![]() |
"Spursi odbili rekordnu ponudu za Modrića i prijete mu nepuštanjem među Vatrene"
Ovo je već teze govnjarstvo. BTW Prekinite više sa tim zaledjem na zadnjih 10 strana. |
Moraju ga pustiti na svaku sluzbenu tekmu repke...
|
Zašto bi morali? Postoje trikovi.
|
Kakvi? (ne znam pa me zanima) :)
|
Danas se igra dalje.
Rubin - Lyon (1:3) Pizen - Kopenhagen (3:1) Sturm - Bate (1:1) Udinese - Arsenal (0:1) Benfica - Twente (2:2) Vjerujem u pobjede Lyona, Pizena, Udinesea i Benfice. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ne znam na čemu temeljiš svoju teoriju ali ima u LP itekako klubova s kojima Dinamo može igrati. Ne kažem da će ih dobiti ali ih može dobiti. Citiraj:
Dnamova igra je jučer bila grozna prvenstveno zato što je podbacio vezni red koji nikako nije uspio povezati i smiriti igru Dinama prema naprijed niti agresivno odgovoriti u obrambenim zadacima. Badelj je jučer odigrao jednu od najgorih utakmica za Dinamo. Takav Badelj nije ni za Lokomotivu, a kamoli za reprezentaciju... Samir je odigrao na mahove, bez konstante i bez želej da smiri i organizira igru Dinama u trenucima kad je to bilo najvažnije. Leko? Izuzev onog ejdnog udarca jel on uoće igrao jučer? Prigovarate što je stavio Kovačića. A koga je trebao staviti da malo sačuva loptu u trenucima nakon kartona i prvog gola kad su počeli gubiti glavu? Ozlijeđene su Alispahić i Morales i preostao je jedino Kovačić koj izna s loptom i to je pokazao. Prerano je gubio loptu jer je neiskusan? Sjetite se samo kako je Badelj gubio loptu... Citiraj:
Tvrdim da Dinamo ima dobru ekipu, dobro posloženu, bez nekih velkih rupa na pozicijama. Problem eventualno može biti Samir. U HNL-u Samir može igrati s 40% kapaciteta, za Lp svaka tekma mu mora biti na razini prve s Malmeom. Napadači su ok, obrana ne pamtim kad je bila ovako dobro posložena. I vezni red je dobar, još kad umjesto Calella zaigra Pokrivač bit će još bolji. |
- Arsenal (ako prodje)
- Marseille - Fenerbahče - Dinamo Bi bila ok skupina recimo za rezultat. Za atrakciju: - Barca - Milan - Man. City - Dinamo :D |
Čini se da ću nakon dugog niza godina opet na maksimir. Sanjam chelsea na maksimiru. :)
@Roberto..meni je Kovačić super igrač. Odradio je točno ono za kaj je uveden. ;) |
Rukavina sa promašajima jučer je jako podsjetio na Balabana i Werder, srećom pa ovaj put nije bio toliko loš konačni ishod. Kelava je zbilja pokazao se u par prilika da je fenomenalan, ali isto tako par loših ispucavanja i donekle lošije postavljanje kod prvog gola, ali to su samo detalji, povadio je sve ostalo kaj je moralo ući, definitivno svaka mu čast. Uz Krešića u Grčkoj koji brani kolosalno, ponajbolji hrvatski vratar. Ždrijeb bude valjda milostiv bar donekle, makar nerealno je očekivati tu neke lake protivnike jer ih nema. Samo će biti teški i teži protivnici.
|
Ja bi htio neke Talijane. Volim kad guzimo Talijane :P
|
Haha, kaže mi lega : "Žena mi je ko Kelava, sve brani!!"
