![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Isto tako ni meni nije jasno da je RB tako jednostavno obilazio ferrarije, gotovo bez borbe.. |
Daa.. Vjerovatno!! Lik je čudo!!
|
Sta je bilo s onime sto su pitali Neweya dal ce preci u Ferrari, zna li netko sta vise o tome? Nije se bas potrudio demantirati ih ikako.
|
Je, al su i njega (kao i sve ostale) ove sezone zeznuli iz Mercedesa sa konstrukcijom turbopunjača.
|
Već neko vrijeme proučavam ove Rosbergove krugove i meni se čini kao da lik dodaje gas lijevom nogom, a desnom koči. :lol2: Daj pogledajte položaj nogu na kočenju i kad lik nabije gas :D
|
Citiraj:
Sad se ponašaju kao ptice grabežljivice. Haraju boksevima i vrebaju najbolje ne bi li opet uspostavili nekakav winning team u svojim garažama. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Pa nije moguce tako stavit noge u formuli, nema mjesta uopce, to sto ga G sila savija, to je druga stvar.
|
|
Evo i zvuk nove vuvuzele :D https://www.youtube.com/watch?v=d0ufg2XORU8
|
|
Citiraj:
|
Drago mi je da je Nico prvi na kvalifikacijama (ako ga ne kazne)...jos i da sutra pobijedi :D
|
Niko je budala.. Da se mene pita minimalno kazna od 10mjesta ili disq. zbog namjernog izlijetanja i žutih zastava. Hamilton je bio brži u zadnjem pokušaju. Ovo nije sportski..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Nema kazne.
http://www.gp1.hr/rosberg-prosao-bez-kazne/ Ziher je bilo namjerno, ali stvarno nema nacina za dokazati to. |
Citiraj:
E da moran se brzo jebeno obogatit i Monte Carlo na utrku, predivan grad a tek kad je utrka... Natalie Pinkham komodno moze s menom :D :D :D |
Citiraj:
Citajuci alonsove izjave skoro sam siguran da ce otici iz ferrarija sljedece sezone bude li dobra ponuda |
Opasna je to zona. Niste vi niti svjesni kako su te ulice male.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
1,5 sekunda se ne mogu izvuć finim podešavanjem. Jednostavno je mercedes kompletno bolji auto i gotovo. |
Dennis je nedavno rekao da nema ništa protiv Alonsa opet u McLarenu.
Daleko je on od starosti, ali nekako sumnjam da će biti duže od 2-3 sezone još.(u slučaju da ne sjedne u dominantan bolid :D) |
Citiraj:
|
Da li tko ima novi link za gledanje...ugasili su ustream link koji mi je radio zadnih par utrlka :/
|
Citiraj:
|
najbolji vozac zadnji xD
uvik neki problem... |
No power :D
|
Vettel sa odličnim startom ispred Ric i onda opet kvar. Za mene je ova utrka završila.. :)
|
over 9000 xD
gotovo,odustaje bit ce dobra bitka za prvo misto hamm je nabrijan |
Kimi odličan start....al nemaju šanse pratiti ovu dvojcu.
Mislim da će biti čudo ako itko uspije pobijediti ove sezove |
Nakon ovog s Kimijem, više mi se ne isplati ni gledati...
Magnussen i Hulkenberg pretiču gdje nitko nije u zadnjih par godina :D |
hamilton ima problema sa vidom,kaze da mu je nest upalo u oko...
riki se priblizava brzo:) |
Nema smisla više gledati utrke nakon prvih 10 i prije zadnjih 10 krugova...
Kimi nema sreće danas... Sudeći po ovom što se događa kod dodjele, situacija unutar Mercedesa bi mogla biti i gora od Vettel-Webber. Otkad Sherlock Cucumber radi za Sky i intervjuira vozače? :lol2: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ko fol upalo nešto u oko :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:06. |