PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   ISP (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=15)
-   -   H1 Telekom (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=74429)

sandokan111 02.01.2014. 01:35

Citiraj:

Autor M.Vlahovic (Post 2520391)
smije li se dogodit da kod prelaska na h1, t-com išteka internet, a h1 ne spoji 2 dana(zasad)?

Mislim da je to nedopustivo. Meni je prelazak bio takav da nisam ni skuzio da sam prebacen. Par dana prije me nazvala korisnicka i rekla da bi se prelazak trebao dogodit tad i tad. Taj dan mi je samo nestao net s tcoma, spojio sam fritza i sve radi osim stba (nije povuko programe). Zvao korisnicku i rjeseno. To je to. Osobno sam bio spreman na ovako nekakvo sranje da me ovi odspoje, a ovi ne spoje jer sam citao ovo par puta, ali eto, stvarno nikakvih problema. Pitao sam ih za to pa su rekli da je to zbog tcoma i da vise ne smiju to radit jer je valjda h1 dobio nekakav sudski spor radi bas ovakvih stvari.
Jesi ti provjerio dali ti bakar radi? Posto ti optika ocito radit nece. Sve se bojim da je to kod tebe radi optike, moguce da je ovaj tehnicar cak i spojio krivu paricu ili neko sranje tak.
Citiraj:

Autor Hrvoje xyz (Post 2520448)
Gledao sam prospektce , svida mi se ovaj media centar od H1

Taj media centar mi izgleda odlican, ali eto, ja ga ne koristim jer sam ga samo jednom probao i nije mi se svidio rezultat, do cega je neznam. Stavio sam stik s bluray ripom u njega i totalno je pokvario sliku od onog sto mi tv prikazuje kad ubacim stik. Sad sam to sve totalno odjebo i vrtim prek serviia sve s kompa. S ovim svim novim tvovima, nekako mi je taj dodatak nepotreban. Ali tko ima malo stariji tv, mislim da je izvrsna stvar. Znam da bi se osobno spasio prije par godina da sam ovo imao.
Citiraj:

U Zagrebu sam, novi dio, pa pretpostavljam da nece biti problema s pucanjem veze - kakva je slika na Tv-u?
Provjeri svejedno statse veze da si siguran.
Slika na tv? Ah, ne gledam ga previse, ali eto ja sa svim ovim iptvovima nisam zadovoljan slikom. Inace svi ti lcdovi jos dodatno sjebu sliku, a sad neznam do cega je jer sam svasta vidjao kod ljudi (uzasno rasireni ljudi, odsjecene glave da se to ne dogadja etc etc). Kod mene nema tih problema, ali svejedno, vidi se razlika u signalu izmedju programa takodjer. Zna se i nekad zazrnatit slika na trenutke.
Citiraj:

kakva je brzina odaziva daljinskog?USB anšlus radi gledanje filmova i slika s tog media centrA?
Odziv mi izgleda odlican. Prijatelj ima maxtv, definitivno je brzi od tog. Ovo o usbu sam gore pisao.
Citiraj:

za tih 200kn dobijem i router sa wifi ako dobro shvacam, guraju nekakav jaci router, meni je dosta 4mbit koji ce mi vrag vise..
Fritz je zvijer, nije to samo radi brzine.
Citiraj:

Dal u praksi funkionira ta snimalica njihova . znaci dal se mogu SVI programiti snimiti ili pauzirati, na koji nacin to funkcionira snima se na usb ili snimanje znaci zapravo povlacenje podataka s nekog njihovog servera naknadno?
Ni to nisam probao. Snimalica ide na hdd/usb koji je ustekan u stb, ali isto tako i fritz moze snimat na svoj usb, pa i na kraju se vracamo, smart tv moze snimat na svoj usb, tako da je opet ovo sve redundant. Koliko sam upoznat, trebao bi moc snimat sve sto vidis, pa i vracat usred filma i slicno. Kako to radi, neznam :)

Jedna mala opaska.
Pripazi na programe. Meni tv stvarno nije bitan, tako da me to bas i ne zanima, ali u usporedi s bnet, maxtv, evotv i slicne, mislim da su bitno osakaceni u tom dijelu. Nema nijedan lokalni program (stv, jadran, dalmacija blabla), ovi programi sta imaju dosta se istih sadrzaja vrti na njima itd itd. Imas popis programa na stranici pa si vidi dal ti tamo ima sto volis, ali smatram da im je ovo najlosija stavka ponude, samo kako me to ne dira meni su odlicni :) I da, to s 4 dodatna programa je odlicna stavka, samo opet, nemozes ni izabrat sve iz prosirenog u ta 4, pa si i to provjeri, sve je fino nacrtano na stranici.

