![]() |
|
|
OK mi je da je ekipa koja ima kamione/buseve/kaj troše puno il šta već išla sada po bengu..
al ovi kaj voze osobne aute pa idu brže bolje ušparat 40ak kn mi je onak...lik popije i popuši za tolko u jednom danu |
A kaj velite na odlaske u BiH ovih kaj su blizu granice?
Potrošiš bar sat vremena na put/prijelaz da bi natanko jedan spremnik i eventualno kanister.. Edit: usput se kupi gajba žuje (naše pivo trećinu jeftinije) koja je u BiH cca 80ak kn bila lani zadnji put kad sam bio dolje. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ma ekipa bzvze paničari...
Isto kao i sa kupnjom joda...mislim kaj će ti to pomoć ak dođe do generalnog $ranja? Kao i sa sberbankom gdje ovi nisu imali odjednom tolko para da svima isplate. Čudno kak ekipa ne kupuje drek papir :D |
Citiraj:
nis mu ne bude, problem je kad je na "zraku", onda ishlapi, u rezervaru je hermeticki zatvoren |
Citiraj:
Yebeno neće. Nego ljudi yebeno nisu normalni. Jučer se na Kantridi gužva napravila od kolone za pumpe. A ako dođe do toga da nam je wc papir stavka, u tom trenutku će ti wc papir bit najmanji problem u životu :D |
Nemojte po politici, sankcijama, nato itd...
Držimo se klasike. :) Pljuvanje po EV, DFP off da/ne, dizel ili benzin ili pak možda plin... Može? :) |
EV će biti mainstream kad bude koštao 20-30 tisuća eura bez poticaja, i kada ćeš putnom brzinom od 130-150kmh moći proći 400-500 km bez stajanja tj punjenja
Znači načekat ćemo se:D |
Vjerojatno.
Tko nije (dugo već) pogledao dokumentarac o GM EV1, preporučam. Zanimljivo u današnja vremena. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Dečki, gdje se mogu u Zagrebu kupiti gumeni tipski tepisi a da baš nisu smeće? Originalni su mi preskupi za auto star 10g. Vidim par firmi se vrti i cijena je 200-300 kn ali naletim na neku lošiju recenziju pa odustanem. Imate neku preporuku?
|
ja sam zadnje uzima gledring sa withcar.hr za cca 250 kn i bia sam zadovoljan njima.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da skrenem sa teme cijene goriva, tko je kriv, zasto su EV smece, da li dizel treba dopustit bilo gdje van njiva i polja i slicno...
Znaci ovih dana mi se sve cesce po Novom Zagrebu desava da ekipa sa SUV-ima nemoze procijeniti gdje im je mjesto na cesti i ostavljaju ogroman gap sebi sa desne strane, sto ih onda smjesi dobrih 30-40 cm preko crte na moju stranu ako su ulice malo uze. I svaki put si mislim da ce se skloniti, al da ja ne odem na milimetar do svog desnog ruba, skucali bi se. Kako se uopce utvrdjuje tko je kome presao u takvim situacijama? Bi li dashcam footage policija prihvatila kao dokaz ili? Jutros sam skoro zakacio Peugeot 5008 u jednoj od onih ulicica iza Avenue Mall-a. Mimoisli se za 5-6 cm, ja diram rubnjak, od metar od svog... |
Citiraj:
|
@gogzs
Koliko ja znam, mnogi od SUV-ova imaju elektroniku da signaliziraju prelazak crte. Doduše, većina ih, uključujući i mene, isključila jer tuli i kad pretičeš. Što se tiče dashcama, mislim da je snimka prihvatljiva kao dokaz. |
@GoGzS..probaj im trubiti i blicati. :) Obično shvate kaj rade. :)
|
Citiraj:
Iskreno i meni je u zadnje vrijeme ali pošast ekipe koja nezna svoju traku držat. Obzirom da vozim marku auta BMK, uredno im izađem u susret prema sredini ceste kad sam solo u autu. Odjednom, pogotovo ekipa sa skupljim vozilima, skuže kako imaju prostora ko u priči s desne strane. Nevjerojatno. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni to ide opasno na živce. Onda takve ceste ili zabranite za promet ili širite..kako god. Muriju jasno boli dupe niti im je stalo što i kako će netko platiti, a najmanje ih boli dupe za pravdu. |
Citiraj:
|
Ta cesta iza Avenue Malla je katastrofa, po meni s obzirom na mrcine od autiju bi trbalo prenamjeniti ju u jednosmjernu. Počel sam ju izbjegavat pogotovo kad znam da ak idem njom morti dobijem minutu-dvije vremena, koje opet izgubim na semaforu.
|
Citiraj:
tnx |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:53. |
|