![]() |
Citiraj:
emil si opet zabrijava XD pa jel nismo prije 2 sezone imali 10 bodova više pa je ancelotti prosuo prvenstvo.. korak po korak ;) |
Milan na jedvite jade davljenika pobjedio, i to po obicaju u zadnjim minutama. Dobro stoje trenutacno, svega 4 boda iza Juvea. Zabio i Pasalic, pa sam jos veseliji. No vec sljedece kolo igraju protiv Rome u gostima, a to ce biti pravi test.
Odmah bi potpisao trece mjesto i LP dogodine, ali tesko da ce se to dogoditi. Roma je ipak jaca, Juve ce vjerojatno biti prvak, a Napoli ce se probuditi, ne mogu stalno promasivati zicere. No uz koje pojacanje, sve je moguce. Napokon barem nesto od Milana, nakon par godina uzasa :) |
Citiraj:
Prosuo je, jer je odmarao najbolje igrače u ključnom tekmama za ligu prvaka,koja je tada bila sveti gral! Sada je primera! Ma lako se 6 bodova prospe,ne kažem da ne.Ući će i Real u krizu,jer nemaju neku uvjerljivu igru da bi je izbjegli.Ali mislim da će ove godine sve baciti na primeru,a ostalo ako kaj bude! Sada u 5, Everton -United.Interesantno!:D |
Liverpool ispustio vodstvo od 3:1 i izgubio 4:3, to im nije trebalo
|
:respekt: like a boss
|
Citiraj:
Ni united nije uspio zadržati vodstvo. :D |
Po čemu to je Murinjko bolji trener od Van Gaala? Pa Mufc igra jednako loše kao i pod Luisom.
I evo Kovača na 5. mjestu :) |
Možemo reći i da su na 4. mjestu jer bodovno dijele 4. mjesto :)
|
Citiraj:
Citiraj:
4 ipak, nisam bio daleko |
Thumbs up for FA. Tako treba.
|
Veceras navijam za X definitivno, neka Borusia bude prva jer s drugim mjesto ce Real izbjeci Bayern, PSG i Man City.
|
Ako PSG nastavi igrati kako igra, ne znam zasto bi ih itko zelio izbjeci :D
|
|
Citiraj:
Dinamo je cak ok igrao danas, steta da bar 1 gol nisu dali :( |
U ponedjeljak u 12 je držanje gaća btw :)
|
Držanje gaća :D
|
Kakve gace, Real izvlaci Leverkusen, Porto ili Benficu. Nadam se da nece ove zadnje, a pare stavljam na Leverkusen :D
|
Realu je najbitnije dobiti Deportivo u subotu,liga prvaka je sad u drugom planu.
Inaće,ja bi Juve ,pa da se gleda prava tekma.I Barca -Bayern! Inače,ne bi me iznenadilo da je nakon 2:0,Zidane izvadio Modrića i išao na remi.Jer dečki,morate priznat da je Realu bolje biti drugi.Ovako im prijeti Juve od jakih momčadi koje mogu izvući,ali u slučaju da su bili prvi,puno više potencijalno opasnih! Śala,off course! |
Izgleda da bi Dinamo mogao ostati zapamćen kao najlošija ekipa u povijesti lige prvaka i šire. :D
Dvaput ostati bez ijednog boda, uz to ove sezone ne zabiti niti jedan gol, to se u povijesti natjecanja nije dogodilo. U zadnja 4 nastupa, u desetljeću u kojem je netko rekao da će dinamo osvojit 10 naslova HNL-a zaredom, u ligi prvaka ostvarili su 22 poraza u 24 utakmice, uz gol razliku 7:65. Nekad je to bilo drukčije u EU tekmama, sjećam se vremena Canjuge, kad se dobijalo Partizan, pa Grasshoper 5:0 u gostima, pa Celtic u Zg, pa Ajax u Amsterdamu, pa igrali ravnopravno sa španjolcima i englezima (Newcastle, United, Atletico)... |
Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2016/2017
Meni uopće to ne smeta.
Prvo i osnovno, netko mora biti najbolji a netko i najgori. Drugo, Dinamo ulazi u Ligu prvaka i to je već njihov uspjeh. Ipak treba pobjediti dosta sličnih ekipa za uopće uć u Ligu prvaka. Treće, što očekivati od kluba (i ostalih naših klubova) koji je tvornica novaca/igrača. Kupi igrača za 100 000 eura a proda ga za 5 milijona. Ovo što ostane od igrača u Hrvatskoj je ostatak ostataka, i čak sa takvim igračima ponekad konkuriramo na terenu sa kudikamo jačim klubovima. Kad gledam takve tekme, ne očekujem pobjede ali nadam se dobroj igri, trudu i trčanju. Bez neke predaje ili šetnje po terenu. Sent from my iPhone using Tapatalk |
+1
solidne partije ne razumijem zašto bi si ijedan klub dopustio poraz od hr klubova u ovakvom stanju |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Inaće,kog dobimo,dobimo!Ne može se tu utjecat,ne! Inaće ,u sastavu za Deportivo nema Cristiana,Benzeme i Modrića! Mogli bi opet sjesti na ki..! A depor razbio jaki Sociedad u ponedjeljak 5:0!E moj Zidane! |
Rekli su da ga nema 4 mjeseca.
Zidane se opet nepotrebno zahebava, nema razloga da odmara osim ako moraju ici rijesavati neke porezne probleme :D |
Citiraj:
|
Da,kao piše da odmara igrače za klupsko sp!
Pa je.....za te momčadi koje tamo nastupaju Deportivo je space shuttle! Neka stavi malog Marijana,bolje će odigrat nego Ronaldo u srijedu!:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
U vezi Kova,Kazo,Isco i Lucas! Predobro!:goood: |
|
Nevalja bez žutog okvira.
|
Fino je city stradao :p
|
A u kakvom sastavu igra,mogao bi i Real!
|
A dosta se i zajebavao Zidane, kad tad mu je trebalo doci jer je bas poceo pretjerivat sa odmaranjem.
|
Da,odmaranje za što?
Nevažno klupsko sp! Još jednom dokazuje da je lajbek trener.Dovedite nam Contea.:fuming: |
Ramos zvani Devedeseta!
|
Jaooooooooooooo!!!!!!:care:
|
uh real rješava 3 boda u zadnjim sekundama :D
|
:care::care::care::care::care::care::care::care::care::care::care:
|
lakše malo
enivej ovaj ramos nije normalan, lik ko da supermoći ima u zadnjim sekundama s tom glavom https://streamable.com/6acc |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:41. |