![]() |
Odma ti skida cim potrosis tih 2,6 i promet ti ostaje na 0MB a TS ti se smanjuje.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Automatski ti se skida kada ti preostali promet padne na 0 samo sta ti neskine 1 po 1 bod nego valjda odma 150 bodova kao meni.
|
@Th3 Cl4n5m4n, @Ico2005
sada sam tražio i nikako da pronađem tu opciju, inaće je bila kod convert points, ali sada je nema to su valjda maknuli kada su složili da to ide automatski @Vejita da, to je novo, imaš složeno da ti automatski troši bodove i prebacuje u promet, to se može isključiti @chingyos kupiš kada hoćeš. samo moraš imati premium acc da ti RS može prebaciti taj promet tamo i traje ti tako dugo dok ne potrošiš ili dok acc ne istekne (malo glupo, ali tako je) |
@Big Guy
Idi u Settings i tu imas Download Traffic Management Select the settings for the extension of your download quota. * No conversion * Use existing TrafficShare volume * Use collected RapidPoints * Use TrafficShare and afterwards RapidPoints i izaberes sto hoces |
Pozz skidam rapidshare partove pomocu rapidshare managera i u zadnje vrijeme mi nekada zamrzne skidanje partova,pa moram ponovno ukljucit program,onda nekada skine prvih 6-7 i kasnije ostali pise waithing,u programu sam ukljucio sve opcije da nema pauza i cekanja,dok nekada sve normalno radi,jel netko zna kako to rijesiti?
|
Nabavi drugi program za skidanje. Dok sam bio Preimum user, FlashGet je radio za 5, a sad, kad sam samo free user, koristim jDownloader.
|
Citiraj:
|
ja koristim RapGet...
|
Rapidshare free user download
često download ide presporo kao free user..netko zna zašto? malo skida,pa zastane i tako ...recimo skida 200 Kilobajta u sekundi,za 100 megabajta to je oko 8 minuta,ali on ne skida cijelo vrijeme,nego čeka i stoji uglavnom..netko zna rješenje ili ima sličan problem? događa li se to i vama? tako da umjesto 8 minuta koliko piše da ima do kraja skida skoro sat vremena...pa mi ne preostaje nego cancel.
|
To je normalno za sve free usere a jedini rješenje je premium account
I već postoji tema o rapidsharu pa čemu ova |
ok hvala...znači nema lijeka,neki program kao jdownloader ili slično...imao sam rapidshare premium i mogao sam skidati 10 GB dnevno..danas se može samo malo ispod 3 pa nisam htio kupiti.
|
jel se samo meni rapidshare "vuce" zadnjih dana, ne prelazi mi preko 1 Mb/s , probao preko rapgeta, opere, internet ex. ??
|
znam da je prije bilo da se svaki link koji se hoće obrisat se označi i stisne delete ali sad to ne pronalazim i moram svaki posebno brisat, a to baš nije zanimljivo kad ima preko 100 linkova:nono:
ima kakva alternativa? :D |
O čemu ljudi vi pričate? Ja normalno imam svaki dan za skidati 12GB i pored mi još piše u zagradi (+53GB). Jedino što mi neiskorišteni promet ne prebaci na drugi dan što mi je nekad radio.
|
Citiraj:
svi novi acc-i imaju limit, odi na opciju za produzit acc pa procitaj koji ce ti promet biti ako produzis |
Citiraj:
Jedanput sam ga produžila, ali koliko sam shvatila on već ima premium i želi ga produžit pa mu je ipak limitiran promet. Sad ću ga produžit drugi put. |
istina, da. ja takoder imam acc. od 9 mjeseca i samo sam si produzio kad je isteko, i takoder imam 12gb promet. bilo mi cudno sad kad sam zadnji put produljio zasto nije 2,6gb, ali ne zelim se zaliti dok je ovakva situacija. :)
|
meni je danas maznut acc
stavio sam skidat ujutro 20 gigi podataka, i sada navece mi se srusio rapget i ja kontao mrtvi linkovi, kad ono na cekanju 5 min stoje, pa rekoh mozda sam skinuo dnevni limit idem se logirat na stranicu da vidim stanje...kad sam dosao na rapidovu stranicu me docekalo iznenadenje....kada sam upisao pasword nece se logirat nego kaze ovako; The Account has been found, but the password is incorrect. Nakon toga si idem poslat podatke na mail, tj. onaj retrive password upisem mail i dolazi mi samo podatci od starog acounta koji je istekao od prije par tjedana i bice ubrzo izbrisam, a za ovaj nista, pise 1 acount linked to that adress ili slicno... najgore od toga je sta je bio ukopcan onaj security lock, i kada bi htio mjenjat bilo sta u postavkama, bi bi trebao doci mail za onu security sifru da se moze dalje, ali bice da ni to nije pomoglo :( |
Super, cak i preko tog locka ti izmjene sve. Bravo za RS. Jesi pokusao mail im napisati da ti je netko jamio acc pa da ti ga vrate.
