![]() |
jel letite samo sa tipkovnicom ili tipkovnica samo za w i s a pokreti misem?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Zbog glupog mouse accelerationa ne možeš raditi ni približno precizne manevre kao sa samo tipkovnicom. Nekome tko leti na 500m visine i samo ganja jetove sa heatseekerima još i Bože pomozi. Ja pak letim kroz šumu, stupove i zgrade na par metara visine punom brzinom, to mogu samo sa tipkovnicom. |
Citiraj:
|
Da tako si precizan da te ja rusim sa jetom, a vozim sa tipk. + mis.
|
Pa svaki Jet siluje helia kad se ovaj potonji digne za napad na tenka.
Jedan run sa chaingunom i Heli je u najmanju ruku disabled. Zato se pak ne sječam kad me zadnji jet srušio dok se spustim tik do zemlje i pičim full speed u Viperu kroz šumu na relaciju Gas Station, Hilltop i Forest :) |
Striko kad vozi helija sa mišem to su redovito najveća ubistva na mapi, u najmanju ruku sije smrt, Pellegrini i ja smo svjedoci :)
@Triumph nije loše ;) Citiraj:
|
Citiraj:
Ti voziš mirnije, ja to volim u kost . |
Citiraj:
|
Šole voli kad nemaju gdje pobjeć http://www.samizdata.net/%7Epdeh/smiley_eyebrows.gif
Nego, zašto se mi ne bi našli na nekom serveru, to mi nikada neće biti jasno... Striko vozi Trijunfa koji melje sve sa televizijom, a odozgora neprijatelje u kut tjeraju Hemer i Šole i daju potporu nama smrtnicima na zemlji... Make love and war http://dbsusa.org/sushi/wp-content/p...art-broken.png |
Citiraj:
FXAA je čisti "filter" preko igre, ne vidiš ti neprijatelja bolje nego što on vidi tebe Citiraj:
Čuda radiš sa TV-om :care: Citiraj:
:D Ma na kraju krajeva sve se svodi na naviku. Netko gamepad, netko keyboard, netko keyboard+mouse. Kad god sam probao letjeti (odnosno upravljati) sa mišem uvijek bi zapeo za nešto zbog meni neprobavljive akceleracije miša koja bi me redovito zakucala u stijenu ili drvo :D Keyboard mi je mila majka. |
Citiraj:
mislim nije to nikakva novost. opće poznato je da boja i njezina svojstva utječu na percepciju mozga. ista stvar je i da nemam FXAA filter. kad sam na 1% healtha slika je praktički crno-bijela. normalno da će mi u toj situaciji biti teže raspoznavati entitete nego da imam full health, odnosno full boju. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Totalno ownate, nema sta.
Sva sreca pa niste cijelu vecer na istom serveru... inb4jaownamjervozimjetvratisenamétro. :) |
Citiraj:
Sick :goood: |
Citiraj:
I nama je zanimljivije kad se nađu dobri timovi pa se ne mijenja server stalno. Znaš i sam ko igra pa vidiš po w/l da više pobjeđujemo nego gubimo, a i sam zaigraš koju s nama, prije je to bilo i stalno. |
Ne da mi se slusat da mi zagorec prijeti benom. :D
|
Citiraj:
|
Triumph, Striko i Neo dobro pilotiraju. Koliko vidim, Neo dobro ide na nisko i radi manevare i bez fixanja ( pogotovo bolesno na Caspianu ). Striko ide agresivnije ali vise krade killove nego ja kao pomocni gunner u Viperu. Trojica odlicno pilotiraju kako treba. A ja nikako da naviknem .
Jedva cekam subotu i cijeli sljedeci tjedan za dobru partiju. Jopisa vise ne prepoznajem otkad ide jetom. Unistava sve sto dotakne. Isto i Shole radi. |
A ja jos nisam ni usao u jet :D
|
|
Citiraj:
BTW. jel uvijek vi ekipno igrate u sitnim noćnim satima? Htio bi se opet joinat, ali me hebe što se ujutro rano budim, pa ne bi htio zbog BF-a drugi dan na poslu izgledat ko zombi. |
Igraju od 21 do 00h. Vikendom nekad idu preko.
|
Bravo trijumf evo kolačić
http://tinyurl.com/66z9npk |
Citiraj:
kod jet-a koristim primarno tipkovnicu jer je puno lakše raditi manevre, međutim kad gađam nešto/ganjam neprijateljski jet, onda imam na mišu postavljeno da mi je gore/dole - dizanje/poniranje a lijevo/desno - skretanje nosa tak da mi je puno lakše nanišaniti |
Citiraj:
Vec niti ne znam koji ti je nick u BF3? |
Znam.:D
Do prije par tjedana mi je igra loše radila, pa sam stalno igrao Metro. To je prvi razlog. Drugi je, da svi imate Karkand, a ja nemam, pa mi je bezveze da zbog mene ne igrate te mape. Treći je već iznad naveden, rano se budim, pa ne mogu ostat dosta dugo. Ali znam kolko je igra zabavnija kad si s ekipom na TS-u, pa mi se opet igra s vama.:D BTW. nick mi je leNny989. |
Citiraj:
Vecinom Kharg, Caspian i Firestorm. |
patch u utorak kažu na battlefieldo http://battlefieldo.com/threads/patc...th-march.4452/
|
Zh1nt0 Confirms Patch Fixes/Apologetic for Delays
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:10. |