borisko 02.01.2014. 01:38

Citiraj:

Autor Hrvoje xyz (Post 2520448)
Deca, kakav je H1 eksuli ?
Razmisljam prec s iskona na njih - zasad sam zadovoljan iskonon al ovo zadnje ukidanje nekih programa za snimalicu je kap koja je prelila casu, ozbiljno moram prouciti alternativu..
Gledao sam prospektce , svida mi se ovaj media centar od H1, slicne funkcije ima kao iskon za slicne novce,+ 4 programa po izboru sto mi je jako bitno jer u principu 4-5 programa i gledam..

U Zagrebu sam, novi dio, pa pretpostavljam da nece biti problema s pucanjem veze - kakva je slika na Tv-u?kakva je brzina odaziva daljinskog?USB anšlus radi gledanje filmova i slika s tog media centrA?
za tih 200kn dobijem i router sa wifi ako dobro shvacam, guraju nekakav jaci router, meni je dosta 4mbit koji ce mi vrag vise..

Dal u praksi funkionira ta snimalica njihova . znaci dal se mogu SVI programiti snimiti ili pauzirati, na koji nacin to funkcionira snima se na usb ili snimanje znaci zapravo povlacenje podataka s nekog njihovog servera naknadno?

Možda bi najbolje bilo otići u West Gate pa dobiješ pravo "hands on" iskustvo

http://westgate-shopping.com/posjeti...ateu_E2_80_A6/

M.Vlahovic 02.01.2014. 02:00

Citiraj:

Autor sandokan111 (Post 2520469)
Mislim da je to nedopustivo. Meni je prelazak bio takav da nisam ni skuzio da sam prebacen. Par dana prije me nazvala korisnicka i rekla da bi se prelazak trebao dogodit tad i tad. Taj dan mi je samo nestao net s tcoma, spojio sam fritza i sve radi osim stba (nije povuko programe). Zvao korisnicku i rjeseno. To je to. Osobno sam bio spreman na ovako nekakvo sranje da me ovi odspoje, a ovi ne spoje jer sam citao ovo par puta, ali eto, stvarno nikakvih problema. Pitao sam ih za to pa su rekli da je to zbog tcoma i da vise ne smiju to radit jer je valjda h1 dobio nekakav sudski spor radi bas ovakvih stvari.
Jesi ti provjerio dali ti bakar radi? Posto ti optika ocito radit nece. Sve se bojim da je to kod tebe radi optike, moguce da je ovaj tehnicar cak i spojio krivu paricu ili neko sranje tak.

telefon mi je cijelo vrijeme spojen u utičnicu i radio je preko bakra i za vrijeme t-coma i sad radi kad su mi iskopčali optiku, ima liniju može se zvat i sve

sandokan111 02.01.2014. 02:53

Onda te tcom jos nije opce iskopcao nego ti je samo iskljucio optiku, te onda to nista nema veze s h1 i oni moraju cekat date tcom iskopca da bi te ukopcali. Optiku su ti makli vjerojatno jer su makli svima posto je taj testni period gotov, a ponudu da ostanes na optici nisi dobio kad si raskinuo ugovor.
99% je ovo gore, ali eto, prikljuci si fritza pa vidi dali radi, ali sumnjam.
Sta ti je h1 reko kad ce te spojit? Znaci prvo bi te trebali nazvat kad ti oprema stize, i onda za jedno tjedan dana te ukljucuju, jesu ti rekli bas iz h1 da ce te taj i taj dan ukljucit?

Hrvoje xyz 02.01.2014. 11:16

sandokan i borisko hvala ... sandokan nisi ti bas koristio to na kraju :)
otici cu u westgate, moram imat iskustvo iz prve ruke, bitno mi je kak radi snimalica i kakav je EPG , jer ovo na iskonu postaje ubitacno sporo..

