![]() |
jutros prije bloka snaga poola 55GH, sada nakon razbijenog bloka! 58GH
:D :goood: :fiju: |
Super, hvala na odgovorima.
Bitno mi je da ne majnam nesto pogresno :D. |
Citiraj:
|
Tko jos ima na monero poolu? Bili smo onda imali oko 100KH/s i sad skoro pa samo ja ostao, i jos par minera od par kh/s. Ne znam kako admini mislite privuc ljude ako vam je fee veci od velikih poolova tipa supportxmr? Stavite 0.1% i onda se oglasite na redditu i portalima itd i nadajte se najboljem jer ovako od ovih 1% necete dobit nista a necu vjerojatno ni ja ako ostanem solo tamo :D
|
Pa bilo bi i uredu da ide bar brzih nego da kopam 5 dana za 0.01 eth....
|
Biti ce danas 0.5% to imam u planu ali nisam stigao prije...
|
Vraća se i "Šime" ... 200,200 da je 10 trakvih 2GH ...
Neznam tko je odkomentirao "... i ja sam htio neke frendove dovuć, 7 i 11 GH,ali kad su vidjeli tread,odustali su ..." Da su se oni prištekali svima bi nam bilo bolje i sigurno brži blokovi ... a ako imaju toliko mislim da 7 dana da se prištekaju tu,nebi bili na zgubu,a na kraju bi svi dobili ... toliko o hrvatstvu, a tread je tu da se odkomentiramo,pomognemo,zaje... , i štošta drugo,pa makar se i posvadili na pismeno ... Moje mišljenje,ako neko ima nekaj za dodat meni,može na PM (odgovoriti ću svakome) da ne spamamo i pravimo neozbiljan tread o GIGANTPOOLU ... pa možda se netko i prišteka i da svi imamo koristi ... L.P. Darko Svilković |
A sad pitanjce,netko liniju za etherminer (i jel svejedno amd ili nvidia?) za gigantpool,nikako da ga upogonim ...
thx |
Citiraj:
EthDcrMiner64.exe -epool eth.gigantpool.com:8008 -ewal tvojaadresaamozeimoja -eworker RIG02 -epsw x -dcri 5 a ovo je moja iz simple mininga: -wd 1 -r 1 -epool eth.gigantpool.com:8008 -ewal tvojaadresaamozeimoja -eworker RIG01 -epsw x |
Citiraj:
HiveOS ethminer 0.15.0.dev10 Wallet and worker template: %EWAL%.%WORKER_NAME% Pool server: stratum1+tcp://eth.gigantpool.com Port:8008 Pass: x za AMD imam: -v 9 --cl-kernel 1 --farm-recheck 200 --cl-local-work 256 --cl-global-work 16384 --cl-parallel-hash 2 Za Nvidie: -v 9 -U --farm-recheck 200 --cuda-parallel-hash 4 --cuda-streams 2 |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Hvala! :chears: |
|
I ja sam upogonio jedan danas!
|
Podjebavaj ti do sutra ali u 9 dana ja sam sa jednim rigom popušio cca 40 do 43% normalne zarade koju su druga dva riga napravila. Nemam ništa protiv nikoga i kamoli sreće da ovo postane veliki pool ali za sada nije za mene malog igrača....
Citiraj:
|
Citiraj:
Za koji dan i meni treba još nekaj kapnuti,pa malo pojačam trenutno stanje ... koliko neznam,ovisi koliko skompenziram da moram manje platiti :goood: |
Citiraj:
Napisao sam matematiku, i ne razumijem zašto me onda napadate što želim prekinuti da nitko ne puši? Ako nema bloka danima i poslje njega 3-4 mala, nema niti zarade... 12h je već prošlo a nema novog bloka, niti ima nekog pomaka u snazi... Za 12h ako ne bude 3 bloka svi pušimo bar 20% i što bi sada svi trebali lapiti tu i do kraja mjeseca popušiti 50%? Ti gubiš 100kn, ali ima i nas velikih koji gube tisuće i tisuće kuna...neću to sigurno dopustiti. Trudio sam se svim snagama od kada postoji pool, potrošio desetke tisuće kuna u njega da bi napravio nešto drugačije. Ali eto, ne mogu tu ništa, mogu jedino prekinuti sve i skratiti svima muke i da ne idete više u minus. Ne razumijem, što tu nije jasno? I u ćemu točno griješim? Možda da vas bolje ostavim na miru i pustim da kopate u prazno..a ja uživam i "milijonima" koje "zarađujem" od fee Citiraj:
|
ethminer 0.15.0.dev10
-wd 1 -r 1 -epool eth.gigantpool.com:8008 -ewal mojaadresabibilabolja -eworker miner1 -epsw x ovo mi ne radi SMOS sistem |
to je za Claymore a ne Ethminer...napisao je Gunther da je za claymore
|
Citiraj:
Tu sam od prvog dana,mali sam što se hasha tiče,ali sam uporan i mislim da bi sve trebalo krenuti,jbga svaki početak je težak ... Povjerenje je početak svega ... Znam da se nemožemo obogatiti za 10 dana,ali mogli bi probat ... |
Evo pool Fee je 0% sada
Monero smanjen na 0.5% Zadnji poziv da se oni koji žele priključe :) Da vidimo, ide ili ne ide... Odlučimo u 12h o sudbini Giganta :) |
Ma nešto si ti krivo razumio. Ne napadan ja tebe. Svaki početak je težak i jedino gdje smatram da si možda pogriješio je nedostatak reklame na stranim forumima, malo jači marketing i činjenica da prebrzo odustajes. Samo kažem ovom gore da ja ne mogu ljude natjerati da dodju ovdje riskirati manji profit , to je njihova odluka . Ja sam probao sa jednim rigom i za sada odustao ali nisam rekao da si ti kriv za nešto.
