![]() |
Pogledao Fast Five. Uz prvi nastavak, ovo mi je najbolji dio serijala.
Vin Diesel i Dwayne Johnson u istom filmu. :care: |
Citiraj:
|
Citiraj:
tocno to sam i ja komentirao :DD jebene mrge :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ovako tražim naslov jednog filma, ako netko mooooožda zna...
Radnja se dogadja u WW2, film je crno bijeli...sjećam se da se događa u nekim planinama u Grčkoj, možda čak na jugu Italije ili Siciliji, al mislim da je u Grčkoj... sjećam se da ima neki dječak u filmu, i scena kad mu njemački časnik daje neku čokoladu... Bio je prije jedno 7-8 godina film na HRT-u u nekim filmskim večerima, možda čak grčkog filma ili tak nešt...nikako ne mogu naći film, a sjećam se da mi je bio dobar... |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Le missionnaire, odlicna komedija.... preporuka za pogledat :goood: |
Pogledao Thor(6.5/10), Transformers 3(8/10), Super 8(7/10) i Your Highness (9/10).
Thor je solidan filmić, ugodan za gledat. Transformers 3 je super film kao i 1. i 2. dio ali nekako mi je lošiji od prva dva. Super 8 je dobar film ali mi se nije skroz dopao. Your Highness je preporuka i obavezno ga treba pogledati. |
Battle LA; gledati il da preskačem?
|
Gledaj.
|
your highness na mahove smiješan, inače glup i prilično dosadan meni.
|
Citiraj:
No da, nedavno pogledao Crime Spree (2003), meni je odličan, radnja u stilu Snatch, Lock Stock, itd. i svatko kome se filmovi tog stila sviđaju, ovaj je must see :D |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Fast Five
dobar, zdravoseljacka zabava, akcije i krs autima na 101 nacin, malo komedije, malo guzica i sisa, i naravno - Vin Diesel + Johnson...... dobar. mozda ne toliko dobar koliko mu "daje" imdb (7.5), ali svejedno preporuka za ubiti dva sata bez razmisljanja tko je koga ubio i kako, tko je sad ovaj lik, zasto njih dvoje petljaju, sto ovi imaju iz proslosti zajednicko.......... mozak na pasu i to je to! |
Kaj ima netko dobar triler za preporučiti? Ali nešto zaista dobro. :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
malo njuskao po netu pa naletio na sljedece, nema bas puno slika ali pretpostavljam da je jos uvjek prerano
http://www.geeksofdoom.com/2011/08/0...-knight-rises/ http://confitdent.com/2011/08/23/det...mpaign=scribol |
Citiraj:
|
kako netko moze preporucivat za pogledat Your Highness? Ocito samo zbog onih tangica,uffffffff ;)
|
Citiraj:
Valjda mu je bilo tesko otic do videoteke pa nije ni pogledao. Film je guba...mislim da ces uzivati. |
NEEEEE... evo danas idem do videoteke, zaboravih skroz.
|
X-Men: First Class
na razini proslih nastavaka, dobra prica, dobri efekti (mislim, koji film danas ih nema, ali ajd), dobri glumci, vidis kako je sve krenulo........... definitivno pogledati i definitivno preporuka, ako volite mutatne ;). |
Citiraj:
Najveća primjedba ide na konfuzne scene borbe. Čim krene akcija vidiš uglavnom samo dim i krupne kadrove marinaca. Pogledao i Hannibal Rising. Razočarao me. Dao bi mu dobru ocjenu, 8/10... ali je lošiji od ostalih filmova. Očekivao sam horor, a dobio mlaki triler. :( Možda je do glumca, jer Anthony Hopkins je bio jeziv. :D |
Citiraj:
Battle LA je dosta bolji od Skyline-a, nije neko ostvarenje ali je prema Skyline-u za oskara. Izgleda da bumo morali čekati nastavak Districta 9 za dobar invasion film. |
Ako niste vidjeli.
Buducnost sudeci po filmovima. |
Citiraj:
|
http://www.imdb.com/title/tt0862467/
upravo pogledah,film traje sat i po,2 min brutalnih scena,ostalo šetnja po prirodi,glavni lik ne kaze 1 rijec.. ocjena 1/10 |
Upravo pogledah Bridesmaids .... jos mi nije jasno kak sam uspel pogledati celi film do kraja :suicide: katastrofa..
|
Citiraj:
Posljednje što sam pogledao je Tucker i Dale vs evil, odličan. |
Citiraj:
|
a ne shvacam ni ja,nisam ni ja cijeli,odnosno jesam ali sam preskakao po 10 sek :D
film je jednostavno glup,niti ima smisao niti skrivene poruke. pogledao i Saw 7, tako tako,bezveze.. |
Citiraj:
http://www.imdb.com/title/tt0114814/ Jedan od najdojmljivijih završetaka koje sam imao prilike pogledati. Kevin Spacey at his best. Osim toga preporuke bi bile (većinom klasici žanra) No country for old man (ako voliš braću Coen, ovdje je Javier ostvario jednu od najupečatljivijih rola negativaca, usporedivu sa Amonog Goeth-om u izvedbi Ralpha Fiennes-a) Fargo (ajmo reć triler s elementima (crno)humorne drame ali masterpiece braće s debelim ulaskom u art teritorij) LA Confidential (nevjerojatna i odlična izvedba većine aktera u kojoj je nezahvalno nekoga izdvojiti) Heat (antologijska scena u restoranu u kojoj su facijalne ekspresije Pacina IMO otpirile De Nira) Goodfellas (Pesci i De Niro odlični) Silence of the lambs (ne mogu ga ne spomenuti iako su ovo svi gledali) The Talented Mr. Ripley (vrlo dobar Matt Damon ali Jude Law je ukrao show) Mystic River (odlične izvedbe Penn-a i Robbins-a) Spomenuo bih i Seven, American Psycho, Memento, Cape Fear. Sve su ovo stariji naslovi, ali ne mogu se sjetiti nekih novijih pažnje vrijednih. EDIT: Kako ga zaboravih, Angel Heart (Rourke, De Niro) je definitivna preporuka (iako ima elemente horrora). |
Limitless
jes, nisam nimalo pozalio sto sam pogledao film, i moram reci da nisam vidio vec duze vrijeme ovakve igre sa kamerom i scenama. nije nista posebno naspram danasnjih mogucnosti, ali film me nekako podsjeca na 90-e, nije tipican blockbuster koji zabljesne i ugasi se. nije remek djelo, ali rado cu ga pogledati jos koji put kad mi sjecanje izblijedi. |
Setup
5/10, osrednja gluma, neuvjerljiv zaplet i glupav kraj. I ocjena mu je visoka. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:39. |