Al sad opet nisam shvatio, daj konkretno recite : dali u 200kn ulazi i najam WIFI routera, jasno i glasno pitam, ili se to placa dodatno?dakle dali dobim ko kod iskona lijepo router neki bezicni i na njega se onda spaja set-up-box za TV odnosno u ovom slucaju taj media centar , te (moj naravno) telefon ?

jopis 02.01.2014. 11:27

Citiraj:

Autor Hrvoje xyz (Post 2520523)
otici cu u westgate, moram imat iskustvo iz prve ruke, bitno mi je kak radi snimalica i kakav je EPG , jer ovo na iskonu postaje ubitacno sporo..

Al sad opet nisam shvatio, daj konkretno recite : dali u 200kn ulazi i najam WIFI routera, jasno i glasno pitam, ili se to placa dodatno?dakle dali dobim ko kod iskona lijepo router neki bezicni i na njega se onda spaja set-up-box za TV odnosno u ovom slucaju taj media centar , te (moj naravno) telefon ?

Snimalicu ne koristim uopće, nemam potrebe, dobije se bežični ruter, nije siemens nego kinez, imaš već u temi navedene modele otprilike, radi najnormalnije, evo već pola godine bez problema, domet wifi-a je solidan, telefon se ne spaja u ruter jer voip ima samo tcom, nego u splitter, 'taj' media centar tj prijemnik za iptv je odličan, rade za sada svi filmovi s titlovima sa usb-a koje sam stavio u njega za pogledati, epg radi besprijekorno, cca 3x brže nego na tcomu tj maxtvu kojeg sam koristio dugo godina, najam rutera se ne plaća dodatno, bar ga ja ne plaćam.
Još nešto?:D

sandokan111 02.01.2014. 12:58

Citiraj:

Autor Hrvoje xyz (Post 2520523)

Pa kazem da snimalicu nisam koristio, ali posto mozes prakticki snimat na stb, na router i na tv, svejedno je, a slika s usba preko stba mi se nije svidila, previse je downgradeao.

Interpol 02.01.2014. 13:27

Snimalica nažalost ima dosta ograničenja... Na USB stick provjereno ne radi, a pitanje je i hoće li radit na vanjskom disku koji nema vlastito napajanje, nikako da ga formatiram i isprobam. Na jako malom broju kanala postoji mogućnost gledanja propuštenih sadržaja, ali ne svih.

Kanali: Snimalicu je moguće koristiti na velikom broju kanala, no ne na svima. Popis kanala
  • Podržani FAT32, ext2 i ext3 formati
  • Preporučuje se eksterni disk do 512 GB
  • Preporučeni filesystem: FAT32 do 512 GB; za veći ext2 i ext3.
  • USB stickovi trenutno nisu podržani
  • Za sve korisnike H1 Trio paketa ova je usluga besplatna

M.Vlahovic 03.01.2014. 10:50

i evo danas zovem da bi mi žena rekla da su im iz t coma rekli da nije dostupna dovoljna brzina za tv i to sve skupa, iako sam ja baš točno pitao za takvu situaciju prije nego sam potpisao ugovor, al bitno da su oni poslali svu opremu, a ja već kolko dana bez interneta iz ne znam kojeg razloga, izgleda da ću bit rob t-coma zauvjek :(

Flick 03.01.2014. 12:10

jel uspio mozda netko nabaviti admin password za ZTE ZXV10 H201L? ili ako ste ga uspjeli spojiti sa drugim routerom koji sluzi kao repeater jer ja ne vidim tu opciju..

sandokan111 03.01.2014. 12:50

Citiraj:

Autor M.Vlahovic (Post 2520984)
i evo danas zovem da bi mi žena rekla da su im iz t coma rekli da nije dostupna dovoljna brzina za tv i to sve skupa, iako sam ja baš točno pitao za takvu situaciju prije nego sam potpisao ugovor, al bitno da su oni poslali svu opremu, a ja već kolko dana bez interneta iz ne znam kojeg razloga, izgleda da ću bit rob t-coma zauvjek :(

Vec je netko tu napisao, uzmi 10mbita i maxtv u tcoma pa ako radi tamo, mora i ovamo :) :lol2:

M.Vlahovic 03.01.2014. 13:29

Citiraj:

Autor sandokan111 (Post 2521058)
Vec je netko tu napisao, uzmi 10mbita i maxtv u tcoma pa ako radi tamo, mora i ovamo :) :lol2:

a u te komu mi čovjek kaže da ima propusnost na bakru 17mbit
u h1 kaže kao da je možda trenutno bila nedovoljna propusnost
i sad(prije 3 dana) mi te kom iskopčo optiku na kojoj je internet a kao ostavio telefon(bakar) koji treba da bi H1 radio, i sad bacaju krivnju jedan na drugoga, h1 veli da se obratim te komu, te kom veli da je iskopčo po njihovom zahtjevu, tipično
:D

