PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   League of Legends (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=194895)

0siris 18.09.2015. 13:34

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2828963)
Ako nešto mrzim, to je Rengar, jer se poprilično lako nafidati na njemu, a onda je instant jump on adc/ap djsfodjspfodskfop2r kill, idemo dalje nazad.

...ai ga zato mrzim u jungli, znam umrijeti od golema :D :D :D

4 godin junglea pa imam itekako pravo iskomentirati nešto vezano uz to :lol2: rengar je jedan od najtežih junglera u kompletnom lolu.NIje champion kojeg ćeš igrati 2-3 mjeseca i ko fol "masterati" ali jednom kada se uđe u mehaniku rengara i ponavlja se kroz godinu i više dobije se po mome mišljenju jedan od najboljih i trenutno po mni jedan od još 2 burst assassina koji vrijede u jungle pošto je ovo sezona tankova....rengar je za mene naj champ u lolu i osjećaj kada skineš pentu kill sa rengarom je nešto kao sex :goood: da se njega kanterati itekako ali ako netko zapne u bronzi silveru samo uzmi rengara i vani si u goldu za jedno popodne...znao sma sa rengom imati po 9 winning in a row :respekt:

p.s. ako netko treba dobrog junglera javite se :D

Mirkopoter 20.09.2015. 19:30

Koja je fora sa Morde adc-om, seriously ljudi padaju na to. Lik picka Morde i niko ni riječi i ja gledam WTF!? Po toj logici svaki melee ad mogu uzet za adc-a onda.

Naravno, 2 game-a idem odigrat reko ajde, nebi budale bezveze pickale. Prvi game 2/8, drugi 1/10. Od sad im zaprijetim ako pickaju Morde-a ja ću pričekat start game-a i samo izaći kao što sam sad napravio, stvarno mi je pun k tih retarda koji igraju u diamondu a ne kužim kako je moguće da su došli do diamonda.

Mommistake 20.09.2015. 19:37

AD morde je trenutno OP!

X-Plosiv 20.09.2015. 21:58

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2829784)
Koja je fora sa Morde adc-om, seriously ljudi padaju na to. Lik picka Morde i niko ni riječi i ja gledam WTF!? Po toj logici svaki melee ad mogu uzet za adc-a onda.

Naravno, 2 game-a idem odigrat reko ajde, nebi budale bezveze pickale. Prvi game 2/8, drugi 1/10. Od sad im zaprijetim ako pickaju Morde-a ja ću pričekat start game-a i samo izaći kao što sam sad napravio, stvarno mi je pun k tih retarda koji igraju u diamondu a ne kužim kako je moguće da su došli do diamonda.

Pa jer je morde pre broken ako ga znaš igrati, vjerojatno najveći OP koji je trenutačno u igri :stoopid:

Mirkopoter 20.09.2015. 22:46

Ali ga ne igras kao adc-a, adc mora bit ranged. Ovako mozes igrat Garen-a adc-a jer je op, mozes Fioru, Yi-a.. adc MORA bit ranged.

Mommistake 21.09.2015. 17:46

Zašto bi morao?

ADC znači champ koji će ubijati/carry-ati team do pobjede i AD je. Zašto jedan YI koji ima 21:0:7 (karikiram) ne može biti ADC?

Meta je nešto što su izmislili pro igrači davno davno, ali da nešto MORA biti, nije istina.

xGAME 21.09.2015. 17:50

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2829862)
Ali ga ne igras kao adc-a, adc mora bit ranged. Ovako mozes igrat Garen-a adc-a jer je op, mozes Fioru, Yi-a.. adc MORA bit ranged.

Ne mora.

Guls 21.09.2015. 17:51

Ne mora, ali...

Mommistake 21.09.2015. 18:02

Ma kužim te Guls, ali teoretski, ne mora.

