![]() |
E to me zanimalo. tnx.
|
no problem
|
Citiraj:
"Član Dinamove uprave zadužen za komunikacije, Siniša Jagodić, pred živčanim je slomom..." lmao : roller : |
Luka Bonačić dobio batina...
http://www.sportnet.hr/index.aspx?page=news&id=303759 Čovjeku su platili da izgubi a on odigra neriješeno...;) : roller : |
Klasika-škvadra kojoj je bilo frka to napraviti Štimcu (jer bi im ovaj i vratio) se napizdila na Bonačića, isto kao i kad su šorali Zahoru i nije im bilo na kraj pameti ići na Maminja...jer bi najebali ko žuti mački...
Neka policija radi svoj posao-ako se sa nekim posvađaš i opališ mu šamar to je za prekršajnu, čekati nekog u zasjedi i zašorati ga palicama je već namjera i ide krivičnjak. Pa kad takve ulove i opale im višegodišnju robiju-mislim da više nikom neće pasti na pamet takvo što. |
Ako je nteko zalužio u Hajduku dobiti batina onda to nije sigurno Luka Bonačić.
Otišao je iz Tirane da bi uveo Hajduk u Ligu za prvaka,a tamo su mu nudili dobre novce. Spasio je Hajduk sramote igranja lige za ostanak i to mu je sad hvala. |
Citiraj:
|
Danas:
Liga za prvaka: Dinamo-Kamen Ingrad Rijeka-Ajduk Osijek-Varteks Liga za ostanak: Pula-Međimurje Zagreb-Inter Cibalia-Slaven Belupo Svi u 15.00 osim Dinamo-Kamen Ingrad u 17.00 i Ajduk-Rijeka u 20.15 (HTV2) |
Liga za prvaka:
Osijek - Varteks 0:2 (Pavličić 31', Halilović 73') Dinamo - Kamen Ingrad 2:0 (Bošnjak 18', Modrić 59') Rijeka - Hajduk 1:1 (Vugrinec 75'-11m/Hrgović 90') Liga za ostanak: Pula Staro češko - Međimurje 1:0 (Starčević 86') Zagreb - Inter 3:1 (Ibričić 39', Brkljača 80', Pelaić 90'/Štrok 23') Cibalia - Slaven Belupo 1:1 (Pletikosić 75'/Mumlek 29') |
da i cestitam boysima na 20 godina !!!! na tekmi je bilo prejebeno od navijanja preko dimnijade,salijade i koreografije neznam kak bi opisao osim prejjjjjebenoo!!!!
|
sretan rodjendan bad blue boysi!!!
: cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2 : cheers2 ovo sam morao ovak napravit u 2 posta :D |
Valjda je Gigi snimil nekaj pa će puknut filmić, baš me zanima kakva je bila koreografija...
Ipak je to-20 godina:) :beer: |
evo pogledaj u avatar kod mene ;)
|
Lijepo je vidjeti jedno kolo bez da se više spominju "navijači" nego utakmice. Četitka BBB na 20g. organiziranog navijanja!
|
Citiraj:
Sve u svemu navijanje je bilo super-tek sam danas pošteno progovorio. |
3 privitaka
Evo dva filmeka, kompic je malo prebrzo okreto mob pa je slika mutna, hebiga.
http://www.megaupload.com/?d=G99DG05P http://www.megaupload.com/?d=XYJSLY2O A evo i par slika: |
Jedino mi je žao kaj nema snimljene bakljade, nije se kompić u tom trenu sjetio-šteta.
A ova hnl emisija, pa koji su to šupci, oni uopće nisu prikazali bakljadu niti tribinu u 20 min. Nije mi jasno da nisu mogli ubaciti dodatnih 10-15 sekundi materijala-snimki sjevera. |
Jebeš HTV, glavno da se 20-ogodišnjica proslavila kak bog zapoveda:)
Mislim-nije u redu od njih, drige su prikazivali... |
Ej u cemu gledate ove 3gp filmice:beer:
|
Quick Time Player
|
Znam da je 20g. ali mislim da su baklje se mogle probaviti prije 20g. danas je po meni to primitivizam. Šta imaš doći na nogometnu utakmicu i vrtiti baklju u ruci i onda je baciti na teren? vau kako zakon, imam 5 god. pa me oduševljavaju iskrice i dim... Mislim stvarno... Zbog ambijenta nekoga? To je subjektivna stvar, tko kaže da samo dekoracija ne bi bila dovoljna, nego ajmo kao divljaci sve zadimiti i zapaliti. Ja se ne slažem sa bakljadom ako netko navija za klub super to je njegova osobna stvar a to nikada ne bi trebalo isticati ispred nogometa eventualno spomenuti na TV s čime je i to dobilo dosta prostora. Šta hočete vlastitu TV emisiju? Jeli vi navijate za klub iz ljubavi prema njemu ili zato da bi se o vama pričalo? To me tako podsjeća na one ljude koji idu u crkvu samo da bi bili viđeni a izvan crkve su kriminalci.
|
Citiraj:
|
ok, ovo se najvise na torcidu odnosilo. Prosle godine sam bio na sjeveru i svi im kazu ok, imate baklje zapali te ih ako vam je toliki gušt ali ne bacajte ih odmah, i ništa svi zapale i bace odmah na teren. Koja je svrha toga osim izazivanje nereda?
|
evo kako je to izgledalo u subotu: hello2 :
http://rapidshare.de/files/16038694/Dimnijada.wmv.html |
Citiraj:
|
Liga za prvaka:
Kamen Ingrad - Varteks 0:1 Dinamo - Rijeka 1:2 Hajduk - Osijek 3:0 Liga za ostanak: Inter - Cibalia 4:3 Međimurje - Slaven Belupo 3:4 Pula SČ - Zagreb 4:1 |
Opaka tekma veceras,dinamo:rijeka : sweating : sweating : sweating
HTV 3 u 20.15 izravan prijenos |
ja odbio poziv na tekmu...
ako bude dobra atmosfera (a biće) i još dinamo pobijedi, pojest ću se t.j. svejedno ću se pojest... |
Hajduk - Osijek 3:0
Nikica Jelavic - '63 Nikica Jelavic - '66 Niko Kranjcar - '69 Ajd nek je i nama sunce granilo!!!!: sweating |
Citiraj:
|
za Jelavica se zna po kojoj liniji igra , to ne bi htio komentirati .
A htv ovaj mjesec od mene nece vidjeti pretplatu jer stoka jedna - nema prijenosa , kao poteskoce , koja su to stoka , sad nema nogometa , a prosli vikend su me mucili sa jadranskim derbijem - dugo losiju nisam vidio . trenutno 1:1 dinamo rijeka , strijelci etto i rendulic . hvala bogu za radiju |
Citiraj:
|
Pizda im materina lopovska:mad: , već je 1:1 a neće prenositi uopće prvo poluvrijeme: hitthewa
Isto radio:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
web radio;D
|
Jadranski derbi je bio za pet samo zadnjih 20minuta . ovo ostalo je bilo uzas .
@Thoroughbred B - ak nista otidji do auta i odfrlji radio . ja bi spavao u tvome autu sa obzirom kakav je :) |
Citiraj:
EDIT: s indexa... "I u nastavku susreta nije nedostajalo odličnih akcija i izglednih prilika" : suicide za htv |
ma ovi naši hrtovci nisu normalni nismo u mogućnosti prenositi prvo poluvrijeme,idiotiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,mogli su 5 sati prije utakmice testirati opremu.
|
Bem ti Bošnjaka....dvaput puca i dvaput ravno u golmana: suicide
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:22. |