![]() |
Citiraj:
Inače za danas hm gledao bi nešt samo još nisam našao šta.Jučer je pao Doomsday,sasvim ok film za pogledat ako netko nije,ono akcija,smak svijeta i neki virusi,srednji vijek,sadašnje doba,tj. paralela srednjeg vijeka i njihove sadašnjosti zbog kuge itd. 8/10 |
Citiraj:
Citiraj:
Film: JackASS 2.5 Opis: Opet ima ludih skečeva i fora, neke stvari su preradili, ekipa veiše-manje ista, ima onako manje zanimljivih scena, ima vrhunskih scena. Ocjena je takva zbog malo novih sadržaja i manje maštovitosti :) može se pogledat OK je. Ocjena:7.6/10 |
Jesi siguran da ti je stvar dovoljno jasna?
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=113121 Ili mozda problem sa Edit tipkom zbog Safarija? Jackass 2.5, OK za jednokratno cerekanje, ali daleko mi je slabiji od prva 2... |
puno, puno jači 1 i 2...
|
Ja sam pogledao Wargames_ the dead code i moram reći da je film odličan! ;)
|
Citiraj:
The Happening --> bolje ime the dosada 2/10, biljke šalju toksine zbog kojih se ljudi ubijaju Dark Floors--> Horror s Lordi grupom kao negativcima, ok atmosfera, lik koji glumi oca je ok, ostali su mi pregenerički. Što se tiče filma : Poremećena curica crne kose( khm Alma khm) i njezin otac koji ju spašava od bizarnih događaja u bolnici. 6.5/10 Attack Of the Killer tomatoes i Return of the Killer tomatoes--> totalni trash, i hebeno zabavni filmovi usput 9/10 Eden Log --> europski film o mračnoj viziji budućnosti i naravno našem prčkanju po stvarima koje nas mogu ubiti, atmosferičan ali priča malo nedorečena 6.5/10 The Signal--> odličan filmek o signalu koji uzrokuje halucinacije i razne druge poremećaje u ljudima, prikazan iz perspetktive žene, njenog ljubavnika i posesivnog muža, 9/10 |
Citiraj:
|
evo gledo ja film the forbidden kingdom i svidio mi se ogotovo jr je tu moj najdraži glumac jacki chan a on je :Machineg: u bitci.
pa tražim takve filmo znači da je fantasy da ima tamo neki koji nema pojma od borbe i onda ga treniraju i onda isti stari kalup spasi curu spasi svjet live happy ever after |
Citiraj:
"biljke salju signale zbog kojih se ljudi ubijaju (sami sebe)" see the pattern? :) oba 2 su ocajna |
Citiraj:
Inače jučer sam gledao Into the Blue http://www.imdb.com/title/tt0378109/ i to još u Full HD:D. To je bitno zbog ove stavke,glumi Jessica Alba i cijeli film je pod vodom pa to odlično izgleda,radnja je ovak solidna,ali najviše su me oduševili ti kadrovi pod vodom pa onaj ko voli more,plažu,morske pse i Jessicu Albu svakako pogledat. E da glumi i Paul Walker,sasvim solidan glumac... 8/10 |
Citiraj:
bar mi se dalo gledat za razliku od happeninga di nemaš ništa u filmu (ironično obzirom na ime filma :D) |
Citiraj:
Htio sam podiće temu sa novim postom, jer sam napisao nešto novo o filmu :) BTW sigurno mi nepada na pamet Post Counter (ako nisi upućen ne vrijedi na svaštari :)) Citiraj:
|
Upravo sam pogledao The colour of magic. Nije baš film a ne može se reći ni da je serija jer ima samo dvije epizode. Pogledajte trailer. Ako vas se sviđaju takvi filmovi onda ovo vrijedi pogledati. Strpali su svačega unutra i zabavno je. A tu je i Del Boy u ulozi mladog čarobnjaka:)
|
Citiraj:
..inače, gledao sam nedavno malo stariji film: The Secretary - ostao sam oduševljen |
de de, taj novi batman toliko dobar ili?!?!?!??!
http://www.imdb.com/chart/top?tt0468569 |
Citiraj:
|
Eh da, pogledao sam i šišćevapa :). Vjerojatno najbolji film iz cijele serije.
|
dali itko zna filmove popud harry poterr gledo sam D&D obadva djela i gledo sam the color of magic
|
Nedavno sam pogledao po x-ti put Glengarry Glen Ross. Preporuka svima koji nisu do sada pogledali to remek djelo (ne, ne pretjerujem :) ). Šiša sve ove novotarije za barem 2 koplja.
|
Film: Ne daj Bože Većeg Zla
Opis: Stariji hrvatski film, koji ima odličnog Ivu Grgurevića. On je u film unio dosta svojih dobro odglumljenih baza i sarkazama :) Film govori o odrastanju i sazrijevanju mladića u jednoj seoskoj sredini, koji na svom putu ima dosta mutnih stvari i niko mu ne nudi pojašnjenje. Ocjena: 8.7/10 |
Citiraj:
Inače, jedna od boljih scena mi je kada su još klinci i frend debeljuco izvali "Apaš jaše, kur*** maše, apaš jaše kur*** maše". :D |
Citiraj:
Ma ima puno jakih scena. |
Moja preporuka za film Taken.Film je po meni predobar i pun akcije,tučnjave,radnje,nema stajanja.Dugo nisam gledao tako dobar film u posljednje vrijeme,svakako pogledajte.
http://www.imdb.com/title/tt0936501/ Ocjena 5/5. Gledao sam i The dark knight.Film najveće s***nje ikada,ja ne znam kome to može biti dobar film.Počeci filmova o batmanu su svakako puno bolji,ali ovaj užaš.Gluma jokera velika 0,radnja filma i priča 0.Mislim ono,batmana mogu izgristi psi,al meci i pad sa zgrade nekoliko katova i ništa mu nije.Stvarno glup film. Ocjena 0,1/5. |
Citiraj:
|
pogledao danas Street Kings ok je 7/10
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Od ovih zadnjh filmova definitivno Wargames ubija! Odličan film za nas informatičare, gamere i geekove ;) Svakako pogledati!
|
Sjećate li se prvog Starship Troopers-a? Izvrsna mješavina ako se ispravno shvati. Onda je došao 2. koji je bio loš. Upravo pogledah 3. Starship Troopers Marauder i vratio se konceptu prvog dijela.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A imaju i Angelina look like glumicu :D |
prvi dio starship troopersa sam pogledao nekoliko puta, jako dobar, drugi dio:banana::banana::banana:, ali meni bome ni treci dio nije bas puno bolji...
ko hoce pravi sci-fi nek pogleda wanted :lol2: , neznam jel su htjeli takav film napraviti, ali ispada veci sci-fi od star treka :D hancock mi je savim ok film, daleko bolji od i am legend... |
Citiraj:
Valjda jedini razlog zasto bih pogledao 3. dio :D Upravo pogledah novi The X-Files: I Want to Believe i nije loš film....vrijedi pogledati...dao bih mu 4/5 |
xfiles mi nije baš nešto, ok za epizodu i to ne jednu sa početka koje su bile odlične.
|
Gledao jucer Sicko Michaela Moorea i nisam bas nesto odusevljen. Vjecito iscudavanje kako Kanadjani imaju zdravstveno, a ameri nemaju. To su si sami zasluzili i izabrali, tko ih j***.
|
pogledal i ja henkoka. Dobar filmek 4,5/10.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:02. |