Mirkopoter 21.09.2015. 19:39

Pa zato ja kažem, po toj logici možeš uzet J4, Yi-a, Xin-a, Zed-a, Yasuo-a i reć idem ja bot adc-a.

Mommistake 21.09.2015. 19:50

Pa ako netko to zna i može odigrati, why not?

Mirkopoter 21.09.2015. 22:07

Može na normalu i na ranked team ali ići te gluposti radit i uništavat drugima game-ove.. ne.

Mogy 21.09.2015. 22:56

Citiraj:

Autor Mogy (Post 2828772)
A ja sumnjam da ću više igrat tako da nema smisla da mi stoji igra kad mogu neš para zaradit :)

Ipak mislim da ću opet počet igrat :D Nisam valjda igrao jedno 6 mjeseci :P

Je ima puno promjena?

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2830188)
Može na normalu i na ranked team ali ići te gluposti radit i uništavat drugima game-ove.. ne.

To možeš jedino ako si pro igrač kao što je doublelift i ako imaš supporta kojeg znaš u dušu. On i aphroomo su igrali na botu taj đir. Morde + ona žaba (ja ga žaba zovem) :D i razvaljivali su. Ali ovo u solo queue to je baš uništavanje tuđih gameova.

Mirkopoter 22.09.2015. 07:56

E pa baš to, baš ti hebeni "wanna be" mi dođu isprobavat bot Morde-a na rankedu.

Guls 22.09.2015. 08:17

Ček, a sad mi objasnite zašto je ad kit na mordeu toliko op? Kaj su mijenjali Mordea ili što?

0siris 22.09.2015. 08:20

to je normalno sada adaptira se nova meta i morde kao adc je i više nego zvijer..kao što je yasuo adc ako ga se zna igrati zvijer... naravno nije klasičan "marksman" ali funkcionira bez imalo problema....probajte blitz ili alistar i yasuo bot... carry od početka do kraja a bot lane nakon ultija jedino što može je feedati :D

@guls ma pokidali su ga totalno je ne balansiran sada i neigriv....ban morde obavezno sad!

Guls 22.09.2015. 08:23

Mislim, sjećam se morde kita prije par mj, igrao se hextech+abysall+rylai, tako da ne znam kako se iz ap zverke prebacio na ad.

HAL 22.09.2015. 11:40

Mislim da je netko ovdje pobrkao neke pojmove, Morde se igra na poziciji ADC-a, a ne da gradi ADC iteme, jedino što je "čudno" na tom novom buildu je Trinity Force i uzima support item Relic shield.

Guls 22.09.2015. 12:16

E pa to me zanima, znači ne mijenja se kit nego dodaju dva itema i ostalo je vjerujem ap based.

X-Plosiv 22.09.2015. 14:24

OK, da malo pojednostavnim:

Uzme se Mordekaiser i neki support koji radi masu dmg, npr Annie. Ubiju te jednom jer ima veliki dmg, a imati će više XP-a od tebe. Ali to je još manje važno....problem bude kasnije kada uzmu drakea, i dođe ti morde sa drakeom od 5000 hp ispod turreta, i taj zmaj može tankati turret oko 1 minute..i oni mogu komotno se boriti ispod turreta. Isto kao što u teamfightu ako ideš fokusirati drakea, oni te ubiju..a ako ga ne fokusaš, taj drake ustvari radi lijep dmg. A da ne govorim o tome da je mogao, ne znam da li može još...prokleto solirati barona na lv 14-15 jer stavi tog drakea da ga tenka :D

Guls 22.09.2015. 14:26

wait wut?

frajer ulta drakea?

X-Plosiv 22.09.2015. 15:49

Da

https://www.youtube.com/watch?v=C64ItZmVvj8

čekiraj ovo

Znači turret dajvaju vas kod inhibitora sa drakeom od 5-6k hp...i turret dok ga spusti na 0, vi ih možete ubiti itd.

