![]() |
Probaj isključiti Windows Firewall i Windows Defender, ručno unijeti IP adrese, isključiti IPv6 protokol, ubiti servise tipa ##Id_String... Ukoliko koristiš nešto od Adobea, pogledaj imaš li kakav Bonjour Service pa i njega ukloni (ako ne znaš kako, javi). Nešto od toga mora pomoći...
|
imam ploču MSI 770-c45, i jedan problem. na ploči sve radi divno i krasno, osim usb portova, i to samo na windowsima (7 ultimate x64). naime, očajno su spori, transfer rate je 800tinjak kb/s u prosjeku. na ubuntuu (9.10x64) nemam takvih problema, sve ide brzo kako bi i trebalo ići. drivere za usb nisam uspio naći, a bios je najnoviji koji msi.com nudi na svojim stranicama (v1.4).
ima li tko kakav prijedlog? hvala |
Citiraj:
Od adobe-a imam, ali u servisima nemam Bonjour servis. Sada ću vidjeti kako se dalje ponaša, ako će zezat stavim mu da router drži konekciju i šta sad :) Thx |
Ne, ne, od servisa pogledaš da li nešto počinje nazivom ##Id_String, a Bonjour se inače nalazi u Program Filesu.
|
@domy_os
Pošto si spominjao da si se susreo sa usporavanjem GUI-a W7 nakon dužeg uptime-a, zanima me jesi li išta riješio po tom pitanju. Događalo se i meni, nikakvo opterećenje, slabiji odaziv grafičkog sučelja. Ugasio sve moguće po tom pitanju, sada čisto Classic okruženje sa custom 3DCC da se ubije sivilo. Ima li netko drugo rješenje? :) |
Jel se možda nekom ikone miču nakon ponovnog podizanja windowsa?
Znači posložim ikone kako mi paše, ugasim komp i ponovo upalim i ikone se razmjeste. I naravno svaki put se razmjeste. Jel imao ko sličnih problema? |
win 7 ne vidi disk
imam dva diska..na jedan sam instalirao win7 on je SATA i imam drugi koje je PATA ali ga windowsi ne vide...
pa bih zamolio savijet, prijedlog što da napravim. er nebi volio da izgubim podatke na tom PATA disku hvala |
nea ti to veze.
ovak otvori DiskManagment nađi taj pata disk i assignaj mu slovo. Mislim da je to to. |
Citiraj:
jer ti iskljucen auto arrange u opcijama?? |
Kako i dalje vozim 7600.16385 (ili koja je vec verzija Win7) koju sam naravno dobio legalno i imam legalan cd key za te Win, zanima me dali se nesto promjenilo od te verzije i ove "final" verzije Win7?
Lagano mi komp poceo "kasljucat" i sve vise odgadam "format c" posto imam more programa koji mi trebaju, igara te mailova i nekako nemam volje za svjezom instalacijom.....no ako se nesto promjenilo na bolje (znaci nesto drsticno) onda bih se ipak upustio u novu instalaciju Windoza. |
Citiraj:
|
...primjećen novi problem...kod konverzije filma (mpg) u avi (xvid) sa auta gordianknotom ili mediacoderom uvijek mi se prema kraju filma raziđu slika i zvuk (korištenjem istih programa na winXpu to se nije nikad događalo)
...molim pomoć |
Mislim da sam riješio svoj problem s permissionsima kod spremanja datoteka. Izgleda da je probleme radio ESET Smart Security, a vidim da je zahvaćena i ista verzija NOD32 antivirusa. Radi se o verziji 4.0.467 i nakon updatea na 4.0.474 mi se to više nijednom nije pojavilo.
http://www.imagesforme.com/upload/bedd426a.png |
Citiraj:
Vidim da se radi o NODu kojeg koristim pa pitam. |
Ja imam 3.0.650.0 i imam taj isti problem. :) Budem napravio update kada uhvatim nekaj vremena.
|
Dizanje W7, nema drivea
pri dizajnu w7 (koje sam dosad dizao bez problema) kad trebam odabrat izmedu 2 particije na koju cu instalirat ne prikaze mi ni jednu, rescanam, opet nista. trazi nekakve drivere za drive. imao sam slican slucaj na drugom kompu kad sam morao ubaciti nekakvu disketu, ali uz ovaj komp nisam dobio nikakvu disketu. provjerio sam jeli hdd dobro ustekan, je. pomoc. hvala.
|
Windows 7 - 64 ili 32bit?
