![]() |
Molim info ako je netko kupovao Xperia Miro unazad dan-dva otkad su dobili novu posiljku, jesu li jos otkljucani?
Hvala |
Kako da skužim dal ima stari basedband?
|
Citiraj:
|
Može li se otključati Xperia P (VIP)? Na bayi ništa, a razne firme traže boli glava lovu za to (najjeftinije sam našao nekih 35 EUR).
|
|
Našao sam lokalnog 'hackera' koji će to napraviti za 200kn.
|
može li netko otključati galaxy s3 mini i8190 ?
|
Otključao bih Sony Ericsson K750i, ali svi linkovi po internetu na fajlove kojima se to radi više ne rade.
Molim dobru dušu ako ima te alate ili zna tutoriale di rade linkovi da javi, pliz, hvala! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
imam dva moba za otključati, jel to može netko riješiti?
Nokia 2600 classic Nokia 2330 classic |
Može li tko otključati Sony Miro za manje od 200kn?
Lokacija OS i okolica ili remote :) |
Jesi probao otići u onu trgovinu u Pejačevićevoj pitati?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da, Moby net. Sjetih se još i Da-tel (ili kako već) u Reisnerovoj, blizu Zrinjevca. Nisam siguran jel rade još. :)
|
Kupio u Vipu, produljenje VPN-a. To je cijena onog u Radićevoj kraj vipa.
|
Citiraj:
mogu ti ja otkljucati nije problem ali samo ako nije mobitel produced u 2012 godini tj ako ima staru zaštitu, svi noviji imaju fixan bug koji se koristi za otključavanje lp |
Citiraj:
Imas neki mob? Moze i PM. |
Citiraj:
Također i mene muči isti problem. Zaključan na VIP. Bilo kakva pomoć je dobrodošla. |
Probajte nazvat dućan u Draškovičevoj, tam dečki sve živo otključavaju, treba nazvat i pitat za cijenu...dučan se zove tipa MOBY... :) Draškovićeva 13 ak se ne varam pa zguglajte.
|
Ameri ipak u nečemu zaostaju za nama
https://petitions.whitehouse.gov/res...hone-unlocking |
trebam pomoc oko otkljucavanja mobitela tele2fon v2. da li neko ima iskustva jucer sam ga kupila,ali nisam zadovoljna s mrezom tele2 jer stalno gubim signala htjela bi ga staviti na tmobile ili bas na sve mreze, unaprijed hvala
|
Moze li mi netko preporucit iz osobnog iskustva site za tvornicko otkljucavanje iPhonea 4.
lp |
S obziron da vas ima dosta sta bi otkljucali mobitele narocito neke starije, jel itko pokusa sa TurboSim-om?
Ima ih na ebay za cca 15kn pa na dalje sa postarinom naravno ili njuskalo od 30 do 70kn. U svakom slucaju dosta jeftinije i jednostavnije za otkljucavanje moba i negubi se garancija http://www.ebay.com/sch/i.html?_saca..._sop=15&_frs=1 |
Bok ekipa. Dobio sam o t-mobile LG optimus L3 ali naravno zaključan je na tu mrežu, a ja sam na TELE2. Gdje bih ga mogao otključati, ako se može preko code-a.
|
Meni bi trebala pomoć u otključavanju Nokie C2-01. Može li se sam, ako ne koliko se kreću cijene i kome se obratiti?
|
Re: Otkljucavanje mobitela
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hvala na odgovorima, budem probao :D
Druga stvar, uzimat ću od frenda samsung s2 koji je isto zaključan na jednu mrežu, a vidio na netu da imaju razne aplikacije za otključavanje moba ali mi je to sve nekako nesigurno. Jel tko sebi otključavao s2? Ili da najbolje odem kod lokalnog ''mehaničara'' |
Unlock
Možeš ga dekodirati i na ovoj stranici ako si voljan izdovojiti novce za dekodiranje jer i ja sam tražio svakakve besplatne kodove pa ispalo na kraju da je čista glupost ..... Onda sam naišao na ovu stranicu i riješeno sve u par sati : www.dekodiranjemobitela.com
Čak 50 kn za LG nije ni puno ( moj slučaj ) , jer po servisima sam isto išao pa traže po 130 kn minimalno....A LG Cookie toliko ni ne vrijedi , star 2 godine Jedino što sam naišao na besplatno je ova stranica : http://unlock.nokiafree.org/ A ona otključava besplatno samo stare modele Nokie, a takvih više manje mobitela ni nema :hitthewal: |
Citiraj:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1846451 Provjereno radi i nakon flešanja drugog roma, brisanja aplikacije, factory reseta itd. |
evo da se i ja nadovežem povodom unlocka,imam jedan samsung galaxy 5 I5500 pa bi trebalo da ga se otključa,koja je šema i kako na koji način da se to rješi,dajte mi svoje preporuke i na koji način....
|
Citiraj:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1335548 |
Xperia Miro nakon dekodiranja (VIP) ima problema sa TELE2 signalom; npr. u stanu uopće nemam signal i općenito slab signal u zatvorenom. U Zg sam, tako da nije do mreže, nego telefon zaj.... Probao sam update softvera, bio je up to date, pa sam ponovo instalirao, ali nije pomoglo. Također izbor vrste mreže (WCDMA/GSM) ne pomaže....Neće se spojiti na T-Mobile također...Da li netko zna o čemu je riječ? Nisam našao ništa po netu...
|
Na koji nacin je dekodiran?
|
U servisu, putem koda...koliko znam doduše, bio je kod njih 2 tjedna jer navodno nisu mogli dobit kod, tako da je svašta moguće :D Probat ću i otić do njih svakako, ali čisto da znam o čemu bi moglo biti riječ, da li su oni nešto mogli uprskat pa da ih pritisnem ili je to neka druga boljka...
|
Jel neko otključavao LG L5 iz Vipa, dal funkcioniraju oni jeftini kodovi s eBaya?
|
Rade
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:25. |