A fora je što kada se npr mordekaiser tim nafida, a vi se branite jedva jedvice kod inhibitora...samo gurne drakea da AA jednog vašeg da ga turret fokusira, i onda oni mogu samo ući unutra.

Mommistake 22.09.2015. 16:16

Ne pratiš baš streamove više? :D

Ja sam kod cure bio, gledam na tabletu twitch, kad ono.. Ide morde s dragonom... Ja ono, koji k.. :O

0siris 22.09.2015. 18:37

Citiraj:

Autor Guls (Post 2830475)
wait wut?

frajer ulta drakea?

Welcome to League of Broken Season :goodnite: :hitthewal::hitthewal:

prvi put kada sam doživio u igri morde adc bilo je report troll..onda sam dobio upravo to 5 6k drake i još su imali baron buff za push....doslovno nemoraju se ni boriti samo stoje iza i propušaju do nexusa XD
p.s.
još jedan dosadan dan pa se odlučio kerijat noobove :D 13 0 4 rengo....onaj osjećaj kada skočiš na njih 2 i samo nestanu XD

Mirkopoter 23.09.2015. 11:40

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2830472)
OK, da malo pojednostavnim:

Uzme se Mordekaiser i neki support koji radi masu dmg, npr Annie. Ubiju te jednom jer ima veliki dmg, a imati će više XP-a od tebe. Ali to je još manje važno....problem bude kasnije kada uzmu drakea, i dođe ti morde sa drakeom od 5000 hp ispod turreta, i taj zmaj može tankati turret oko 1 minute..i oni mogu komotno se boriti ispod turreta. Isto kao što u teamfightu ako ideš fokusirati drakea, oni te ubiju..a ako ga ne fokusaš, taj drake ustvari radi lijep dmg. A da ne govorim o tome da je mogao, ne znam da li može još...prokleto solirati barona na lv 14-15 jer stavi tog drakea da ga tenka :D

Za to Morde ne treba bit adc, moze bit support i eto ti normalnog adc-a.

0siris 23.09.2015. 12:02

treba komentirati koliko je sejuani broken as fuck ili je to već svima jasno? :O :O :O ovaj riot ove sezone....to što su napravili sa tankovima jednostavno nema smisla :S

xGAME 23.09.2015. 12:56

Što god oni napravili, balans nikad neće biti postignut i s tim se jednostavno moraš pomiriti. Nemoguće je izbalansirati takvu igru, previše je faktora u igri koji na to utječu.

Ali da se ne trude baš, to definitivno. Glavno da svaki patch novi skinovi dođu.

Ova sezona je još po pitanju balansa najbolja do sad. Na LCS-u se igralo više od 20 championa :D

Ali mi je igra toliko dosadna postala da je ne podnosim više, a želim sve champione kupiti prije nego quitam :D

Mirkopoter 23.09.2015. 13:42

Sejuni nisam vidio par mjeseci na rankedu, od onda kad su je nerfali i nije vise tak jaka tj. zasto igrat nju kad su ovi sa auto attack/attack spd statsima 5x jaci?

Mommistake 23.09.2015. 19:31

Mah, zanjih par mjeseci meta je da svi osim adc-a idu tanky.

I onda garen/sejuani/skarner/udyr/voli i imaju negativan score, ako imaju pristojan kill i koji assist, adc i apc su useless... Pogotovo u tf. Šta ti znači ako ti ultaš npr. adc-a s zedom, ako imaš još 3 koji imaju masu HPa i armora. I što je najgore, jedan voli s full buildom pojede zeda.

Ne znam kud oni idu s tim, ali trenutno stanje je meni bezveze.

Primila me volja prije mjesec dana, ali pustila ponovo.

X-Plosiv 23.09.2015. 20:02

Mi smo baš pokušavali tanky metu, i ako im ne damo na početku da early snowballaju, ne mogu nam ništa u lategejmu, neka radimo 3x manji dmg, ne mogu ništa :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:00.