![]() |
Igrah na PTRu do prije par tjedana, stigao sam isprobati ZA. Fora je instanca, relativno lagana, neki vec pizde i govore kak' su requirementsi previsoki... sto nije istina, komotno se moze clearat cijeli ZA sa karazhan gearom, dok je loot na razini ssc/tk... Atmosfera je kul, a kratki reset timer olaksava farmanje geara u ZA...
Ima malo ***avanja na PTRu ak' nemas svoju gildu... Cim udjes u ZA dobijes ID tak' da nemozes sa nekom drugom grupom ulazit unutra, a da bi pasivni buffovi/aure radili, svi unutra grupe moraju imat isto postelan PvP mode (ili svi PvP-Enabled ili svi disabled)... |
Ako si na PvE serveru onda je malo bed posloziti sve ljude da budu pvp on ili off (znam jer sam inace na PvE serveru), ali ako si na PvP serveru, onda su svi PvP on, ne mozes tamo biti off...
A inace, pitam dal ljudi igraju na PTR-u jer mi je malo glupo stalno puggati.. samo jednom sam ubio prvog bossa, par puta probao drugog, ali je pretesko ako neki ljudi neznaju igrati... iako je drugi dosta tezak ako imas lag |
Evo ako mi netko može pomoći http://img513.imageshack.us/img513/3016/wowjz1.th.jpg
Naime odjednom se stvorilo tu -5 i nemam pojma od čega je to već mi je tak par dana e sad kak to rješit da sve bude zeleno? |
ak ti je par dana tak onda nije debuff jer bi već odavno isteko, vjerojatno imaš neki item koji smanjuje staminu.
|
Citiraj:
|
Daj ime lika i server na kojem igras da vidimo na armory, mozda onda mozemo pomoci...
|
Joj ja pogriješio,nisam vidio da je minus na jednom itemu tak da,nisam znao da ima i toga:D
|
ello...ak bi mi neko mogel malo pomoci...zanima me ukratko kak se lik moze prebaciti na drugi server,ali besplatno...cul sam da se to inace placa,ne znam dal je istina?!...stalno gledam one free migration poruke na username/password screenu wow-a,ali nikad tam ne navode server na kojem igram(stormrage)...i koji su ok serveri?..ima neki "popularni" server ljudima iz hrvacke?...tnx na odgovorima(if any..hehe)...
|
Za besplatne migracije trebaš čekat da blizzard to omogući.
One su samo da se rastereti određeni server ili da se neki server gdje je niska populacija malo popuni ljudima. Rađe počni igrat lutriju nego očekivat da oni pogode 2 servera s kojeg na koji ti hoces preći :) Na Dragonmawu ima dosta naših. |
Citiraj:
Ima cini mi se jedna gilda sa dosta hrvata na Magtheridonu, Intruders, alliance, i nes malo na Twilight's Hammer... |
Ma mi Hrvati nismo dosta slozni da napravimo neki nas guild koji raida.. bratic mi je bio u nekom hrvatskom guildu na ragnarosu, ali takodjer nejdu daleko...
nasla se neka banda balkanaca na alonsusu takodjer, ali nitko nije bio za to da napravimo nes hrvatskog nego smo svaki otisli na svoju stranu... nemoj se nadati nekom hrvatskom guildu, nadji nekog na svom serveru i druzi se s njim, a za free migration na server koji hoces je nemoguce :P i ja sam mislio migrate na drugi server jer mi je na alonsusu vec pomalo dosadno, ali mislim da ipak necu migrate cak i da mi omoguce.. |
zasto vam je vazno da budete u hrvatskoj gildi? ne kuzim
meni je bitno da je gilda dobra, da je atmosfera ok, odosi medju ljudima korektni...a sad da li je gilda hrvatska, britanska, njemacka, kineska ili cija vec meni je svejedno :) ajde prizajte, ne znate engleski :D inace, znam da "ciste gilde" imaju vise problema nego mijesane jer ljudi misle da ih se mora drzati u gildi samo zato sto su hrvati npr, to sto lose igraju i sto su u biti papci nema veze...a to je lose |
Istina, nacionalni guildovi su u globalu losiji od internacionalnih... no ovdje na Ragnarosu imamo neku vrstu fenomena, mozda svi ostali sakaju, ali madjari imaju 4 nacionalne gilde u BTu (od ukupno 7 gildi u BT), s time da je jedna uspjela clearati cijeli Hyjal i BT u 6 tjedana... Nije na razini Nihiluma, Fortea ili neke slicne gilde, ali je hvale vrijedno...