Citiraj:
|
Eto imaš priliku da dovućeš prijatelje na 12h... pa da i ti zaradiš bolje ;)
12h ne budu umrli...nismo ni mi 15 dana :D Evo frend mi kaže da pričekamo do ujutro pa da vidimo... ajde čekamo još i to :D |
Citiraj:
Vratiti prijevod na engleski, osnovao adwords kampanju (dok još dozvoljavaju) i udario sad dok imam preko 50ghs.. Sa 0% sigurno se može privući više ljudi ne samo bivša ex-yu...Jbg, biznis je zajeban, uvijek postoji rizik, pitanje je koliko si spreman riskirati..ja sam imao (i još imam pool) popušio sam na njemu no nisam nikada imao vašu snagu da jesam, išao bih na sve ili niš...Jbg.. Isprika vlasniku na pametovanju, tak ja vidim posao..Btw, sad radim na projektu koji ak ne uspije idem u bankrot, i moraću opet od nule, no ak uspije biti ću kralj..metaforički..hahahahahahahahaha |
Citiraj:
|
Ne treba odustat u 12h, svako zna svoje i sam ce odlucit kada ce otic drugdje, problem je kaj svi cekaju da bude super pa da se prikljuce...
A zapravo je problem kaj svi puse kaj su na poolovima koji uzimaju ko zna koliko i to je svima ok jer je zarada konstantna, manja ali konstantna. Po svemu na papiru ovdje se vise zaradi, samo mali detalj je u snazi koje sad ocigledno nemamo dovoljno, bar za drzanje neke konstante jel. Nek ostane fee 0% par dana pa da vidimo kaj bu bilo. |
Citiraj:
prikopčaću i ja svoju crkavicu mada s njom održavam svoj pool da ne krepa.. |
Citiraj:
|
Laicki...sto nije logicnije onda imati pool za manje coinove. Tipa expanse za eth algo i hush za equili...
Zec i monero su isto mozda preveliki za pocetak. |
Da mi je znati tko bi se na to spoji onda :D Svi koje znam su na ETH
Sada vidim da su nas dodali na: https://investoon.com/mining_pools/eth :O |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa jbmu pun kufer poolova slabijih od nas, pa kakvo odustajanje onda ???
|
Ma kakvi odustajanje. Ja narucio jos opreme. Sad cemo mi to iskopati!
|
SoyMinero ETH Pool ima snagu samo 24,5 Gh a srednju variancu za ukupno 37 blokova 80%.
Gigant je do sada napravio samo 14 blokova. Da 14 puta baciš kocku i onda se nećeš više igrati jer nemaš očekivani zbroj npr. 14 x 3,5 |
i ja naručio još opreme,....
s tim da sam i za monero zainteresiran.....pogotovo kad zatopli |
Ne je** lep nego uporan. Igraj igraj stisni stisni!
|
Citiraj:
Nije ni moje da se mješam ali podrzavam ovo da se vrati na engleski i da se proba pool globalizirat. Je'bga, kud smo mala zemnja tu smo zajebali gdje smo mogli. Zapad nam ne vjeruje i imaju poolove u EU. Moje mišljenje je da treba udarit reklamu po Istoku i možda po Austro-Ugarskoj. Marketing je stuka za sebe. Ako treba skupit neku pinku da se organiziramo da netko to odradi, ja sam voljan sudjelovati sukladno svojim mogućnostima. Nemam pojma tko je vlasnik poola, ali svakako sam da ideja opstane. Jel sad je šansa i nikad više. Sve teze i teze će bit takve ideje. Ako pak to ne bude moguće jer su se veliki već dogovorili i ja sam za neki pool sa slabijim coinom. Veliki igrači imaju velik trošak i moraju redoviti prodavati da bi podmirili iste. Mi manji mozemo rudariti coin u koji vjerujemo da će otići gore, jer od ETH nećemo obogatiti. Primjerice dbix coin. Jedan rig od 140 mh rudari dnevno oko 1,5 coina, to je cca 6 dolara. Etha narudari 7$. Ali max cijena tog coina je bila preko 40$, dakle sadašnja cijena x10. Max cijena ETH je bila x2. Mali rudari moraju riskirat i traze šansu u takvim coinima za koje smatraju da imaju potencijal da odu gore malo više i mogu ih HOLDat jel nemaju puno troškova. Velik je rizik za vlasnika/organizatora ulagati lovu na ono što mi napišemo na forumu, pa kad cijena coina padne ili se nesto zakomplicira.....bježanija. Treba se dogovoriti što, tko daje doprinos s koliko MH, izračunati jel to drzi vodu u praksi, pa potpisat neki ugovor. I onda nema van bez zajedničke odluke. |
Ja ću uskoro staviti svoje 1080Ti na pool pa ćemo vidjeti
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:14. |