Hrvoje xyz 04.01.2014. 19:55

Citiraj:

Autor jopis (Post 2520527)
Snimalicu ne koristim uopće, nemam potrebe, dobije se bežični ruter, nije siemens nego kinez, imaš već u temi navedene modele otprilike, radi najnormalnije, evo već pola godine bez problema, domet wifi-a je solidan, telefon se ne spaja u ruter jer voip ima samo tcom, nego u splitter, 'taj' media centar tj prijemnik za iptv je odličan, rade za sada svi filmovi s titlovima sa usb-a koje sam stavio u njega za pogledati, epg radi besprijekorno, cca 3x brže nego na tcomu tj maxtvu kojeg sam koristio dugo godina, najam rutera se ne plaća dodatno, bar ga ja ne plaćam.
Još nešto?:D

Ja sam na iskonu, telefon je obicnom zicom ustekan u router.Router bijeli siemens.

Broj imam trenutni - taj broj ostaje isti, moze se prebacit?

Znaci snimalica radi samo ak se spoji esterni hard..hmm to su blesavo napravili.

Vec sam im poslo par mailova , odgovorili su mi sluzbeno al su me uputili na telefon njihov.

Kaj ja znam, da predem onda ipak il da ostanem?
Kaj mi nudite?

(:lol2:)

M.Vlahovic 13.01.2014. 20:33

Samo da podjelim svoje iskustvo
znači 2 tjedna je prošlo otkako mi je iskopčan internet kod t-coma zbog prelaska na H1 koji nije u stanju spojit, i ništa ne mogu napravit, i sad ja moram potpisivat ugovor kod t.-coma da mi vrate internet

sandokan111 14.01.2014. 01:22

Ak ti moze tcom vratit net, onda ti moze i h1 stavit net, sto nisi jednostavno reko ak nemogu telku spojit da otkazu ugovor i prebace te samo na net (sto si vec uzeo).

HumWeed 14.01.2014. 09:41

treba se svadjat to je jedini nacin

M.Vlahovic 14.01.2014. 18:59

a s kim da se ja svađam?
H1 sigurno ima u interesu da mu plaćam račune
a t-com definitivno nema u interesu izgubit jednog platišu
tako da tu je vjerojatno ih t-com zajebo, tj mene
al ja mislim da je drugi problem, to što sam ja na te comu bio na optici, a h1 bi trebo preko bakra, a ja mislim da je te kom s razlogom proveo optiku tu kod mene, i da taj bakar više nije ni sposoban za internet neki pošteniji,
a t-com im naravno ne da optiku
a ovi u h1 su mi samo imali za reć da trenutno nije dovoljna propusnost i da se obratim t-comu za taj internet da oni nemaju veze s tim i šta da ja kažem njima na to, a u t-comu mi kažu da su iskopčali na zahtjev prelaska,

i pitao sam da jel može samo internet, kaže ne može ni to

santos 14.01.2014. 19:07

i ja sam bio na optici na t-comu i presao na bakar na h1 i nemam problema s internetom nikakvih.
forsiraj na H1 dok ne popuste.

ako su oni dobili punomoc da rjesavaju sve s t-comom umjesto tebe, onda ne vidim sta sad imaju tebi govorit da ti to rjesis s t-comom... mislim apsurdno.

M.Vlahovic 14.01.2014. 19:24

Citiraj:

Autor santos (Post 2527835)
i ja sam bio na optici na t-comu i presao na bakar na h1 i nemam problema s internetom nikakvih.
forsiraj na H1 dok ne popuste.

ako su oni dobili punomoc da rjesavaju sve s t-comom umjesto tebe, onda ne vidim sta sad imaju tebi govorit da ti to rjesis s t-comom... mislim apsurdno.

točno to, ne bi meni bio problem čekat samo da i dalje imam internet, ali te kom je meni iskopčo i ja sad nemam ništa, kako da ja čekam bez interneta već 2 tjedna i pitanje je kolko još, to niko ne može znat...
iz h1 samo znaju reć da trenutna propusnost nije dovoljna
a boli ih k šta je iskopčano ovo
zvao sam ih više puta, kako da ja njih prisilim da mi spoje?? da mi može spojit spojio bi, i njemu je u interesu pobrat pare kao što je meni u interesu dobit jeftiniju uslugu, samo nije u redu što sam ja na teži način morao saznat da mi ne može spojit

sandokan111 15.01.2014. 02:34

Mislim da si ti malo tu neke stvari pomjesao. Znaci nema njima sta "tcom dat optiku" :). Nije to buvljak pa se malo razmjenjuju tehnologijom kako se kome sprdne.

