vise na cijeni (isto su godiste ta dva koja geldam i.e. 2022 ali dizel je skuplji 4k EUR) opet sam "u plusu"... Jedina "muka" su mi gume jer ima neke sugave dimenzije tipa 175 i 195 sirine ali u 20" a zimske u 19" 155/175 pa te gume pravi svega par proizvodajca i onda su naravno skuplje... |
@ivan
Gledam cijene tih modela na aukciji i nije mi jasno zašto NSX vrijedi 750-950k. |
Citiraj:
|
|
Svejedno što nije napravljen u 5 komada. Razumio bih d aje u pitanju neki supersportaš tipa Lambo, Ferrari ili Porsche, ali Honda mi je no-no. Znam da je NSX trebao biti 'Ferrari za siromašne', ali opet...
btw, ja ne vozim 1.2/3c kramu nego 1.4/4c. |
Citiraj:
:D |
Citiraj:
Chill...zajebancija. |
Citiraj:
:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:19. |
|