PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   HNL 2005/2006 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=23679)

Jelc 12.03.2006. 00:28

E to me zanimalo. tnx.

undo 12.03.2006. 00:36

no problem

Mailman 14.03.2006. 15:49

Citiraj:

I dok se ostatak Hrvatske bavi namještanjem utakmica, u Maksimiru su napravili još jedan korak prema stvaranju europski jakoga kluba. Mali, ali čvrst - u svim je Dinamovim prostorijama zabranjeno pušenje! Zadnja pušačka oaza bila je novinarska loža, u kafiću "Kod Goge"...

- Ako netko ovdje još zapali cigaretu, ti ćeš, Goga, dobiti otkaz - zaprijetio je izvršni dopredsjednik Zdravko Mamić tog "crnog" 13. ožujka. Bio je to kraj jutarnjeg Mamićeva pražnjenja kojega je nešto (ili netko) gadno naljuti(l)o koji trenutak prije. A većina stvari koje ga ljute imaju temelj, nabrojit ćemo neke:

- Od siječnja do kolovoza odigrat ćemo samo 14 službenih utakmica. A onda ćemo, u preostalih 120 dana, odigrati između 20 i 30 utakmica. I sigurno je da se u ta dva različita natjecateljska razdoblja ne može isto raditi! A još nitko iz struke nije napravio dva različita programa rada...

- Igrači su u nedjelju došli u klub, zadržali se sat i pol i otišli kući. A u ponedjeljak je bio slobodan dan... Kakav je to posao, j...š takav posao!

- Mnogima sam "naporan", mnogi u klubu misle da zanovijetam. Da, naporan sam, za neradnike i lijenčine, za one koje samo zanima kad će plaća! A sve ih plaćam iz svog džepa - pričao je Mamić.

Bilo je toga još i teško se ne složiti s Mamićem. Ali, ceh su na kraju, iako najmanje krivi, "platili" pušači. U pripremi su i nove mjere koje bi trebale poboljšati radno ozračje. Jedna od njih je da svi zaposlenici moraju dolaziti na posao uredno obrijani. Član Dinamove uprave zadužen za komunikacije, Siniša Jagodić, pred živčanim je slomom...
http://www.vecernji-list.hr/newsroom...03131/index.do

"Član Dinamove uprave zadužen za komunikacije, Siniša Jagodić, pred živčanim je slomom..."
lmao : roller :

Mailman 16.03.2006. 14:17

Luka Bonačić dobio batina...
http://www.sportnet.hr/index.aspx?page=news&id=303759

Čovjeku su platili da izgubi a on odigra neriješeno...;) : roller :

Jelc 16.03.2006. 14:44

Klasika-škvadra kojoj je bilo frka to napraviti Štimcu (jer bi im ovaj i vratio) se napizdila na Bonačića, isto kao i kad su šorali Zahoru i nije im bilo na kraj pameti ići na Maminja...jer bi najebali ko žuti mački...

Neka policija radi svoj posao-ako se sa nekim posvađaš i opališ mu šamar to je za prekršajnu, čekati nekog u zasjedi i zašorati ga palicama je već namjera i ide krivičnjak.

Pa kad takve ulove i opale im višegodišnju robiju-mislim da više nikom neće pasti na pamet takvo što.

acer 16.03.2006. 14:45

Ako je nteko zalužio u Hajduku dobiti batina onda to nije sigurno Luka Bonačić.
Otišao je iz Tirane da bi uveo Hajduk u Ligu za prvaka,a tamo su mu nudili dobre novce.
Spasio je Hajduk sramote igranja lige za ostanak i to mu je sad hvala.

Thoroughbred B 16.03.2006. 18:33

Citiraj:

Autor Jelc
Klasika-škvadra kojoj je bilo frka to napraviti Štimcu (jer bi im ovaj i vratio) se napizdila na Bonačića, isto kao i kad su šorali Zahoru i nije im bilo na kraj pameti ići na Maminja...jer bi najebali ko žuti mački...

Neka policija radi svoj posao-ako se sa nekim posvađaš i opališ mu šamar to je za prekršajnu, čekati nekog u zasjedi i zašorati ga palicama je već namjera i ide krivičnjak.

Pa kad takve ulove i opale im višegodišnju robiju-mislim da više nikom neće pasti na pamet takvo što.

