![]() |
I Fury ce bit predstavljen.
|
prvi puta pratim predstavljanja, jel to uvijek tako dosadno? o.O
|
Out of sync audio i video :D Well played xD
|
Evo i video im glitcha :D
Damn, nisu driveri ispolirani |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Bazirano na svemu dosad rečenom, kupujem 370 ili 380 sa 4GB, a Phenom ostaje još 3-4 godine u kompu :)
|
HAHAHAHHA... pa šta je ovo bogati mrtvog neka polukonzola/poluhladnjača koja će koštati valjda 15k kn :D
|
Napokon Fury.
R9 Nano izgleda odlicno onako mali. |
Damn, ovaj Nano je surprise...
|
Performanse 290X sa duplo manjom potrosnjom.:care:
I troduplo manjom karticom. Ispravak: Lisa je rekla "significantly more performance than the r9 290x at half the power usage, 2x perf/watt". Nano se cini revolucija. |
Puno price malo slika :D, jesu se skupili.
|
A na ekranu se vrti sniper 3 na 5k sa 45fps.:care:
Single kartica. |
po meni je to bio skakanje-samom-sebi-u-usta moment... dakle sat vremena kenjanja o "novoj" arhitekturi i prednostima iste da bio došla ni više ni manje nego ceo i posrala cijelu tu priču i rekla da ipak oni mogu i bolje, a sada ćemo vidjeti za koju cijenu.
|
Citiraj:
Mislim da ce Fury bit 649 dolara. AMD Radeon R9 Fury X $649 USD AMD Radeon R9 390X $429 USD AMD Radeon R9 390 $329 USD AMD Radeon R9 380 $199 USD AMD Radeon R7 370 $149 USD AMD Radeon R7 360 $109 USD |
ma oke, ali ono znaš kako ide ta marketinška šema - ej ljudi, naš prošli proizvod je oke, ali imamo još bolji kojeg možemo i znamo napraviti kako bi prošli proizvod (od prije pol sata predstavljanja) zapravo ispao par puta manje učinkovit.
nema smisla to... |
Citiraj:
Onaj mali nano ima 1,5x performanse 290x uz duplo manju potrosnju. A tek onaj sto vrti sniper 3 na 5k ekranu sa 45fps. Jesam dobro cuo ,549 dolara za Fury. To je fantazija. Nvidia na aparatima. |
650 FuryX i
550 Fury Dolara. |
649$, 500$ :O
Nema brojki.... |
Citiraj:
vec zalim one koji su kupili 980,a nisu cekali.:D |
Citiraj:
Pa još nigdje nema nikakav review.. Ništa.. Zbog cega bi rušili cijene? Zbog jedne grafe? :lol2: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Di su brojke? Dokazi? Linkovi? |
Fury X ce imati samo vodeno hladjenje,a verzije bez x su zracno.
Citiraj:
EDIT: Predstavili su 4 potpuno nove kartice i odlicne cijene. Sad samo treba pricekati bencheve. EDIT: Ako sam dobro shvatio Fury je jeftiniji 100 dolara od 980ti. Samo za vrijeme prezentacije dionice su im skocile 1.7% |
Lako za trenutne cijene, zanimaju nas brojke :D
Baš me zanima kak se ova nova memorija ponaša :) |
Citiraj:
Kad gledaš nvidiu i intel onda si pesimistično realan, nalaziš iglu u plastu sijena samo da AMD dobije neki plus, a sad vlada takav optimizam da ti na kraj pameti nije da se radi o nekakvim malverzacijama. Urokat se i gledati ne syncani live stream o predstavljanju yebene grafičke kartice, spamati po forumu svake dvije minute, nemoš vjerovat :no2drug::D |
Sad su drvosjece krenuli raditi drivere !!!!!!! wooooo :D
Spomenuli su 2006 godinu, u kojoj su izdali svemocnu 512 bit sabirnicu, a opet je 8800Ultra s njom obrisala kuhinju i kupaonicu... :lol2: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
No ajde da vidimo benčeve, može bit top po super cijeni i kupit će taj high end nekih 5% gaming populacije (kao i nvidia high end). Ako budu dobavljive u željenim količinama. |
Citiraj:
Potpuno novi proizvod. |
A što je reklamirao onaj što je kašljucao?
Ja pomislio da je Lisa reklamirala high end. |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
wccftech |
nano izgleda kao elegentan način da se riješe čipova koji su djelomično neispravni :D
|
Želim ovu Nano i to jako :D
|
I mene nano zanima, ako se pokaze dobrom ,(cekamo benchmarke) , prelazim i ja na AMD.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:56. |