![]() |
O da...fali mi samo neko sa komentarom: opet epic uvod u sezonu :lol2:
|
Poceo gledat How to get away with murder. Zanimljiva serija, osvjezenje u ostatku serija.
|
Resident Evil is getting its own TV series
Ak bude ko zadnji filmovi, otkazat će nakon par epizoda :/ |
Walking Dead očekivano dobar za prvu epizodu sezone. Nakon što su razje* još jedan kamp u nizu, idemo dalje :) MacGyver & Co. Rezanje zip tie komadom drveta, priceless.
Nadam se da će nastaviti dalje ovako (iako sumnjam) Resident Evil bi mogao biti dobar ako će se držati igre i "normalnih" zombija, a ne onih trčećih i skačućih s ustima na origami |
Potpis. Neočekivano dobra epka walking deada.
|
Citiraj:
Je li tko gledao ovo: http://www.prijevodi-online.org/serije/view/2167/gotham? Ovo je serija o Robin Hoodu iz 80-ih koja mi se svidjela: http://www.prijevodi-online.org/seri...in-of-sherwood :) |
Citiraj:
|
Gotham sa svakom epizodom ima sve manju gledanost. Cudo je uopce da su dali dopustenje za ovu cijelu sezonu. Sljedeca je jako upitna.
|
Malo mi je neobično vidjeti razne likove iz filmova (Catwoman, Pingvin, Poison Ivy,...) kakvi su bili u mladosti.
|
Meni je Gotham zasad super zanimljiv. Priča ide dosta sporo i tu ima materijala za puno sezona. Nemam neke primjedbe na seriju. Jedino što je može ubiti je Big Bang Theory. Vidim da idu istim danom, kao i Sleepy Hollow, ali ne nalazim u koje vrijeme.
|
Uz sve nelogičnosti, ajde možemo reći da je TWD dobro počeo :)
|
Inače, za one koji prate i koje zanima krenula 5. sezona (ujedno i zadnja)
irske serije Love/Hate, odlična krimi drama. |
|
Ovo se cini zanimljivim :)
|
pogledao prvu sezonu dextera. odlicno :)
|
Citiraj:
|
U Gothamu uz Alfreda mi je bzvz i will smithova zena :D
No ostali glumci izvrsno odradjuju posao, osobito oni koji glume pingvina, gordona i njegovog partnera. No, svejedno mi je serija mlaka, los script i nekako meh. Nisam siguran da cu pratit. Poceo pratiti gore spomenuti Stalker. Jos jedan u nizu policijskih procedurala s izdvojenom grupom prijedtupnika koje love kroz special unit, u ovom slucaju - stalkere. Uz mali tvist uz glavne glumce i njihove side stories. Za sad meni osobno vrlo dobro :) Naravno, prilicno sam siguran da ce, kad pocnu rasplitat primjerice mcderomotov side story sve otici u sapunicu ili biti otkazano. Vjerojatno oboje :D |
Radi nekih pohvala ovdje poceo gledati Orphan Black. Jako zanimljivo.
No samo me zanima da li se kasnije radnja upropasti, a s time i cijela serija? Nesto slicno Strainu? Ako je, upozorite me na vrijeme da odmah prestanem gledati :) |
The Flash je slično Arrow-u, za sad 2 ekpe vani, nema još sapunice, pa je zanimljivo. X-men stil heroji :)
|
Serije će se ispreplitati međusobno. Zanimljivo bi moglo biti.
|
ziher bu i onaj novi ljepotan dobio super moci ili nekaj sl.
|
Citiraj:
|
može li mi netko u dve-tri riči reć o čemu je Stalker (D McDermott) - krimić, triler, sF, horor..tak toliko da znam šta očekujem.
|
Krimić nešt nešt :)
|
TWD super epizoda.
Arrow isto ok, The Flash je sutra na redu :) |
Good wife i dalje odlična serija. Nisam baš ljubitelj odvjetničkih serija, ali good wife i suits, zaista izvrsne, svaka na svoj način :)
|
Je li tko gledao ovo? :stoopid: http://www.prijevodi-online.org/seri...2176/manhattan
|
Ove zadnje 2 epizode TWDa su bolje nego zadnje 3 sezone skup
|
|
uf ovo dobro izgleda,koplje bolje od braće pijanaca :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:37. |