Pozdrav,
zanima me misljenje koju se verziju po vasem misljenju isplati kupiti? Naime citao sam po netu da ljudi imaju problema sa raznim programima ( poput CS4 ) na 64bitnim a meni je bas CS najvazniji ( uz igrice naravno :P). Jel ima netko iskustva? Procesor je i5 sa 8 gb rama pa me zanima koliko bi osjetio uopce tu razliku izmedju 32bit i 64bit. Hvala! |
Citiraj:
|
ljudi pomagajte radi se o w7, instlirao sam 100 puta na hardove no nikad ovak nesto, imam 1tb samsunga ali su mi se nekim cudom particije yamjenile ya ulogu primary za system...imo sam particiju od 900gb za podatke a druga je 100gb w7, i odjednom nemogu instal w7 na ovu od 100gb jer pise da je primary a na disku od 900gb pise system WTF, kako da to rijesim nemogu obrisat podatke s ovog hdd-a dosta su velike vaznosti, ovo pisem s live/cda...ako netko zna molio bih i odgovor na pm radi lakseg pronalazenja odgovara zahvaljujem
|
Citiraj:
|
nece biti gubljenja podataka jer onda cu da pucam od srece :D
EDIT: imam hirens boot cd 10 koji program da znam odma da to mogu rijesiti hvala |
Kad kliknem na shortcut preko mreze na direktorij onda me uvijek pita za user name i pass, bez obzira sto stavim kvacicu da zapamti....jel to bug il sam nesto zaboravio ukljucit/iskljucit?
|
e ljudi ljudi pa u ova 3 dana sam izgubio sve zivce koje sam mogo imati haha..OBAVEZNO 2 hdd-a imati ;) ... nisam naso ni jednu opciju na hirensu da ima "iz ovog hdd-a mi prebaci na onaj tj. zamjeni partiton permisions" nakraju sam dobio 90gb prostora kojeg nemogu formatirat sad moram prebaciti sve podatke sva sreca pa imam samo drugi hdd od 300gb opet pušing e jebem ti srecu...i na to sve stavim casu pokraj kompa i prolijem po svim komponentama -.- ako je netko gore prolazio u ovih dana od mene platit cu mu cugu da se ispovjedi hahaha :D
ako netko jos zna za mjenjanje iz system u primari/logical partition nek napise nikad to nije na odmet tko zna mozda mi vec sutra bude trebalo |
ljudi trebam pomoc imam canon IP4300, zanima me cd label print na njihovim stranicama gledam i nema nista, nema ni za vistu vec sam na rubu zivcanog sloma ima neki mozda third party software za tak sta??
|
onaknecutirecdoksenenauciskoristittockuizarezhahahahahxD
Veliš, dobro pa si koristil google i pogledal na canon official stranici?:) |
Citiraj:
EDIT: Citiraj:
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_09450c00.jpg koliko ja vidim nepise nigdje cd label print |
|
probo vec nesljaka, koristim x64, probo sam i compactibility mode i nece da ga bogujem
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_6722679c.jpg evo napise mi ovo i kika me van |
Mogao si odma napisati da ti ne radi, a ne se praviti mutav i pisat kak nemreš nać.:)
Usput, još jedna potvrda da LabelPrint radi na 7, doduše nije isti printer. I slike ti ne rade. |
meni sljakaju, kod buraza na kompu isto,probo s safarijem, operom i firefox-om slike rade... nisam se pravio mutav nego sam mislio da mozda ima negdje dalje, never mind...probo sam neki audio cd label print to nesljaka, ima netko nesto drugo za probati
|
Citiraj:
|
pa printer sam ustekao u komp w7 skinio update printer je proradio ko i uvijek u roku 15 sek ali sad me ovo zajebaje, :D joj uvijek neka sitnica koja neradi haha, kontam da cu staviti virtual box i opaliti xp gore
|
Ja sam za svoj ručno morao staviti drivere jer ih Windows 7 nije imao... :stoopid: Probaj mu uvaliti driver za Vistu x64, možda se upravo tuku te dvije stvari.
|
Citiraj:
|
Učini si uslugu i makni MS security essentials. Meni je frend dofurao zaraženi stick i naravno da MS security essentials nije reagirao i sistem mi se zarazio (Windows 7).
|
Citiraj:
Iskreno, koliko banalno zvučilo nije mi palo napamet :D (to bi mi bilo i super) jer mi na xp-u nije dao dok nisam stavio pass. Sad je stavljena sedmica pa sam automatski tako i napravio....Budem probao :respekt: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Na pitanje što pri samoj instalaciji opcija nije aktivirana ne znam ti odgovoriti, ali mogu reći da me MS SE odlično služi. Nedavno u naletu 2 sticka na koje se moralo brzinski prebaciti, prepoznao nametnike na istima i uspješno uklonio. :) |
Poanta je da ove nije primjetio niti ih je uklonio. :)
|
Citiraj:
Pomaže i kad je autorun onemogućen, ali to je stvar izbora. :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:19. |