|
Kod nacionalnih guildi je jedini problem sto je vrlo malo ljudi na koje mozes racunat, mi smo u pocetcima bwl-a sa hr guildom morali uzet i zeleno opremljene ljude, samo da popune mjesto.
|
...ma opce mi nije bitno da je hrvatska gilda,a nisam ni to mislil u pitanju,samo sam se pital dal ima neki server di ima dosta hrvata..ne tolko da probam migrirati na taj server,nego tek tolko da znam dal se mozda negde dogadja nekaj,a ja opce nisam toga svjestan...slazem se s vasim odgovorima da nacionalna gilda nije mozda najbolja opcija jer je izbor onda dosta ogranicen,a i ono da da se drzi nekog slackera u gildi samo zato jer je hrvat isto tak stoji...zna neko kad ide 2.3 patch?
|
Sljedeći tjedan, potvrđeno je na wow forumima
|
Super, hvala na informaciji! Sutra kupujem prepaid nakon 3 tjedna odmora od WoW-a :)
E, Blitz, di ti igras i jel bi mogel poslati link za armory da te vidimo malo? :) (ak si vec negde poslal, a ja sam zaboravil, netrebas opet :D ) EDIT: nasao na prijasnjoj stranici di ima nekih 3-4 linkova na armory... malo nas je... |
Ne igram vise, al' se dvoumim dal' da uzmem novi prepaid i da samo PvPam (hunteri napokon dobivaju hebene buffove u 2.3, i arena će bit moguća za njih :p), ili da pričekam WoTLK...
|
Ceka se patch, i to ne samo mi igraci.
Pricao sam sa GMom jucer, kazem da je dosta brzo odgovorio na ticket i zahvalim i pitam sta nemaju puno posla pa odma rijesavaju tickete a on mi odgovori "tisina pred buru". Ufatio sam i SS s njime, prvi puta da sam vidio GM-a u zivo (u igri "u zivo"). http://img340.imageshack.us/img340/3...2315bv8.th.jpg |
..instalirao se patch,po pokretanju igre jutros..koliko vidim u release-u...sve rase su gotovo duplo brutalnije,dosta novih questova za lv1-60,kao i 20tak bug fixesa..ovo bi trebalo dobro izgledati sada..nakon,po meni,smeća od zadnjih 4,5 patcheva...:chears:
za primjer,sharpening i weightstone sad traju 1h..umjesto 30min..ima fora improvementa stvarno..kod Retri paladina,kao myself:D,Pursuit of justice..sad ima 3 Ranka..i ubrzava 5/10/15% char.movement...šta je zakon..isto tako, napokon su skinuli malo cost spellovima..pogotovo Holy Wrath..itd..isto tako CD na mnogima je smanjen... uglavnom..see for yourself...SERVER-i su još u blokadi izgleda...ali kad se uspostavi veza..bit će veselo..Release je stvarno eye candy.. |
vidim i da su sredili AH konačno su dali 48h da nešt može stajat na tržnici a ima još stvari tipa što se strijelica mjenja zavisno do koga dođeš itd. treba stavit šta se sve mjenja ako ima neko link nek stavi
|
Hmmm, za sad mi se svida, puno je lakse levelat. Sad samo moram pricekat da mi sve addonove naprave za novu verziju jer mi je igrat bez njih ravno samoubojstvu
|
Može netko reć' kakve su hunter promjene? Čuo sam nekaj u vezi smanjenja aimed shot cast timea, a i vidio sam da ostale klase nerf-callaju, neki tvrde da se aimed shot može spamat, rofl :D
http://www.youtube.com/watch?v=WrM8fXwS2XM |
Aimed Shot now reduces healing done to that target by 50% for 10 seconds, shot time reduced by 0.5 seconds.
