![]() |
lebron za sada ko da ne igra. kevin love zvijer. ajmo cavsi rijesit ovo sad u drugoj cetvrtini :)
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
nece se ovde nista rjesit u drugoj :D james radi jako dobar posa u obrani.
konacno i kyrie krenia, a green drzi lekciju splash brothersima kako se pogada van 7.24 schumpertova frizura <3 |
jebote kako ove seru trice to nisu istine
Citiraj:
Šta je to, obrnuti top knot? :D majko tužna al' se gubi CLE pogotovo James sa tim božjim dodavanjima... |
sut za 3: CLE 1/14, GSW 10/21 :D Green 5/5, milina za gledati.
|
Pravo čudo da je razlika ovako mala. Cle 1-14 3PT, a LeBron igra jako nonšalatno, previše turnovera, nekako bezidejna igra s njihove strane.
|
lebron mora zabit 30 u drugom poluvremenu da cleveland dobije
green i igoudala preuzeli konce u svoje ruke, deja vu od lani...thompson totalno van suta, ali rastvara reket i asistira. protok lopte cavsa prespor, previse gresaka i ne samo zbog gsw obrane...
mvp se (po ocekivanju) skriva po kutevima :D |
Obrana im je baš loša, ne grizu dovoljno obzirom da je game 7, zapinje na rotaciji, Green je ostao sam u par navrata totalno nepotrebno.
|
i di je kevin love nestao u drugoj cetvrtini???
Citiraj:
Citiraj:
|
jos se jedno poluvrijeme igra :)
dakle CLE u cijelom p1 ima 2/20 šut izvan reketa, velikih 10%. ne zasluzuju ovo pobijediti.
|
Haha, kako je Love isčupao Thompsonu loptu kao da mu je neprijatelj. :D
|
Ajmo Cle, tako se vraca :)
Jos da se lebron aktivira... |
gsw ako nesto ne pocnu zabijati iz reketa, gotovi su.
pogledaj im selekciju suta iz reketa. ko da kamenje bacaju :D
|
lue se malo pogubio 2. cetvrtinu ali sad je sve ok
koja utakmica, ludilo.
|
cavsi umjesto na +2 sa zakucavanjem, odose na -5. lebron izgubljen....
Kyrie - cudo!!! |
E moj LeBonBon :/
|
Citiraj:
|
nekaj ovdje jeeeeebeno ne stima
Lebron uopce ne igra obranu, Lue vadi Irvinga i Lovea 7 minita do kraja |
Šta lebron radi koji k......
|
ja ne znam, ali lik hoda po terenu, dribla loptu uspravnog tijela, ne kuzi uopce kad je sam i kad treba sutnut...
A i dalje ima tripl-dabl, 26-10-11 :D
|
ko zabije - prvak! :D
|
Baš haha, stislo ih sve! :D
Lijepi i klasični LeBron chase down block! |
Kakva banana, cudno jedno, i sad Irving utrpa tricu preko ruke :D
|
BOOM!!!
bogami... :D
|
ggwp.
|
GG CLE!
|
cestitke cavsima.
zasluzena titula. |
dobra tekma je bila
ova trica kyria i blokada jamesa pred kraj prelomile tekmu da green nije bio onako odlicno igrao, (jel imao 5-5 za tricu na prvom poluvremenu?), cavsi bi rijesili tekmu davno prije clay i steph jako losi |
Meni je sportklub šteko kao blesav, pa sam gledao par minuta i otišao spavat.
Čestitam Vorda, dok ne pogledm snimku neću drugo ništa reći. :D |
Uf. Cestitke Cavsima.Napeta tekma, odlicni Irving, fantasticni James.
Podbacili Curry i Klay, jedino Green na razini kod GSWa. Forsirali sut, Curry promasio tri trice u zadnjih cca minutu. |
Citiraj:
|
Pa u tekmi ćete vidjeti par stvari:
- triple double jamesa u G7 finala, skoro sve je u Cavsima išlo preko njega - respekt - Kyrie u clutchu odlučio 3 od 4 utakmice za cavse (i ni jedna glas za mvp-a - hmmmm - kriminalno loš Curry (i GSW općenito), najveće razočaranje igrom MVP-a u finalu još od Jamesa 2011 :D Sve skupa mislim da se potvrdilo ono što sam pričao tokom sezone - da GSW ne bi smio loviti rekord po svaku cijenu. Hoćeš nećeš, potrošili su se i to se vidlo sad na kraju sezone. Tko će im sad priznati najbolju sezonu ikad kad su sjebali u najvažnijem trenutku? Ko što su se Cavsi mučili s ozljedama prošle godine, tako su sad ratnici ostali bez Boguta, a Iggy i Curry igrali ozlijeđeni. Nije isprika, ali je tako. Cavsi su se bome dobro pripremili, a i LeBronovi sidekickovi su dali dobar doprinos, Love i Irving kroz playoff, Irving i u finalu. Tvrdio sam cijelo vrijeme da su i Irving i Love dobri igrači, samo da igra Cavsa nije dobro posložena. Sad se potvrdilo igrom u playoffu, u ovoj seriji Irving je bio LeBronu više nego što je Pippen bio Jordanu. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:11. |