![]() |
Ja bi osobno uzeo ovog sa + health upgradeom. To mi najvise znaci. Dali lenghta bleeding i kavav je koji dmg mi svejedno.. i tak i ovak ih je lako poklat :p
|
Mali OT: tako mi svega daje se mega...GW account za neke pare. Uskoro prelazim na LotR online pa ne bi htio da mi ovaj account trune. Ako ima zainteresiranih nek se javi! Info na PM!
|
Gate of abaddon. yay!
enivej, luxor moramo jos malo pvp zaigrati dok ne prodash acc, nismo dugo. nego, sklepali jucer neki build za ta, ja bio ebon dust derv, mora da su psovali assasini :p, zealus benediction, hammer war, esurge/interrupt, i rulali :D mozda smo pogodili bas vrijeme kad su horde hBreeze monkova unutra, meni je fora build. |
Evo konačno se i ja dokopao GW-a, zakon je igra...
U guildi sam justice incarnate (veza :D ) lvl 10 sam sad, warrior + monk. vrtim se oko jaks bend-a pa ako ste u blizini vidimo se :D ingame nick Kyro Messmer :D :beer: |
@željac: hellcome!
@sniper: nece jos acc otic, LotR izlazi tek na ljeto, ali bi htio betu picit pa ne zna koliko cu vremena imat za GW...whispam te akd dodjem online ;) |
Citiraj:
Half Moon je shortbow i najbolji je za interruptanje. Budući da ima najbrži fire rate od svih lukova na njega se isplati staviti vampiric ili zealous bow string. Osobno više volim vamp na brzim lukovima, ali zealous će ti omogućiti konstantni Barrage spam. Build: Choking Gas, Practiced Stance, Savage Shot, Distracting Shot. Longbow si ostavi za luranje, hornbow daj heroju pa neka se veseli. Barbed string staviš na neki luk koji će ti dropati pa ga koristiš s Melandru's Arrows ili Hunter's Shot. IMO, najbolji luk ovdje ti je onaj Half Moon. Obavezno mu stavi nekakav grip: +30 health (koji dobiješ za 8k) ili +5 armor (koji dobiješ za 1k). Oboje su tu negdje po kvaliteti. Za string gledaj kaj ćeš stavit. Vamp košta 4k, zealous 2k najviše i oba su odlična na brzim lukovima. Sad, koji je najbolji za prelaziti factions... To se sve da prijeći i s onim Poisnous longbow kojega dobiješ kao quest reward od Captain Greywinda u North Kryta Provinceu. :gringo: Složiš si par buildova, sejvaš u template pa mijenjaš da ti ne bude dosadno. Naravno, prilagođavaš ih mobovima u tom području. |
Citiraj:
Dobrodošao ti nama. Nadam se da si bio kod Ambassador Zaina i uzeo Mending. Slobodno me zovi u pomoć kada ćeš ići capati Healing Hands. IGN: Antigone Amidala, teh uber1337 imba unnerfable monkz0r. |
Ma wammoji rulaju :D
power attack isto :D enivej .. nikad nisam bas igrao war-a, al kad bi napravio bi si nekog axe tanka .. i klao. Al sad ga nebi radio jer mi je veci gust derv, uzmem lyssa avatar i srežem ih dok se healaju /healing signet -40armor ftw/ a uostalom sychte ima AoE (moze 3 moba odjednom udariti) sta je kul ak siris conditione tipa deep wound itd. |
Je. Idem po survivora s dervishicom. Trenutno sam na 470k expa. : goood : Ovo mi je treća dervishica koja ide po survivora. Prvu su nakantali neki skaalei na master questu noob islanda, drugu je Acolyte of Balthazar zaspajkal s 500 dmg niotkud, a treća je alive and kicking. Koristeći se iskustvima s prethodne dvije, za sada sve prolazi bez beda. Jedan jedini put sam radio F12 i to u Bukdek Bywayu jer su moji guildies aggroali tri grupe Jade Brotherhooda. U Eloni sam došao do Grand Courta, a u Canthi sam došao u Tahnnakai Temple baš jučer. Planiram questati po FoWu jer su quest rewardi od 10k expa i nemam namjeru farmati exp za survivora. To mi je lame, hoću ga kroz igru.