Dakle, h1 nema optiku opce u ponudi, tako da nema nikakvog "davanja" (i da ima opet nema al nebitno). Ti kad si raskinuo ugovor s tcomom i presao na h1, oni su te isli prekopcat preko opcije koje oni mogu jedino, to je bakar i tcom infrastruktura. E sad, oni su ocito po necem izracunali da ti propusnost nije dovoljno dobra, te da ne zadovoljava minimalne uvjete (koje im hakom propisuje) pa su te odbili radi toga valjda da kasnije ne bi raskidao ugovor.
Ako je takvo stanje stvari, zasto te t-com prihvatio ukopcat, to samo oni znaju, ali ili postoji parica koja ima dovoljnu propusnost koju nisu "ponudili" h1, ili se ne obaziru na minimalne uvjete pa ce bit kako bude kad te spoje, ili ce tek nakon sto te spoje popravit infrastrukturu da imas zadovoljavajuci internet, to ces vec vidjet. U svakom slucaju, ako ti internet bude zadovoljavajuci s tcomom, mora bit i s h1, a zasto trenutno h1 nije u mogucnosti spojit te jer ti infrastruktura ne dozvoljava, to samo tcom zna. Ocito je tko tu koga i ocito je da si ti najvise tu najebo, ali ne vidim kako mislis da bi tebe h1 trebao tu zastupat?

santos 15.01.2014. 02:44

a nego sta bi trebao nego ga zastupat ako im je on potpisao punomoc da sve pizdarije koje treba rijesit kod raskida ugovora s t-comom, h1 rjesava umjesto njega. jel itko cita papire koje potpise?

M.Vlahovic 15.01.2014. 09:43

Citiraj:

Autor sandokan111 (Post 2528036)
Mislim da si ti malo tu neke stvari pomjesao. Znaci nema njima sta "tcom dat optiku" :). Nije to buvljak pa se malo razmjenjuju tehnologijom kako se kome sprdne.

Dakle, h1 nema optiku opce u ponudi, tako da nema nikakvog "davanja" (i da ima opet nema al nebitno). Ti kad si raskinuo ugovor s tcomom i presao na h1, oni su te isli prekopcat preko opcije koje oni mogu jedino, to je bakar i tcom infrastruktura. E sad, oni su ocito po necem izracunali da ti propusnost nije dovoljno dobra, te da ne zadovoljava minimalne uvjete (koje im hakom propisuje) pa su te odbili radi toga valjda da kasnije ne bi raskidao ugovor.
Ako je takvo stanje stvari, zasto te t-com prihvatio ukopcat, to samo oni znaju, ali ili postoji parica koja ima dovoljnu propusnost koju nisu "ponudili" h1, ili se ne obaziru na minimalne uvjete pa ce bit kako bude kad te spoje, ili ce tek nakon sto te spoje popravit infrastrukturu da imas zadovoljavajuci internet, to ces vec vidjet. U svakom slucaju, ako ti internet bude zadovoljavajuci s tcomom, mora bit i s h1, a zasto trenutno h1 nije u mogucnosti spojit te jer ti infrastruktura ne dozvoljava, to samo tcom zna. Ocito je tko tu koga i ocito je da si ti najvise tu najebo, ali ne vidim kako mislis da bi tebe h1 trebao tu zastupat?