A policija inace odlicno obavlja svoj posao : hitthewa

Jelc 18.03.2006. 10:52

Danas:

Liga za prvaka:

Dinamo-Kamen Ingrad
Rijeka-Ajduk
Osijek-Varteks

Liga za ostanak:

Pula-Međimurje
Zagreb-Inter
Cibalia-Slaven Belupo

Svi u 15.00 osim Dinamo-Kamen Ingrad u 17.00 i Ajduk-Rijeka u 20.15 (HTV2)

Mailman 18.03.2006. 22:54

Liga za prvaka:
Osijek - Varteks 0:2 (Pavličić 31', Halilović 73')
Dinamo - Kamen Ingrad 2:0 (Bošnjak 18', Modrić 59')
Rijeka - Hajduk 1:1 (Vugrinec 75'-11m/Hrgović 90')

Liga za ostanak:
Pula Staro češko - Međimurje 1:0 (Starčević 86')
Zagreb - Inter 3:1 (Ibričić 39', Brkljača 80', Pelaić 90'/Štrok 23')
Cibalia - Slaven Belupo 1:1 (Pletikosić 75'/Mumlek 29')

undo 18.03.2006. 23:30

da i cestitam boysima na 20 godina !!!! na tekmi je bilo prejebeno od navijanja preko dimnijade,salijade i koreografije neznam kak bi opisao osim prejjjjjebenoo!!!!

undo 18.03.2006. 23:32

sretan rodjendan bad blue boysi!!!

: cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2

ovo sam morao ovak napravit u 2 posta :D

Jelc 19.03.2006. 00:55

Valjda je Gigi snimil nekaj pa će puknut filmić, baš me zanima kakva je bila koreografija...

Ipak je to-20 godina:)

:beer:

undo 19.03.2006. 01:48

evo pogledaj u avatar kod mene ;)

Andeo 19.03.2006. 10:48

Lijepo je vidjeti jedno kolo bez da se više spominju "navijači" nego utakmice. Četitka BBB na 20g. organiziranog navijanja!

Gigi1 19.03.2006. 20:04

Citiraj:

Autor Jelc
Valjda je Gigi snimil nekaj pa će puknut filmić, baš me zanima kakva je bila koreografija...

Ipak je to-20 godina:)

:beer:

Bude, bude, ja inače nemam naviku nositi mob na tekme, ali frend je nekaj posnimio pa kad prebacimo na komp budem stavio.
Sve u svemu navijanje je bilo super-tek sam danas pošteno progovorio.

Gigi1 20.03.2006. 12:16

3 privitaka
Evo dva filmeka, kompic je malo prebrzo okreto mob pa je slika mutna, hebiga.
http://www.megaupload.com/?d=G99DG05P
http://www.megaupload.com/?d=XYJSLY2O

A evo i par slika:

Gigi1 20.03.2006. 12:26

Jedino mi je žao kaj nema snimljene bakljade, nije se kompić u tom trenu sjetio-šteta.
A ova hnl emisija, pa koji su to šupci, oni uopće nisu prikazali bakljadu niti tribinu u 20 min. Nije mi jasno da nisu mogli ubaciti dodatnih 10-15 sekundi materijala-snimki sjevera.

Jelc 20.03.2006. 15:31

Jebeš HTV, glavno da se 20-ogodišnjica proslavila kak bog zapoveda:)
Mislim-nije u redu od njih, drige su prikazivali...

ZED 20.03.2006. 16:39

Ej u cemu gledate ove 3gp filmice:beer:

Emissary 20.03.2006. 20:19

Quick Time Player

Andeo 21.03.2006. 08:44

Znam da je 20g. ali mislim da su baklje se mogle probaviti prije 20g. danas je po meni to primitivizam. Šta imaš doći na nogometnu utakmicu i vrtiti baklju u ruci i onda je baciti na teren? vau kako zakon, imam 5 god. pa me oduševljavaju iskrice i dim... Mislim stvarno... Zbog ambijenta nekoga? To je subjektivna stvar, tko kaže da samo dekoracija ne bi bila dovoljna, nego ajmo kao divljaci sve zadimiti i zapaliti. Ja se ne slažem sa bakljadom ako netko navija za klub super to je njegova osobna stvar a to nikada ne bi trebalo isticati ispred nogometa eventualno spomenuti na TV s čime je i to dobilo dosta prostora. Šta hočete vlastitu TV emisiju? Jeli vi navijate za klub iz ljubavi prema njemu ili zato da bi se o vama pričalo? To me tako podsjeća na one ljude koji idu u crkvu samo da bi bili viđeni a izvan crkve su kriminalci.

morph 21.03.2006. 11:25

Citiraj:

Autor Andeo
Šta imaš doći na nogometnu utakmicu i vrtiti baklju u ruci i onda je baciti na teren?

niti jedna baklja (ili dimna) nije bacena u teren u subotu

Andeo 21.03.2006. 12:21

ok, ovo se najvise na torcidu odnosilo. Prosle godine sam bio na sjeveru i svi im kazu ok, imate baklje zapali te ih ako vam je toliki gušt ali ne bacajte ih odmah, i ništa svi zapale i bace odmah na teren. Koja je svrha toga osim izazivanje nereda?

morph 21.03.2006. 12:59

evo kako je to izgledalo u subotu: hello2 :
http://rapidshare.de/files/16038694/Dimnijada.wmv.html

Gigi1 21.03.2006. 16:20

Citiraj:

Autor Andeo
ok, ovo se najvise na torcidu odnosilo. Prosle godine sam bio na sjeveru i svi im kazu ok, imate baklje zapali te ih ako vam je toliki gušt ali ne bacajte ih odmah, i ništa svi zapale i bace odmah na teren. Koja je svrha toga osim izazivanje nereda?