|
GW mi jako lagga u zadnje vrijeme, sjecam se tocno kako je proph ucitavao sve za 5sec i nikad nikakvog lagga nije bilo. Kaineng sada lagga toliko da ni na lowest nemogu otic oko coska da mi ne zatrza. Na XP je bilo manje, al je jos uvijek prisutno.
Neznam u cemu je prob, dal mi treba dualcore :rolleyes: u pozadini obicno imam foobar i tu i tamo MSN. Defragao sam, reinstaliravo, uvijek je isto .. Tako me nervira.. |
Ovaj novi event je simpa, par screenshotova:
http://www.imagesforme.com/thumbs/1713gw575.jpghttp://www.imagesforme.com/thumbs/205gw577.jpghttp://www.imagesforme.com/thumbs/7135gw578.jpg I skinovi su simpa, netko ima onaj 'trible', netko 'flame' itd :D |
ovako sad stvarno neznam više: bonker :
kreno sam pravit 55 monka... i sad mi potvrdijo jedan lik da shield of judgement ne šljaka tako više da kad monteri dođu an 20 posto helit počnu begat...nerfan jel? i da dost ekipe prelazi na ss necromancera... i sad ja vas pitam kaj je bolje?? da nastavim pravit monka il se bacit na necroa... oću farmaaat:p |
u NF updejtu je i jedan i drugi nerfan tak da je to manje više isti sh*t.
Jedina stvar kaj jos mozes s 55 shield of judgement klat je monstere koji su ranged i/ili ne mogu biti knockdown. Dakle, hydre ispred augury rocka jos uvijek mozes, ja sa ritualistom koji je isto nerfan farmam tusked huntere u Nightfall-u i ne gube aggro. A na kraju lagano mozes mo/n cappirat spiteful (koji je laksi cap nego shielf of j) pa njega koristiti .. mislim da bi moglo raditi i na onim pticurinama sto su nabili ispred droknarsa da ti smetaju dok ides po trollove. ;) |
da...55ica s SS-om sada radi bez beda (i nju se uglavnom koristi)
stara 55ica s SoJ-om funkcionira samo na creature-ima koji ne mogu biti knockdown (dakle hydre), premda ja farmam s starom 55icom (SoJ) dwarfove izvan Granite Citadela (tu idem jer padaju rune) i ide ok... |
Shatter enchantment?? :banana:
|
Citiraj:
|
Theo Valich napada..
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=37986 GW 2 :D - jos nije ofišl al se cuju neke glasine, bit ce igrive rase human charr i jos 2 neka skroz nova.. uglavnom link dole ima dosta toga zanimljivog.. - ofišl talk - http://www.guildwarsguru.com/forum/s...php?t=10126871 |
|
a ono... za bijednih 600kn prodajes acc na kojem si toliko vremena izgubio, ajde da su jos neke pare ono 1000 eura pa ajde, ja svog nikad ne prodajem.
|
Nisam ja nista 'izgubio'. Igrao sam ga i zabavljo se dok je bio zabavan. Sad vise nije, ima jedan jos bolji mmorpg kojeg mislim malo vise igrati, a zove se RL.
