![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
ovo skeniranje računa im je žešči problem več dugo vrijeme još od ip 11 pro i sad na ip 15 pro nema fokusa .. |
Da ali si mogao skenirati nalog iz galerije ako spremis kod.
Sad to vise ne radi , samo se zabijeli ekran i nista. Ako se ide bas sa kamerom onda radi, malo zajebava ali iz drugog pokusaja je ok. |
Nekad je bila opcija nakon sto skeniras i platis da ti nudi da skeniras iduci nalog. To su maknuli i to je bezveze.
Sent from my Xiaomi 14T PRO using Tapatalk |
Ne radi ni prodaja iz investicijskih fondova već 2 mjeseca...
|
yep, ne radi nit meni iz galerije slika
i to več pola godine garant pisao, zvao .. ali samo bacaju kockicu jedan na drugog pa sam dobio izgovor .. da apple neda pristup kameri full A RBA radi normalno .. opet šutnja .. |
Meni bar kod iz galerije ne radi od zadnjeg updatea, prije par tjedana, android 15
|
Citiraj:
Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
I kod mene i supruge isto.
Normalno skenira sa slike ali iz galerije neće više Poslano sa mog 2306EPN60G koristeći Tapatalk |
Našao sam workaround da radi skeniranje iz galerije. Funkcionira kod mene i žene.
Kad idete na plaćanje ne birati skeniraj. Plaćanja->plaćanje->skeniraj->skeniraj iz galerije . Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
Povećan dnevni limit za isplatu gotovine do 1500e
Prije bio 700e https://www.pbz.hr/gradjani/mreza.html |
Tražilo me neki dan da ocjenim aplikaciju (u aplikaciji ne u marketu) i metnem 4. Jbg ne radi sve kako treba s naglaskom na ovo skeniranje.
Sutra me zovu i pitaju otkud 4 pa su čuli. Sent from my Xiaomi 14T PRO using Tapatalk |
Nikad više od minimuma nisam dao. Nikad nikaakv kontakt
Poslano sa mog RMX2170 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Sent from my Xiaomi 14T |
jos jedna opcija meni ne radi
išao uplatit lutriju :D sve popunis .. PAY i dođe ti push obavijest .. klik na to na ip 15 pro i šta mi otvori .. klasika pbz banku, i čeka da pritisnem prijava putem lica a moralo bi to što me traži za platit, da potvrdim .. toliko o njima .. |
To i meni zna biti random prilikom kupovine u bilokojim ducanima.
Samo odem na Drugi način potvrde na stranicit a u aplikaciji izaberem #whitKEY i tako rijesim. |
pa da ..
al to nije rješenje koje se očekuje . ako bi i ono moralo radit to je nekad savršeno radilo .. pa sam i zaboravio na probleme sa kamerom od ip11 pro modela .. al oni tonu, sve dublje i dublje u probleme |
Dosao update, opet skeniranje iz galerije radi normalno
|
Meni nije nakon updatea prihvatio pin . Nije tražio otisak prsta nego pin i nakon što sam 2. Puta unio ispravan pin piše 3 puta ste unijeli krivi pin.
Sad moram u banku pas mater |
al push notifikacija da platis i dalje im ne radi
otvori app, kao da ides normalno u banku, i čeka tvoju glavicu tj pin |
dal netko zna dal će net bankarstvo biti free, nešto su pričali u medijima ??
|
prvi put cujem. zvuci nevjerovatno...
AFAIK free bi trebao biti samo glavni racun, sto realno gledano i IMO je oduvjek i trebalo bit obzirom da je obvezno da ga hebeno imas. al ko danas od mlađe gen moze bit da nema net banking preko kojeg nas deru ko tutleke... |
Citiraj:
|
Da nešto se je pričalo o tome
https://www.google.com/search?q=besp...&bih=731&dpr=1 |
prije dva dana mi otkazala poslusnost biometrija u aplikaciji
uopce se ne pojavi da skeniram prst. Probao ugasit pa upalit, ali kad dodje da skeniram prst uopce se ne pojavi na ekranu da skeniram i ne mogu nazad aktivirat Naravno radilo prije toga. U svim ostalim aplikacijama radi revolut, keks, cak i MyWay radi |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:19. |