Arcane Shot (Ranks 6 and above) now dispel 1 Magic effect in addition to their normal damage. Explosive Trap: The initial damage dealt by this trap is now also increased by 10% of your ranged attack power. Serpent Sting: The total damage dealt by this sting is now also increased by 10% of your ranged attack power. a ovdje kompletne promijene Patch 2.3 EDIT: zaboravio sam napisat da nema više deadzonea, range je sad od 5-35, a na 4 je već melee :goood: |
Po mnogocemu bolje nego prije, ali svejedno nije to to...
nije da sam ocekivao nesto od tog patcha, ali svejedno bi mogli malo buffati i shadow priestove... cak mi je i shield slabiji nego prije, a jos je k tome jako ranjiv zbog novog arcane shot.... hunteri su sad overpowered.... jako.. paladini su bili jaki i prije a sad cak mogu i dmg raditi... bezveze... jedva cekam wrath of the lich king :D nadam se jakim buffovima pa da budem overpowered bar do 3.1 patcha :D a do onda mozda reroll shaman ili nes takvo kao alt... samo cekam da ubijemo kaela pa da vidim i MH i BT... dobar je shadow priest za pvp ali nije mi to neka zabava... PvE ftw! |
1. Nije istina da je shield sada slabiji. Base absorb mu je smanjen, ali sada +healing/dmg utječu na dmg absorb.
2. Hunteri nisu nikad OP, još uvijek su easy-kill :) 3. Što se tiče stavke sa paladinima - tu se slažem :smoke: |
A gle, za mene je hunter overpowered ak zna sa trapovima...
stavi mi one zmije koje mi nedaju da castam, probam staviti shield ali ima glupi arcane shot koji radi dmg i jos k tome unisti shield, ak nemam shield onda unisti stamina buff.... ne mogu fearat ako ima bestial wrath, a zmije su imune na fear cini mi se... jedina sansa protiv njega je da stavim dot i sakrijem se iza stupa ako je nagrand arena i polako se healati i redot ako moze... al ako ima hilera iza sebe, mogu samo gledati kako nas ownaju.... makar... imam dobrog pallu u 2v2 pa mogu ubiti hilera kad mi ovaj stavi BoP a ja full nuke :) najdrazi su mi druje jer vecinom imaju malo hp :) a ja bi neki aoe... nes poput arcane explosion, moze bit i slabije, tek tolko da se mogu boriti protiv hrpe mobova s malo hp (hunterove zmije).... |
Hunteri mozda jesu overpowered u 1v1 (nisam imao prilike isprobat), ali Blizz nije ciljao na 1v1, i kao sto su vec izjavili PvP u WoWu nije orijentiran oko 1v1 duela. Oni ciljaju na poboljsanje hunterovih mogucnosti u areni, gdje u svim segmentima hunteri totalno suckaju i najmanje prisutna klasa su u top 200 timova (primjer, u 2v2 hunteri zauzimaju oko 0.5% mjesta u top 100 ili 200 timova, a za ostale segmente je situacija gotovo jednaka)...
|
@destroyer - Snake trap nije immune na Fear, tako da slobodno iskoristiš aoe fear i miran si (ionako ga nećeš koristit protiv BM huntera). 1v1 hunter nema šanse protiv spriesta ;)
A u areni možeš lako spamat Burn Mana, te si tako olakšat život (cca 4 su dovoljna da hunter bude oom). |
server Kor'gall
gilda Croatians ... nas 30ak ljudi koji niste pridruzite se ima likova kick ass 70 a ima i lvl16 ekipa je uslužna i poželjna vidimo se ;) ...... btw nek vas moj sign ne zavara =) alije smo.... |
Stay away from da Kor'gall mon.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Tupavi Španjolci i njihovo odbijanje komunikacije na Eng. jeziku. Pobjego sam od tamo na Emeriss prvom prilikom, potegnuo guild sa sobom - nikad zažalio ... |
Citiraj:
Eh ne igram previse bas onak nekad igram par dana nekad par dana ne, na icq sam slabo :) |
Paske, u kojoj si guildi bio kada si emigrirao na emeriss?
|
Sličan problem imam i ja sa ludim turcima..koju god instancu da igram,oni trabunjaju nešto na alahovskom..i tako gulcum,yesrem,aldi..itd. itd. itd.....a ja se derem brate,heaaaaal!!!...nitko ne hebe 1%...mislim da ću i ja pomalo emigrirat..:stoopid::fiju::zdero2:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Yep - Bullrock - GM Dark Side kasnije sam zarolao Warriora koji je postao main :D |
aa sjecam te se :)
|
Pajdaš moj i dalje igra Paskea, ali nekak mi se čini da je lik pao u kvaliteti od kad me nema :D
Možda se vratim za ekspanziju - ovisi o AoC i WAR. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:53. |