Ok onda nemoj mješati bakljadu sa bacanjem baklji u teren-pošto su to dve različite stvari. Ja sam uvijek za bakljadu dok baklje ne polete u teren.

Mailman 25.03.2006. 12:49

Liga za prvaka:
Kamen Ingrad - Varteks 0:1
Dinamo - Rijeka 1:2
Hajduk - Osijek 3:0

Liga za ostanak:
Inter - Cibalia 4:3
Međimurje - Slaven Belupo 3:4
Pula SČ - Zagreb 4:1

Thoroughbred B 25.03.2006. 15:11

Opaka tekma veceras,dinamo:rijeka : sweating : sweating : sweating

HTV 3 u 20.15 izravan prijenos

Air Force 25.03.2006. 17:43

ja odbio poziv na tekmu...
ako bude dobra atmosfera (a biće) i još dinamo pobijedi, pojest ću se

t.j. svejedno ću se pojest...

Virus7 25.03.2006. 19:36

Nikica Jelavic - '63
Nikica Jelavic - '66
Niko Kranjcar - '69

Ajd nek je i nama sunce granilo!!!!: sweating

Thoroughbred B 25.03.2006. 19:39

Citiraj:

Autor Virus7

Nikica Jelavic - '63
Nikica Jelavic - '66
Niko Kranjcar - '69

Ajd nek je i nama sunce granilo!!!!: sweating

Ne volim hajduka kao ni dinama,ali bas mi je drago za Nikicu Jelavica,decko (20god) je dobio priliku po prvi puta zaigrati od prve minute s Ercegom i svaka mu cast na dobro iskoristenoj prilici,mislim da cemo ga sada cesce gledati u prvom sastavu,mali je jos jedno mlado talentirano otkrice :)

Router 25.03.2006. 20:41

za Jelavica se zna po kojoj liniji igra , to ne bi htio komentirati .

A htv ovaj mjesec od mene nece vidjeti pretplatu jer stoka jedna - nema prijenosa , kao poteskoce , koja su to stoka , sad nema nogometa , a prosli vikend su me mucili sa jadranskim derbijem - dugo losiju nisam vidio .
trenutno 1:1 dinamo rijeka , strijelci etto i rendulic . hvala bogu za radiju

Thoroughbred B 25.03.2006. 20:43

Citiraj:

Autor Router
za Jelavica se zna po kojoj liniji igra , to ne bi htio komentirati .

A htv ovaj mjesec od mene nece vidjeti pretplatu jer stoka jedna - nema prijenosa , kao poteskoce , koja su to stoka , sad nema nogometa , a prosli vikend su me mucili sa jadranskim derbijem - dugo losiju nisam vidio .
trenutno 1:1 dinamo rijeka , strijelci etto i rendulic . hvala bogu za radiju

Kreteni !!!!!!!!! :grrr:

Jelc 25.03.2006. 20:44

Pizda im materina lopovska:mad: , već je 1:1 a neće prenositi uopće prvo poluvrijeme: hitthewa

Isto radio:)

Virus7 25.03.2006. 20:44

Citiraj:

Autor Router
a prosli vikend su me mucili sa jadranskim derbijem - dugo losiju nisam vidio .

Hm tekma je bila za 5 jos da je bio koji gol vise.......

Thoroughbred B 25.03.2006. 20:46

Citiraj:

Autor Jelc
Pizda im materina lopovska:mad: , već je 1:1 a neće prenositi uopće prvo poluvrijeme: hitthewa

Isto radio:)

A ja od silne tehnike 21.stoljeca kuci nemam hebeni RADIO :D :D index.hr : hitthewa Imam na mobitelu al nemam slusalice : evil :

Virus7 25.03.2006. 20:47

web radio;D

Router 25.03.2006. 20:49

Jadranski derbi je bio za pet samo zadnjih 20minuta . ovo ostalo je bilo uzas .

@Thoroughbred B - ak nista otidji do auta i odfrlji radio . ja bi spavao u tvome autu sa obzirom kakav je :)

Thoroughbred B 25.03.2006. 20:53

Citiraj:

Autor Router
Jadranski derbi je bio za pet samo zadnjih 20minuta . ovo ostalo je bilo uzas .

@Thoroughbred B - ak nista otidji do auta i odfrlji radio . ja bi spavao u tvome autu sa obzirom kakav je :)

:D:D

EDIT: s indexa... "I u nastavku susreta nije nedostajalo odličnih akcija i izglednih prilika" : suicide za htv

demetrius 25.03.2006. 20:54

ma ovi naši hrtovci nisu normalni nismo u mogućnosti prenositi prvo poluvrijeme,idiotiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,mogli su 5 sati prije utakmice testirati opremu.

Jelc 25.03.2006. 21:45

Bem ti Bošnjaka....dvaput puca i dvaput ravno u golmana: suicide

Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:22.