![]() |
Citiraj:
|
pozz svima!
vidim da bas i nema nekih friskih postova s dojmovima o optimi pa bi molio nekog optimasa da malo napise kako je zadovoljan s uslugom ono pucanje veze, dostupnost telefonske linije i sl. brzina download.a itd |
Citiraj:
http://img.w3dizajn.net/images/Image14bf1.jpg Korisnik ~6 mj, usluga odlicna, neki dan sam trebao uslugu od SZK pa nisam mogao naci broj SZK. :D Zadnjih mjesec dana bilo nesto problema sa lagom u igrama, rjeseno, sada sve 5. Imam flat 1072/512. Upload odlican. Telefon uvijek radi. Da se razumijemo, imao sam liniju T-Coma ranije i bio super zadovoljan, tako je i sada samo sto za 50% brzu vezu placam 80% manje. Prije su racuni od neta i telefona bili od 400 do 500kn. Sada su npr. zadnja 2 ~220kn mjesecno. Samo nek ostane ovako. :D |
treci mjesec zadovoljni korisnik 2mbit flata. brzina full cijelo vrijeme, pucanje jednom dnevno na par sekundi, dakle onaj standardni reset veze i to je to. sve u svemu, vgg, jako zadovoljan
|
Citiraj:
ali šta sa starim ugovorom? jer gdje sam živim starci ostaju a ja se selim pa i broj ostaje a s njim i taj hebeni ugovor?! |
Citiraj:
|
lol:D
stari mi zna upalit komp i pokrenut word:D nis vise. :D nemoj me hebat da ću morat platit preostali iznos ugovoraaaaaaaaaaaaaaaaa:( fak:D |
|
Evo i meni je dostupna optima, mislio sam odmah poslat zahtjev
no malo me brinu problemi sa Telseyem, jako mi je bitno da mi radi u router modu a kolko sam cito stalno neki problemi snjim, zvao sam SZK i kaze mi tip da cu dobiti ili Edimax ili Telsey ovisno o stanju zaliha i da Telsey ima problema jer je citiram: "Osjetljiviji na padove napona jer radi na 9V za razliku od drugih koji rade na 12, pa zbog toga zna zablokirati" Ja ono :lol2: rekoh dobro... i kaze da ne mogu iskljucivo trazit odredeni modem(to sam i znao) neko cu random dobit, mislio sam dok saljem zahtjev pod napomenu ih zamolit da mi posalju modem, koji moze radit u router modu jer mi je to stvarno jako vazno zbog 2 kompa, mislite da bi me poslusali? :D |
A cuj, isprobaj ga i ako nevalja odmah zovi SZK i zali se, zamijenit ce ga vjerojatno. Drugo rjesenje ti je nac polovni Se515 i flashat ga. Radi ko bebica. ;)
|
gdje se moze provijerit kolko smo prometa potrošili na optimi??
|
|
thx
|
optima
Bok
Moze mi neko objasnit sta ovo treba da znaci Broadband to Home ako slucajno nemate OptiDsl.Ako vam je potreban brzi Internet, a nemate mogućnost ADSL-a usluga Broadband to Home je rješenje za vas. Broadband to Home uslugom spajate se direktno na opremu Optima Telekoma i jedini je uvjet da ste u dosegu optičke mreže.????Ko sve moze ovo koristit?Sta mi je od opreme potrebno? hvala na odgovoru |
Namjestio Telsey drugi dan da radi u router modeu i zasad je sve dobro.
*kuca u drvo 3 puta* :fiju: Radi vec 10 dana, rapidshare i torrenti vuku od 230-250 na 2mbps. Jedini mi je "problem" kod 24h reseta veze, pa se mora pricekati 2-3min da se Telsey opet spoji, nisam uspio naci nekakav "connect/disconnect" button u configu routera, ali inace je ok... valjda nece pocet zahebavat :) |
Ja sam isto korisnik optime evo vec mjesec dana i moram rec da sam prezadovoljan,imam 2mb flat,telsey ruter i sve sljaka kako treba,torenti idu oko 200 pa do 250 kps
|
isto kao ja samo mene yebe telsay :(
|
meni je moj Tilgin bio u pocetku smijesan, ali sad nakon malo vise od tjedan dana koristenja mogu reci da je skroz solidan... Download mi je oko 120, a zna i skociti do 140 :)
|
Citiraj:
|
@ nino - sve s onim softwareom kojeg spominje t-zombix ili ....?
|
Citiraj:
Btw, kako sam jednu vecer bio bez se515 (mog sam poslao jr-u u ZG) ubacio sam onaj Huawei router i nisam mogao igrati online koliko je laggalo. Ping je bio ok. 150kn za router koji stvarno savrseno radi nije mi problem dat. I zippo je takodjer svog flashao i sve ok. Edit: I Lihto. |
ma ocu kitu kupovat novi:D yebat ću im sve kad im doletim u shop:D
|
zahtjev za zamjenu modema, samo spomeni router mode i vec ce znat zasto mijenjas :)))
probo netopiu, probo huawei, ni s jednim problema u router modu |
huawei 880 je mala izdržljiva grijalica koja radi bez problema :)
samo šteta šta nema wifi |
Citiraj:
|
@ nino i ostala ekipa koja je flashala se515 s openwrt
gdje se mijenja annex? |
Citiraj:
|
ma ucinilo mi se da sam negdje (na ovom topicu) procitao da ima tu opciju u web konfiguratoru da se mjenja izmedju A i B annexa. (mislio sam promjeniti annex pa da ga malo tetiran na t-comu.)
nista. hvala. |
jel vam se nije htjelo spojis prije kojih 10 min? neki ppp eror ili tak nes...nes sa provajderom?
|
jel vam danas ping malo veći nego inaće ?
200-300 :D |
Citiraj:
|
Ping prema www.iskon.hr mi je oko 120ms, inače oko 20ms... Koji je to k...? :fiju:
|
Citiraj:
edit:na trenutke kad refrešam servere u xfire-u jedan njemački server mi pinga 5-20-36 pa se vrati na 200 i tak,, uglavnom nemogu vjerovat da su tak mali pingovi,,da bog da ostane tak :D |
e frende nismo mi te srece ovdje...
sad je ping 350 i ne pada :( edit 19:15 ping je sad 400-450, ma divno... |
evo zvao sam ih, kaze lik da znaju za problem i da bi trebalo bit otklonjeno tokom veceri.
Zivi bili pa docekal ^^ :D |
|
:Dping 33 pitao sam szk dali može :Dmanje:Machineg:
|
Siguran sam da se o ovome pisalo, ali nemam volje tražiti sve ove članke. Frend je dobio D-Link 684 (t-scum), a ima Huaweija. On bi htio wlan. Pretpostavljam da se D-Link može preflashati na Optimin aneks protokol i onda direktno spojiti na OptiDSL. Može li mi netko to potvrditi i dati link za taj firmware?
|
Evo jučer dobih Optimin flat, najmanja brzina. Nažalost, imam dosta problema sa vezom, lampica od ADSL-a stalno treperi, moram po 5 puta refreshat stranicu da mi je otvori. Modem je Edimax. Od T-coma su mi ostali modemi Elcon i Kasda, mogu li njih nekako upogonit za Optimu ili cu morat zvati SZK?
Inace, nije mi bas drag ovaj Edimax modem, mogu se spojit jedino priko mrežne kartice, a kad upalim komp, već sam na netu. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:20. |