zato što t-com ide preko optike i dobar je internet,
a h1 bi trebo ić preko bakra za koji ne znam kakav bi bio sad, iako je bio donekle dobar uz rjeđa pucanja, prije nekoliko godina
a h1 ne može dobit na korištenje optiku kao što može bakar,
kao što sam reko sve bi bilo ok da su mi rekli prije potpisivanja ugovora pa čak i kad sam potpisao samo da ne budem bez interneta danima, a ne po princupu samo ti potpiši pa ako prođe prođe, a poslje ko te jebe što si bez usluge.
svi normalni su mi na vrijeme rekli da mi ne mogu dat nakon provjere i vip i iskon i optima,kod njih nisam trebao potpisat ugovor i bit danima bez internetea da bi to saznao kao što je slučaj sa H1

h1 me prvo upućivao t-comu da su oni nešto zeznuli
onda su mi govorili da "TRENUTNO" nije dovoljna propusnost da pričekam
na kraju su ipak poslali pismeno da su dobili odbijenicu od te koma iz "tehničkih razloga"

sandokan111 15.01.2014. 12:15

Citiraj:

Autor M.Vlahovic (Post 2528114)
svi normalni su mi na vrijeme rekli da mi ne mogu dat nakon provjere i vip i iskon i optima,kod njih nisam trebao potpisat ugovor i bit danima bez internetea da bi to saznao kao što je slučaj sa H1

Pa kad si znao situaciju, jesi im rekao da ti ovi drugi nisu mogli dati, da provjere prije potpisa?
Citiraj:

h1 me prvo upućivao t-comu da su oni nešto zeznuli
onda su mi govorili da "TRENUTNO" nije dovoljna propusnost da pričekam
na kraju su ipak poslali pismeno da su dobili odbijenicu od te koma iz "tehničkih razloga"
Pa eto, to je to, dobili su odbijenicu iz tcoma da je nemoguce. Ti sad ako dobijes od tcoma valjan internet ih tuzi (tcom jeli).

Prezime 15.01.2014. 13:32

Moze on sigurno dobit dobar internet preko T-Com optike, kao i kaj sam kaze, a H11 se moze s tim slikat, kao i on sa tuzbom.

M.Vlahovic 15.01.2014. 16:46

Citiraj:

Autor Prezime (Post 2528274)
Moze on sigurno dobit dobar internet preko T-Com optike, kao i kaj sam kaze, a H11 se moze s tim slikat, kao i on sa tuzbom.

točno to, znači poanta mog javljanja ovdje je bila samo da
ako neko razmišlja o prelasku na h1 neka razmisli još jednom
samo da zna što ih može očekivati,,,a vi dalje kak oćete, ja sam se načitao silnih nezadovoljstava s h1 koji su se javljaali po internetu i eto nije mi bilo dovoljno :lol2:
pohlepa za malo bržim internetom i televizijom kod h1 za istu paru kao spori internet bez televizije kod te koma je bila jača od toga

sad sam si fino naručio jedan ultra max, samo net, pa se nadam bar da će me tih 40 megabita utješiti

santos 15.01.2014. 16:58

a kaj ce ti tako brz internet? eo ja tu u mostaru trenutno imam 15 mbita, i to mi je brutalno puno... naviknut sam na 4-5 mbita sta se tice torrenta i slicno , a za ostalo mi ne treba brze.

M.Vlahovic 15.01.2014. 17:22

Citiraj:

Autor santos (Post 2528418)
a kaj ce ti tako brz internet? eo ja tu u mostaru trenutno imam 15 mbita, i to mi je brutalno puno... naviknut sam na 4-5 mbita sta se tice torrenta i slicno , a za ostalo mi ne treba brze.

tak da se mogu k...t da imam najbrži internet na selu :goood:

sandokan111 15.01.2014. 17:22

Citiraj:

Autor Prezime (Post 2528274)

Normalno ako ga spoje preko optike. Pricam o tome da ako ga spoje preko bakra. To sam nekako pretpostavio da je jasno.

M.Vlahovic 15.01.2014. 17:26

Citiraj:

Autor sandokan111 (Post 2528428)
Normalno ako ga spoje preko optike. Pricam o tome da ako ga spoje preko bakra. To sam nekako pretpostavio da je jasno.

e, točno te pretpostavke su glavni problem bile i kod h1, iako sam ja ljepo sve pitao detaljno unaprijed svejedno su me pokenjali

sandokan111 15.01.2014. 17:27

Citiraj:

Autor M.Vlahovic (Post 2528414)
ako neko razmišlja o prelasku na h1 neka razmisli još jednom
samo da zna što ih može očekivati,,,a vi dalje kak oćete, ja sam se načitao silnih nezadovoljstava s h1 koji su se javljaali po internetu i eto nije mi bilo dovoljno :lol2:

