![]() |
nesto mi se slabo komentira gameplay alphe? Bar ono sto se moze vidjeti na klipovima sa youtubea. Nezainteresiranost ili?
|
Ne, žalostan sam jer nisam dobio key, a mnogi C0D igrači koji su igrali BF svega pola sata i konzolaši su dobili.
|
kad su ovi odlucili slati random keyeve...al ima vremena igrat ce se beta. Za sada ono sto sam vidio i procito komentare mislim da bi sve to skupa moglo biti ok. Naravno uvijek ima nezadovoljnih. Osobno mi je drago da je gameplay konacno nesto brzi...
|
Citiraj:
Bit ce beta a ni igra nije daleko. Malo strpljenja i zacas bumo igrali BF3. |
Ma da mal zaigram dok mogu. U 9 i 10 mj su mi rokovi i moram ucit pun k tak da necu imati bas vremena za gejm :(
|
Ako sam dobro shvatio ovo nije fake,.. samo je video cropan i pokazuje nedostatke u 3D spotingu
http://www.youtube.com/watch?v=7e_cLfMjsQk |
Ajde baš ću isprobat. ;)
Edit: Jadan je taj 3D spotting, a i jadni su igrači koji ga koriste na takav način. Ovaj lik na videu je lucker što je izdržao toliko na takvoj poziciji sa toliko igrača. Nije toliko nevidljiv ako se zbuksao u grmlju, blijesak pucanja se i dalje vidi te ga protivnici mogu spotat i pogodit isto tako kao što i on njih. A tek knifeanje iza leđa, pošto nevidi ništa oko sebe. Ja čim sam zapucao već su počeli meci frcat oko mene, nakon toga je slijedilo bježanje u zaklon. Ako ćemo gledat realno, zamisli scenu u pravom životu. Neko ti dojavi poziciju protivnika, ti se zbuksaš u grm i šaraš iz kalaša prema tom smjeru, pa kad tad ćeš ga skinut ako ispred tebe nema nikakvih prepreka, jbg. |
evo jedan kratki dojam od random lika
Citiraj:
|
Sve super samo me iritira šta svaki put kada idem preskočit nešto moram gledat svoje noge...
|
čemu te alfe i bete,sad će neki skroz naučit mape i onda neću moć igrat multiplayer
|
Citiraj:
mapa se nauči za jedno popodne |
Citiraj:
ovako izbacuju alfe,bete umjesto da izbace gotov proizvod na isti dan i bok |
Citiraj:
Uostalom, imaš "takav gotov proizvod" svake godine u 11. mjesecu, točnije 9.11. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Naučit ćeš se :) Ja isto nisam nešto pretjerano dobar- jako sam rijetko prvi po killovima, ali to stvarno nema veze sa količinom zabave koju dobiješ. Kao što se na svakoj stranici piše- ako naiđeš na dobru ekipu, bit će ti užitak igrati koji god bio na listi. ;) Da ne budem skroz off, nadam se da će biti nešto tako sa pokretanjem... :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sad, jel "good" bolje od "ok" ili obrnuto... :p
Iako bih bio zadovoljan s bilo kojim :) |
Evo kako vrti na mojoj konfi.
High detalji na rezi od 1920x1080. Nvidia beta driveri verzija 280.19. Fraps bench. Prvi test od 4 minute: Min: 38 Max: 60 Avg: 47 Drugi test od 2 minute: Min: 31 Max: 69 Avg: 40 |
Oprosti što gnjavim, ali možeš li napraviti sličan test sa BC2? :)
|
Čekajte da implementiraju Punkbuster u BF3 pa onda benchajte :D
|
Citiraj:
|
Đabe vam to uspoređivanje sad jer igra radi u dx9 .. a finalna verzija izlazi samo u dx10 i dx11.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Neznam kako da namjestim opcije u BC2, pošto u B3 mogu samo low, med i high detalje odabrat bez custom opcija, al eto ostavio sam ovak: http://i.imgur.com/8xQaos.jpg 5 min atacama: Min: 5 Max: 76 Avg: 43 5 min oasis: Min: 23 Max: 68 Avg: 43 Min je jako loš, brijem da je to zbog AA. FPS je osjetno padao pri velikim eksplozijama. U B3 je ja mislim puno manji AA, ali nisam siguran. Bez tih padova, rezultati su poprilično jednaki. Citiraj:
Alpha Trial je DX10/11 only, sa DX9 karticom nebi mogao igrat. http://bf3blog.com/2011/07/battlefie...-system-specs/ |
Damn, ja budem sretan ako na minimum zavrtim... Tražim nekakav proc kojim bi grafa mogla raditi u punom potencijalu (temeljem osobnih iskustava grafa sa e2220 ne radi onako kako bi mogla) pa bi možda i mogao igrati BF3 :D
Inače sam se nabrijao jako na BF3. Nakon nekoliko godina čini mi se da bi napokon mogao odigrati neki FPS koji za PC gamera valja. :) |
Citiraj:
|
10 valjda jer on nema karticu koja podrzava x11
|
Yep, 10.
|
Citiraj:
Svaka čast bf3blogu ali oni nisu službeno glasilo DICE-a :) EDIt: @ predator inače takve non-offical blogove ni nemam namjeru citat jer vecinom daju krive informacije. Taj faq sam vec vidio.. P.S. Alpha testiranje je gotovo .. kaže zh1nt0. Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
BC2 igram na DX9 pa je opet sve razorivo. :D Citiraj:
|
Nije stvar u bug-ovima, već je snižena razina destrukcije u Alpha Trial-u.Znači, nije sve destruktabilno, pa čak ni kad pucaš u vodu ne vidiš animaciju prskanja vode.
Zatim, jedan sprat možeš raznijet sa RPGem, jedan ne, itd. Službeno potvrđeno od DICE-a da je snižena razina destrukcije u Alphi. |
|
Citiraj:
|
Di se moze nac boxed verzija po nekoj jeftinoj cijeni?
Znam za game.co.uk ali mozda ima nesto bolje.. |
Battlefield 3 Alpha benchmarked (translation)
|
predbilježio se danas za limited edition(non boxed), predobra cijena :) igrica će biti vrh, u svakom slučaju bolja od mw3-a :D
|
Evo i za 26 dolara na e-bayu, vanilla ključ za aktivaciju kad igra izađe naravno.
No treba pričekati zadnjih par tjedana prije izlaska, e-bay je uvijek pun preordera po odličnim cijenama. Prije izlaska BC2 sam naručio Limited Edition BOX za 30 dolara, a stigao je tjedan dana nakon izlaska igre. |
Citiraj:
[SPACE] ACCEPT REVIVE [E] HOLD TO REVIVE :goood: |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:34. |