![]() |
Citiraj:
Terry zadnja sezona Ivanović prodati negdje. |
Ak celski ovak nastavi jako me zanima kad ce rus izgubit zivce sa murinjom koji naravno nije kriv za ovakav start :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Njegova krivica je što nije reagirao na vrijeme i riješio se nekih dotrajalih. Opet ne mogu skužiti kak onaj Aspilicueta igra u Chelsea? Barca opet grabi prema naslovu,jer je dobila tri izrazito teške tekme,i bježi Realu dva boda koji je igrao s lajbekima.Bit će teško! btw: http://www.vecernji.hr/nogomet/carlo...tacije-1024297 |
Grabi Barca sve po jedan razlike, kiksat će već. Jučer čista ruka Mascherana nije svirana.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Most touches of the ball: Cesc Fabregas (Chelsea) 3331 Most touches of the ball per game: Cesc Fabregas (Chelsea) 97.97 Most assists: Cesc Fabregas (Chelsea) 18 Most assists from open play: Cesc Fabregas (Chelsea) 11 Most chances created: Eden Hazard (Chelsea) 99 Cesc Fabregas (Chelsea) 91 Ovo je iz statistika na kojima je u vrhu....lik je ubio sezonu ko playmaker. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kakva tekma Leicester-Aston villa,vrh!Leicester bi pobjedom dosao na drugo mjesto,gube 2:1! |
Treba dobit male ali i kojeg velikog. Prošle sezone Real je slabije ekipe iz donjeg dijela gazio sa 4 i više golova, dok je s druge strane protiv jačih ekipa (top 4 - Barcelona, Atletico, Valencia) od 6 utakmica pobjedio samo u jednoj, jednom remizirao i 4 tekme izgubio. Od mogućih 18 bodova Real je skupio samo 4 boda i to ga je na kraju i koštalo naslova.
Ove sezone ako misle osvojit, trebat će im više bodova u velikim tekmama. |
Citiraj:
Budemo vidjeli. |
Sutra je Dinamo, treba do kladionice...
3+ do poluvremena za Arsenal :D |
Citiraj:
|
Je, pojeli ih purgeri ko Bandić snijeg :D
|
Man United XI vs. PSV: De Gea, Darmian, Smalling, Blind, Shaw; Schweinsteiger, Herrera, Young, Mata, Memphis, Martial
PSV XI vs. Man Utd: Zoet; Arias, Bruma, Moreno, Brenet; Pröpper, Hendrix, Guardado; Narsingh, De Jong, Lestienne |
ima di strimova a da netrebam sopcast?
|
Rojadirecta
|
Više rvata na Barnabeu nego u prvih 11 Dinama. :D
|
Bale se ozlijedio :goood:
|
Citiraj:
Nekako mi se cini sa bude Juve maznuo City svojim klasicnim rezultatom. |
Shaw se dobro polomio :|
|
Ovaj Juve i City ne znaju ni pogoditi okvir gola, a kamoli dat gol...eh ja budala na kladi oba daju gol.
|
Jao sta napravi ovaj nas sudac iza gola, lik rekao glavnom da je lopta udarila Srnu u ruku a ni blizu ruke, eh sto se osramoti..
|
A ronalda neces komentirat?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Svejedno mi zao ovih, prvo golman gresku napravi, onda crveni bzvz i ovakav penal :/ Nixis, cist onako.. jel ti ista znaci ime Nikola Kopun? |
Odletit će ovi naši suci brzo iz Lige prvaka xD svakako nije bio prvi penal, ali drugi je. A bome i crveni karton je bio, ovi ukrajinci baš žešći igrači. 3 zamjene u Realu a sve ozljede :/
|
Eto koliko je Benzema dobra špica, prazan gol, ona dobra sansa na 16m i sad ovo glavom.. sve šanse koje pravi napadaci zmirecki zabijaju.
Edit: Evo da komentiram da je Ronaldo zabio hattrick, si zadovoljan buljo? |
Citiraj:
|
Vidim City u LP po starom a United jos uvijek katastrofa :D
|
Nece United jos nista napravit u LP. Osim ako im se posreći pa ulete u nekakav niz dobrih tekmi. Ostat u LP i sljedece godine je super dostignuće.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Meni nije jasan Bebek.On kaze penal na poticaj suca iza gola,a Srna bio okrenut prema Bebeku,ovaj iza gola ga nije mogao vidjeti. A komentirati Ronalda ,buljo? Pa kralj kraljeva,nije li? Ako aludiras na to sto je trazio penal,daj mi nađi igraca koji to ne radi u istoj situaciji. Nego ,Mirko,sad nema Balea pa si uhvatio Benzemu na zub? |
Nikad mi Benzema nije nešto posebno bio, a šta reći na ovo sve što je promašio večeras?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Zabio je 2 penala i jednom je bio na pravom mjestu, ostatak tekme nista, nemre vise predribljat, slobodnjaci su prednost druge ekipe jer trosi lopte a jedva okvir pogodi, jedva cekam sljedece njegovo plakanje da mi namami osmijeh. Cak se pepe popravio al ovaj nece nikad, prevelik je to egocentrik. I bez brige, ne bum vise o njemu, ovo danas mi je dosta za cijelu sezonu. Jedva cekam da ode iz reala pa da mogu i koji put navijat za njih ipak imamo dva igraca tamo. Nego, ajmo okladu, do kad ce englezi imat predstavnika u lp ove sezone? :D |
Dobar je Ronaldo, utrpanović :D
Benzema je meni jako drag igrač. Doduše, slab sam na napdače koji znaju igrati tipa Forlan, Ibrahimović i sl. Bebek je zeznuo penal, baš mi je bilo žao Šahtara koji mi je iza Reala najdraži klub. Ostalo je sudio ok. Isco malo pimplanja i rolice, da pokaže da nogomet nije mrtav :D |
Uhh, kako mi je drago zbog Stare Dame...:)
Trebala im je ova pobjeda. Nixis; nadam se da si dobio na kladi. Ipak je to Juve, a ne Milan. :D Mirkopoter; zapali svijeću na Kamenitim vratima da Real ne dođe opet na Juve u nokaut fazi Lige prvaka. :D Ronaldo, jedna velika sramota od igrača. Taj bi i na centru tražio penal. |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:49. |