Meni i dalje nije jasno kako je tebe h1 tu sjebo? Jedini ko te sjebo je tcom.

sandokan111 15.01.2014. 17:28

Citiraj:

Autor M.Vlahovic (Post 2528433)
e, točno te pretpostavke su glavni problem bile i kod h1, iako sam ja ljepo sve pitao detaljno unaprijed svejedno su me pokenjali

Pa jesi gore napisao
I btw, nema "pretpostavki" kod h1. Ti kad si ih kontaktirao mogu te valjda spojit samo na nacin koji oni omogucuju. Kad si ih kontaktirao to si valjda trebao znat. Ali sve se meni cini da si ti znao da je tebi bakar nedostupan, pa si se htio pravit mutav i mislio si da ce nekim cudom h1 iskoristit t-com optiku koju su ovi prije sproveli, jer je tebi svejedno, bakar ili optika, a u realnosti to nema veze jedno s drugim.
Citiraj:

pohlepa za malo bržim internetom i televizijom kod h1 za istu paru kao spori internet bez televizije kod te koma je bila jača od toga
Znaci da si i ti pretpostavljao bakar preko tcoma kad si otkazao optiku.

santos 15.01.2014. 17:34

slazem se sa sandokanom.

M.Vlahovic 15.01.2014. 17:43

h1 je meni reko da ide samo preko bakra, ja sam ljepo reko da imam telefon na barku a internet na optici i da ne znam oće li to funkcionirat,
oni su rekli da će provjerit pa javit, ja sam točno pitao da ne bi ja osto bez interneta ...čovjek je rekao da se odma prespoji čim ovi iskoplčaju oni ukopčaju, ali jedino što se ostvarilo je iskopčenje, a ukopčenje 0 bodova, valjda su trebali prvo provjerit jel moguće ukopčat prije nego šalju te komu da iskopča

santos 15.01.2014. 17:47

dal tebi h1 ne moze isporucit ama bas nikakav internet ili ti ne moze isporucit brzinu koju si ti htio posto ide preko bakra?

ja dok sam se prebacivao, uredno je proslo sve bez problema... imao sam telefon + 4 mbit flat na t-comu, preko optike. doso covjek, iskopcao optiku, uzeo onaj ericssonov modem i otisao. dosli decki iz h1, postavili opremu, spojili i vozi misko. 3mbit flat + telefon. radi bezprijekorno.

M.Vlahovic 15.01.2014. 17:58

Citiraj:

Autor santos (Post 2528444)
dal tebi h1 ne moze isporucit ama bas nikakav internet ili ti ne moze isporucit brzinu koju si ti htio posto ide preko bakra?

ja dok sam se prebacivao, uredno je proslo sve bez problema... imao sam telefon + 4 mbit flat na t-comu, preko optike. doso covjek, iskopcao optiku, uzeo onaj ericssonov modem i otisao. dosli decki iz h1, postavili opremu, spojili i vozi misko. 3mbit flat + telefon. radi bezprijekorno.

kad asm zvao da nemam itnerneta i kad mi je rekla ženska da "nema propusnosti na parici" ja sam pito jel može bez televizije, i jel može 4 megabita ako ne može 10, i ženska je rekla da ne može ništa
ali poanta svega toga je
da sam ja bio danima bez interneta, tjednima
ko riba na suhom
nisam znao šta bi sa sobom, bio sam izgubljen, dio mene je nestao.. to će me pratiti dovjeka

santos 15.01.2014. 18:05

tu onda nesto smrdi... nemoguce da ti AMA BAS NISTA ne mogu preko bakra ponudit...

MadBoY 15.01.2014. 20:11

Sad bi bilo dosta. Samo pisete jedno te isto. Uvijek se moze dogoditi greska a pisanje jednog te istog po forumu nece pomoci nikome.

tommyman1507 20.01.2014. 22:01

Jel netko možda upućen u navodnu " akciju " do 1.2.2014. da se može sa Optime bez penala prebaciti na H1 Telekom?

ECHO 21.01.2014. 09:58

Odakle ta informacija? sad sam njuškao po netu ali ništa nenađem jbg.

tommyman1507 21.01.2014. 10:36

Nisam ni ja ništa pronašao zato sam i pitao tu na forumu. Od bratića punica je dobila takvu informaciju od njihovog "agenta" ali očigledno govnar laže samo da dođe do potpisanog ugovora. Sramota na koji način rade!

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:52.