:D :D Ma kog god izvuku nije bitno, nek igraju srčano pa nek izgube i 18-0, nitko nikad im neće zamjerit za srčanu i borbenu igru. Ali dok je krune, prije će se igrati "kontrolirani nogomet!" |
Citiraj:
|
Teško je guziti Talijane (i Engleze), njihov stil igre nam nikada nije odgovarao. Prije ćemo ušićariti nešto protiv Španjolaca i Švaba. Ako ćemo biti pravi, naravno.
|
A mozes samo Intera ili Milana, koliko bi tu guženja bilo pitam se :D
Udinese ako prodje Arsenala neznam u koju jakosnu ide, vjerojatno u 4. gdje je Dinamo i Napoli. |
Možemo realno guziti npr Porto, Arsenal, Benficu, Villareal, Ajax, Copenhagen, Olympiakos, Fenerbahče... i to je vrlo upitno, sve ovisi o danu, volji i formi.
Ako nam se posreći protiv nekakvog Milana, ili Bayerna - super. |
Citiraj:
|
http://www.index.hr/sport/clanak/pog...ka/567969.aspx
Bayern, Marseille, Olympiacos i Basel su moji favoriti :) Tu bi se moglo do trećeg mjesta, a uz malo sreće i puno dobrog nogometa i do drugog :) |
Rukavina je podsjetio na jednog koji je prije par godina igrao u Hajduku :D
|
Citiraj:
Uglavnom Basel je iz iste jakosne kao Dinamo pa nemože. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma, teško da itko može pogodit skupinu. Idealno bi bilo jedan atraktivni suparnik i dva sn kojima se može igrati. No i u drugoj skupini ima klubova s kojima DInamo teško može igrati (Milan, Valencia, Šahtar...) Mamić si je na anteni zaželio Bayern, Benficu i Basel, nije ni to loše :D |
Citiraj:
|
Vidim nije dosta sto ce se LP igrat u Zagrebu, sad bi jos i da se prođe skupina, s jucerasnjom igrom to je malo preoptimisticno :D
|
Ako dođe Džo Šimunić u Dinamo, tučemo Barcu sa tri komada :D lol
Realno, teško ćemo i Bayerna tući - samo da stave Riberyja i Robbena - mi smo prženi ko pomfri. To što bi nam njih dvojica učinili, to su strahi. |
Citiraj:
|
Citiraj:
dobro jučer su popili,ali to se dogodi i puno skupljim ekipama kako sam samo gubio živce a suca sam vrijeđao kako kaže šimić,treba zaboravit i idemo dalje bez euforija tipa balkanska barcelona |
Ma kaj god. Dinamo u finalu protiv Barce. Barca će naravno dobiti na penale. :D
@prt scr..da ostali iz prve jakosne skupine smrde... :) |
Citiraj:
sinoc sam i ja mogao odigrati 45 min umjesto rukavine i onog panja krstanovica |
Citiraj:
Citiraj:
Olympiakos i Fenerbahče već da, to bi mogli dobit. Tu bih još ubrojio i Valenciu od "jačih". |
Kao što rekoh, vrlo upitno. Dinamo mora održati nivo igre od prije tjedan dana i to kroz svih 6 utakmica, pa ako nešto upiknemo - super. Ako ne, jbg, to je realnost i mislim da ne bi trebali imati nikakva očekivanja. Uspjeh kaj već jesmo u LP
|
Citiraj:
upišu 2 pobjede od nekog luzera,koji neriješeni i prolaze,ponekad u grupi netreba puno bodova za prolazak |
Pa realno da, nekih 6 bodova garantira Ligu Uefa na proljeće.
Samo nadam se da ćemo naletjeti na nekoga koga realno možemo dobiti. I to dvaput. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Da je u nogometu sve crno-bijelo mi nikad ne bi bili treći na SP-u i timovi koji imaju manji koeficijent na kladionici bi uvijek pobjeđivali! Dinamo kao i svaki drugi tim ima šansu dobiti najbolji klub u Europi te ima šansu izgubiti od najgoreg kluba u Europi. To kaj su veće šanse da ne uspijemo proći dalje ne znači da ne možemo! |
Cassilas: Kelava moze autogram?
Kelava: moze, ali stani iza Buffona :D Svaka čast Dinamu, sad idemo po 3. mjesto, a može i 2. u skupini. Ja se pak nadam da će Man Utd doć na Maksimir. |
Ja bi Barcu. 1. zbog Šimunića 2. zbog Splita :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:41. |