![]() |
Meni je ovo bolje - manji font, pregledno.
|
ProShot dobio upade...između ostalog značajno je ubrzano paljenje (potvrđujem) te 1020 useri mogu sejvat 40p slike u c roll...itd. Nažalost i dalje nema snimanja videa.
|
Whatsapp dobio update i napokon sprema slika u svoj folder. Zalosno da je takvoj aplikaciji trebalo toliko vremena za update, zadnji je ako se ne varam bio u 4 mj.
|
Bio je spremao i prije, pa onda nije, pa sad eto opet sprema
Ne mogu se valjda odlučiti što će :D |
Citiraj:
Bio sam u ZG dva puta, jednom na Slavonskoj aveniji me odveo skroz na desetu stranu (tražio sam Agram Servis). Drugi puta je to bilo negdje na Jankomiru. Jest da je moj cilj bio u radijusu 200m, ali sam za tocnu lokaciju morao upaliti gMaps (koji me doveo do adrese). |
Konačno pravi penali na WP
http://www.pohrani.com/f/2O/141/4c4p...408b-9ced-.png Perfect Kick Fora je kaj ima i MP i možeš igrat s frendovima (prek friend liste). Mogu se finte prodavat itd. |
Igrao to još fakat pre davno na Androidu, zabavno je... Nego imaju li te multiplatform igre zajednički MP ili se igra samo s ljudima na istoj platformi, pitam opčenito i za ostale igre i za taj Perfect Kick?
|
Općenito rad WA nakon updatea mi se čini još gori, ne mislim na razne dodatne opcije i sl. već pokretanje i bilo kakvo otvaranje aplikacije, uvijek "Loading...", i "resuming...".
Na symbianu je aplikacija daleko ispred što se brzine tiče, žalosno. |
Citiraj:
|
925 kod mene, isto otvara brže nego prije :)
|
Lumia 1020, isto otvara trenutno.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://1drv.ms/1tgHyhB |
A jebemu, onda ne znam što je. Kad sa start screena uđem kao na videu ja dobijem "loading..." na nekoliko sekundi, a kad idem preko multitaskinga se vratit onda je "resuming...".
Vidim da dosta ljudi ima taj problem isto. Kao možda je rješenje brisanje aplikacije i ponovna instalacija s time da se ne napravi restore poruka ali ne želim sve izgubit. |
Ili možda količina podataka koju wacap učitava? :)
Arhiva je lokalna ali ipak. |
Dal ima kakav app za snimanje videa al da nudi mogućnost da na sam video odmah i ljepi time stamp, tj da "broji" vrijeme?
Vjerujem da se ovo može poslje dodat s bilo kojim video editing programom, al ovako mi je lakše :D PS Wacap nehebe promjenu fonta u Ease of acces :D |
Radi ali u chatu. :)
|
Citiraj:
|
Pa nemojte mi reci da se paljenje/gašenje mobilne mreže ne može postaviti gore u notifikacijski bar, poput wifi, gps i svjetline?
Zar svaki put moram ić u postavke\mobilna mreža+sim? |
apsolutno svaki put. To stize sa sljedecim updateom, a kad ce to biti, nemam pojma. Kazu krajem godine.
|
Citiraj:
A taj 3g quick toggle bi trebao doći s 8.1.2 update... |
Imas i aplikaciju Cool tiles. Tamo imas ovo sto je kolega iznad napisao i jos neke stvari. Npr ako imas viber, pa ti smeta ona boja i stavis da ti izgleda prozirno ko i vecina aplikacija na start screenu.
|
Thx ljudi. Cool tiles je puno pomogao. Prečac na desktop i ulazim u 3g postavke..
|
|
Izašao update za Video aplikaciju nakon čega joj treba sto godina da se pokrene (nije ni prije radila kak treba)...užas..ima li kakva alternativa tom stock smeću?
|
Moliplayer, već rečeno masu puta ovdje :)
|
Citiraj:
:fala: EDIT: Moliplayer ne vidi klipove koji su mi u videos folderu a koje defaultni video app vidi....Vidi jedino ono kaj je u camera roll...a na PC-u ne vidim niti jedan folder koji stvorim sa Moliplayerom pa da bi si tamo mogao prebaciti klipove koji nisu snimljeni s kamerom od moba....Ima li rješenje za to? |
Battery Saver je upgradean - sad prikazuje i postotak potrošnje pojedinih aplikacija.
|
Uuu, ovo je yeben update
|
Dok čekam odgovor za Moliplayer išao sam težim putem odn. sve filmiće sam prebacio na komp (iz Videos foldera). Onda sam otvorio novi folder u Moliplayeru i preko Wifi opcije (unutar aplikacije), prebacio s kompa u taj folder. Mobitel mi se za to vrijeme usijao ko svinja.....
|
Mogao si napraviti folder unutar Camera Rolla i ubaciti sve unutra.
|
izašla nova verzija vibera koja ne radi
|
Meni je sad izbacio da je spreman za update, ali nisam na wifiju.
Kad dodjem doma, probat cu. Taj Viber je inace odron :D EDIT: Meni sve radi. UI je sad kao na Androidu. Ocito je do tebe :) |
Danas sam slučajno na WP storeu naišao na aplikaciju Duolingo. Zadnji put sam pretraživao prije 10-ak dana i nije ga bilo.
Ali eto, sad čitam da se jučer pojavila verzija i za WP juzere. Smatram da je taj Duolingo koristan za učenje stranih jezika, pa kome je od koristi nek' se uputi na store. |
Viber opet dobio update - sad radi.
Tapatalk isto - sad mi daje notifikacije za 4/5 foruma (prije za 2/5) |
Meni je taj Tapatalk uzasan - puno mi je lakse surfati browserom.
Jedino sam htio sloziti push notifikacije za PM ali to nije delalo pa sam odustao. |
Bolje Tapatalk nego ogromne reklame svako malo.
|
WP mi je odlicna platforma,ali notifikacije su mi jedna od najvecih mana(tapatalk,viber...)
Samo da su podrzane sluzbene googleove aplikacije,notifikacije bi pregrmio, ali trebaju mi gapps pa nemogu koristiti wp |
Citiraj:
Edit: Upravo otisao direkt na njihov sajt, i preko linka na wp store instalirao Hvala na info! |
Citiraj:
http://www.pohrani.com/t/1p/ge/3qN8k...1411210001.jpg ...velike... http://www.pohrani.com/t/1q/ke/15JuO...1411210002.jpg ...reklame? http://www.pohrani.com/t/47/Q1/2yj2q...1411210003.jpg |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:04. |