![]() |
meni jos uvijek ovaj sistem klikni-svugdje nimalo ne sjeda, tj odbija me skroz.
ajd cestitam curi, hoces uopce kupovati doticnu MSIjku? ja osobno nebi :D. |
Citiraj:
Naletio sam na webu, dojavio njoj jer živi preko puta skoro, ona pokupila i sad je kod mene:beer: Ne kužim boldani dio:hitthewal: |
ne kuzim kako je datum ovih vijesti 02.04.2010. (dakle danas, i jos si k tome danas se pohvalio), a ti dao oglas za MSIjku - 04.03.2010.? ili si danas editirao post, i ugurao plocu koju si kupio da ju prodas? :)
btw, se vama vuku hgspot stranice? meni ubitacno..... |
Citiraj:
meni idu normalno. Dobio sam info da nemaju šanse opstati, navodno nisu ni počeli vraćati dugove zbog kojih je sva ova strka i nastala, a samo se gomilaju... nekakve tranše... |
Citiraj:
Tranše su reprogramirane još prošle godine i na holdu su a kakve su im šanse za opstanak će se znati više nakon što izađe 1Q izvještaj. |
Citiraj:
Slažem se! |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ocito. :) Nesjecam kad sam ja zadnji put imao reklamaciju u hg spotu:) Ionako su me par puta odbili sa omiljenom im igricom - naruceno/nije stiglo pa i nije da se ima sta pokvariti.... |
Citiraj:
|
ALi svejedno, u par navrata sam čuo da promet i nije nešto, a dobio sam info i da rade oko milju tjedno.
Što će se dogoditi sa njihovim jamstvima ako propadnu? Mogu ih bacit u WC? |
Citiraj:
|
Je, znam da je bio za BFG, eVGA-u
|
Citiraj:
Jel vidiš koji od ta 2 branda u ponudi? Imaju samo ono što ima Msan. Ne znam kako to ide, za neke proizvode (barakuda disk) imam jamstvo koje su oni isprintali, a neki imaju jamstveni od uvoznika (msi ploča), tipa Msan i sl. |
Nema, ali BFG je imao 10 godišnju garanciju, a prodavali su ih sve do nedavno znači da garancija mnogima još vrijedi.
|
Citiraj:
Konkretno, frend je uzeo onu 9800 Eco kad su bili popusti. Dobio je printani HG jamstveni sa 120 mjeseci jamstva. Nigdje se ne spominje nitko drugi. |
Citiraj:
|
Evo jedno negativno iskustvo na neprofesionalnost HGspot-a: naručim putem weba danas jedan laptop i kasnije se ispostavi da je na webshopu pisala kriva cijena, tj. to je bila cijena jednog CPU-a, a ne laptopa. Ako ja nešto naručim i odlučim platiti taj artikal što nije njihova obaveza isporučiti artikal koji sam naručio po cijeni koja piše u narudžbi?
|
Citiraj:
http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=8288 :D |
Citiraj:
|
Ne možeš im ništa, nisu ludi da ti prodaju lap po nekoliko puta nižoj cijeni radi pogreške.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Na svakom webshopu imas uvjete u kojem se ogradjuju od pogrešaka i nisu dužni prodati nešto ako je greška u cijeni,a svojom narudjom si pristao na te uvjete i nemas pravo se zaliti,tako je kako je. |
Citiraj:
|
Trenutno na novom sajtu ne znam,ali prije su bili Uvjeti koristenja webshopa jasno istaknuti,i bilo je tocno tako navedeno(nazalost naucio prekasno tada).Na dosta webshopova te 'prisili' da prihvatis uvjete pri samoj narudjbi,ne znam da li je tako sad na Hgspotu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pokušaj sutra nekim "službenim kanalima" tipa Društvo za zaštitu potrošača i sl., ali mislim da ćeš na kraju izgubiti puno vremena i to je to. |
Citiraj:
Ma poslao sam mail HGspotu i otfikario ih, sumnjam da će me opet vidjeti, a moju preporuku ostalim dobit će za jedno 23.456 godina. ;-) |
Ovo za preporuku se slazem u potpunosti,ja cu je dati mjesec prije tebe mozda :)
|
Evo jedna paralela s VIP-om. Neki dan je na njihovom web shopu isto došlo do greške u cijeni za jedan mobitel, ali je kupac uredno dobio mobitel po "krivoj" cijeni, a VIP lijepo ispravio pogrešku na webu, svi sretni i zadovoljni. :)
|
Citiraj:
Ajde molim te napiši kolika je kriva cijena tvog lapa, a koliko je prava cijena? Vip je malo veća firma od HGa, sa ogromnim profitom a ne kao jadan HG u minusu. |
Citiraj:
|
Sve se svodi na to da si ti svjesno naručio lap kojem je niža cijena očiti propust HG-a.
Nisi se uspio "izđiberiti" i sad dižeš frku. Paralela sa VIP-om je presmiješna, svi znamo kako tele operateri okreću nenormalne iznose, te im jedan mob ne predstavlja problem. S druge strane, HG grca u dugovima i prodaja tog lapa po cijeni koju si ti vidio bi direktno povećala njihov minus. Spomenuta je i Njemačka, te neka njihova, nazovimo to tako, uzvišenost naspram nas. Povucimo i ovdje paralelu... Mislim da nema puno Nijemaca koji bi išli na ovakav način iskoristiti nečiju nenamjernu pogrešku, već bi upozorili na istu kako bi trgovac to što prije ispravio. Stalno će se spominjati kako su inozemne tgovine bolje... I to će biti tako dok se ovdje ne promijeni mentalitet kako nekoga zaje****, a da ja imam koristi... @mod: sorry zbog OT, prsti su sami prelazili preko slova. |
Po meni je malo bezze jer je ocita pogreska i nitko nije ostecen. Nije neka navlakusa ili prevara. Druga su prica supermarketi gdje oni namjerno stave krivu ili "varljivu" cijenu i ciljaju da kupac na kasi nece primjetiti medju svim stvarima. Takvim treba dizati frku i traziti da prodaju po istaknutoj cijeni (kao sto stoji u zakonu)....
|
Mene ne interesira njihova nesposobnost vođenja tvrtke. A koliko su oni ljudi zahebali? Osobno imam minimalno 10-ak negativnih iskustava s njima, a još jedno 3x više ako ubrojim poznanike i prijatelje koji su se morali s njima natezati. Otišli smo OT pa neću više o tome osim zadnje rečenice: ako se hoće baviti trgovinom neka onda i prihvate pravila igre i sve rizike, kapitalizam je nemilosrdan.
|
A očito te ne interesira, samo si išao metodom: ako prođe, prođe.
10-ak negativnih iskustava? I onda si očekivao nešto pozitivno? Ja imam samo pozitivna iskustva, dobar dio stvari kojima još vrijedi garancija su od njih, a SVE reklamacije su uredno prolazile (4 ukupno). Vidio si priliku i nije prošlo. Pokušaj od VIP-a ili iz Njemačke naručiti nešto:D |
Otvorila se poslovnica u Dubravi.
U izlogu R2E,GTX275,TVi i Monitori,ugl sve u svemu,lepo :D. Idem sutra malo spijunirat :D. |
Isto mjesto? Vidi el ima koja uber jeftina grafa...:)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nasuprot grizanske odmah,kod tramvajske stanice 15m. Bum prošnjofo sutra. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:21. |