|
pa mozes ti i "igrat RL" i GW nemoras visit 12 sati na dan, na kompu nije to WoW i ne placas nista mjesecno, ali ok nema veze zabavi se sa 600kn :goood:
btw koliko vrijedi acc, ima PvE : Ele , Monk , War , Ranger , war ima FoW armor, account je star trenutno 21 mjesec, likovi imaju 15k armore i dosta elite skilova, i skoro rank 10 negdje 7k+ fame atm. ne prodajem ali me cisto zanima. i skoro svi otkljucani skilovi u igri. |
ne isplati se prodavati GW akaunt...toliko vremena provedeno pa prodati za nesto sitno para...moje misljenje je NE
a to koliko kosta...eko ce ti reci 100kn a netko 1000kn...ovisi od lika do lika...moje je da je neprocjenjiv svaki akaunt ^^ |
Ajmo nabrojite neke HR guilde da znam koje da trazim.:dobartek:
EDIT: + Jel postoji uopće GW Nightfall cinematic(NE in-game) trailer, i gdje se moze pogledati, moze link? pls |
Citiraj:
ima nas 47 u guildu (30 aktivno) lideri smo Hrvatske aliance (mi + jos 9 Hrvatskih guildova) ako si zainteresiran kontaktira me u igri IGN: M A R A B U S |
Citiraj:
Ej ajd pogledaj edit pa odgovori ako znas, pls. |
Citiraj:
|
mene igra neš previše uzela u posljednje vrijeme, igram i po 4-5h na dan, razmišljam o prodaji accounta:smoke:
skroz dobra igra al tolko igrat... ne. prie neki dan sam čak i sanjo neš o gwu ne sjećam se kaj al ono fakat:bonker: :lol2: jednostavno ne želim si dopustit tolko brijat na j.ebenu igru... |
Yes,
ali jako tesko prodati acc, evo ja prodajem proph (299) factions (299) nf collectors (399) za 600kn sa svime i nitko se ne javlja .. :( |
Ja sličan acc prodao (trpiju) za 400kn, imao sam još jednu ponudu zamjena za BF2142....
|
Citiraj:
ftp://ftp.guildwars.com/movies/night...ler3-hires.zip ftp://ftp.guildwars.com/movies/night...iler2hires.zip ftp://ftp.guildwars.com/movies/gwn-i...inematic01.zip to su oficijalni traileri za NF...drugo ne postoji |
Kaj normalan ping cca 150-250,evo dobio i ja GW pa malo haklam ali ovo sa pingom mi je malo chudno.Igra je mrak :D
|
Citiraj:
:chears: mene je malo popustila, nisam je otvarao jedno 5 dana |
Citiraj:
ako oces u guild...kontaktiraj me u igri in game name: M A R A B U S 100% HR guild, ima nas 51 trenutno, lideri HR aliance kontaktiraj me ako hoces |
Citiraj:
Hvala na pozivu,tek se privikavam na rpg,malo promjene nakon godina FPS,sve u svemu :goood: |
@ M A R A B U S
Cim Grom The Brutala natjeram do titla Legendary Defender of Ascalon stizem u Guildi ili barem neka Allianca.:goood: Aj sam reci jel ste u allianci sa Kurzicksima ili Luxonima( ako sam uopće dobro postavio pitanje)?:stoopid: |
Citiraj:
ako vec nisam spomenio, s nama e u alianci jos 8 Hrv atskih guildova (mi smo isto 100% Hrvatski guild) ne moras ti imati nekakvi posebni title, ili biti neki posebni lvl da bi mogao uci u nas guild samo mi se javi u igri i ja te pozovem pa ti nastavi dalje ganjati titulu Defender of Ascalon |
Ja poceo malo radit questove u DoA
Majko mila 5 sati je trajao Fondry dok smo rijesili,nece me vise to tako brzo vidjet :) |
5 sati :confused:
meni je bio gust samo urgoz's warren igrat, a za ovo ostalo nisam imo tolko vremena, samo sam iso da vidim kak to izgleda, u DoA izadjem van sytigan veil i onda doleti 34903498433448712340 minionsa i owna me :D btw novosti vezane uz GW 2! http://www.guildwarsguru.com/forum/s...62#post2648062 |
buduci da ne idem na legendary suvivor evo mog leet-a
http://img160.imageshack.us/img160/9175/gw001zd7.jpg |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:44. |