|
a poslao sam i mail na support pa cemo videt ako ce biti sta od toga
da je bio to acc s ogranicenim prometom na 2.6 gb, nego po starom na 12 pa mi je zao acc-a i traje jos skoro 2 mjeseca, ali u svakom slucaju me nece vise vijeti RS :( |
Možda su ti ga i oni lapili da ne možeš srkati previše. Ne bi me čudilo, pogotovo što je lock uključen...
|
ipak nece biti nista od toga acc-a
javili se iz supporta da ne mogu linkat taj acc s mojom adresom, da nego da im posaljem adresu s koja se koristi s Paypalom s kojim je placem acc problem je u tome sta sam acc kupio tu preko foruma, a taj clan je dobio taj acc od nekog svog frenda, tako da nis i od toga... uglavnom sada sam radi brata produzio opet stari RS acc, koji je skoro istekao, ali je linkan na moju paypal adresu i moj mail, tako da ako ovog maznu trebaju ga vratit.. btw meni isto pise Traffic left:12 gb, sta nebi trebalo pistat 2.6 gb po novome? i zasto ne pise ono vise : u a are going to be credited 12gb ili 2.6 per day until... |
Citiraj:
|
izgleda da se RS nešto popravio prema uploaderima
uploada mi do 2.5MB i ne baca greške svako malo i ne mjeri brzinu po 20 min :D |
Bas sam isao provjeravati i vidim da je sve po starome. U startu kaze da je na 100% i uploadano je beskonacno od velicine tog fajla.
|
ja sam to uploadao sa RS upladerom
bilo je sve ok, samo me malo zahebavao kad je počeo uploadati od drugog ne prvog file-a, ali sam onda taj prvi file uploadao preko stranice sa IE |
Aha, jer ja inace uploadam stvari koje su vece od 100MB pa zato nekoristim taj uploader jer su malo lijeni da ga nadograde i za free i za premium korisnike.
|
ma ja bi isto uploadao sa managerom ali je uploader brži
i razlika je između 500KB sa managerom koji me dosta zahebavao sa prekidanjem veze (uploada 3 file-a, ostali svi connection failed) i uploadera koji uploada od 1.5 do 2.5MB tj cca minutu po 100 MB, samo me prije zahebavao s tim mesauring speed i nikako da to prođe, ali sada je bilo ok |
postoji li nekakav download manager za free usere?
znači, da ti kopiraš 10-tak url-ova i staviš da ti se to downloada po noći i da automatski odbrojava onih 15 minuta, a ne da ti moraš upisivati svakog posebno i onda klicati 'download'. probala sam sa rapidshare plus-om i nakon prvog filea stane i pokazuje neku grešku, i jdownloaderom tu se ne može niti spojiti. |
|
Citiraj:
radi se o natjecanju tko napravi najljepši rapidshare logo na majici nagrade su jako dobre pa se definitivno isplati probati za sve one koji bar malo znaju PS više info ovdje http://rapidshare.com/tshirt.html |
Citiraj:
|
Citiraj:
jesi li čuo za condurarapid? legalni zastupnik za rapidshare. Nikakvi prijatelji, forumi...... Već sam dva puta kod njih produžila račun. |
i bilo je primjera da je čovjek koji je kupio acc kod njih ostao bez njega jer je acc bio ukraden
a ako to nije dosta 1 mjesečni acc košta 50% više nego da se kupi direktno od RS-a i tu su onda problemi sa kupnjom kao treba u banku uplatiti tih 75 kn pa ako treba platiti 5 kn ua uslugu je to već 80 kn, čekati da se dobe podaci itd, a ako vam frend kupi acc direktno ćete mu dati tih 50, 55 kn i gotovo, bez posredovanja banke, raspitivanja okolo ako je to ok, plaćanja previše, šetanja do banke i još gore čekanja u redu tamo... |
Citiraj:
O čemu ti pričaš? Šetnja do banke, čekanje da se podaci dobe. Je si li čuo za internet bankarstvo. Svaki puta uplatila ujutro na mail im poslala potvrdu i popodne imala account. Što se cijena tiče, naravno da se isplati uzeti na dulje vrijeme ja osobno uzimam na 6 mjeseci. A to što su skuplji para kuna - pa i oni moraju od nečeg živjeti kao i svi ostali posrednici koji uvoze nešto u Hrvatsku. I nije skuplje 50% preračunaj malo tečajeve, provizije banke itd... |
a jesi ti cula za paypal? platish i dobijesh ODMAH login podatke.
EDIT: a za to od cega ce zivjet: nek nadju posao, necu ih ja hranit :P |
hehe
još gore imaš internet bankarstvo i ti plačaš njima 50% proviziju za isto ono što možeš napraviti u roku 2 minute :D i da čekanje da se podaci dobe, u jutro platiš i čekaš do podne da ih dobiš, ovako klikneš plati i dobiš podatke za sekundu evo 7 eura je 51.83 kn što je mjesečni acc, a kod njih je taj isti 75 kn ajde nije 50% nego 48.26 % |
ajde kad ti dođe izvadak od banke napiši kolika je provizija za tu transakciju.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:37. |