![]() |
Citiraj:
|
evo ja neki dan narucio ventilatore u Vz posto ih nisu imali dosta na lageru u poslovnici. Par dana kasnije su dosli, lijepo me nazvali da je roba stigla i spremna za podizanje. dosao u ducan, cekalo me spakirano, platio i otisao. za svaku pohvalu...
|
Citiraj:
A ne ova današnja hardverija kaj uredno šljaka out of the box :D |
Da :D Sve se bojim. Biti general "poslije" bitke sa, hahaha kaj si kupio i crklo ti je :P
Danas sve radi i samo je pitanje "kaj još može napravit". Jedna od "rijetkih" situacija kada više nije "bilo je bolje" |
|
E ovo je za pohvalu , pogotovo , jer sam sam nekad radio u servisu i znam kakav je to posao i da ima svega i da nekad ne smiješ ovo , ne možeš ono prema po pravilu bi trebao zamijenit odmah i masa situacija!
Ali ovo što sam doživio jutros u LINKS servisu na trešnjevci nisam nigdje! Danas ujutro donio WD 1,5 TB green , rekao bad sectori i to , dečko uzeo isprobao , zamijenio za novi , sve 5 BEZ IKAKVIH PROBLEMA! svaka pohvala! Riješeno za cca. 15 min! Da je bar svaki servis takav !:chears: |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dva za redom :D
Vikend akcija. Tablet računalo PRESTIGIO MultiPad PMP7100C - 1745kn (redovna cijena 1899kn) nabava.net Model iz akcije je najjeftiniji - Portio - 1.842,03kn |
|
Nije vezano direktno za links ali je slikano u linksu :
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...01467889_n.jpg "windows linux" :D |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Malo im je stranica nedostupna. Nadam se da neće dugo tako biti
|
|
pozdrav. jedno pitanje u vezi ostvarivanja garancije. trenutno mi je D-link 2641b na servisu u linksu i pretpostavlajm/nadam se da ce mi ponudit novi. obzirom da je d-link promijenio dizajn doticnog routera i da se vise nemoze stavit druga antena jer je fiksna, dali je moguce trazit neki drugi model/proizvodac ili jos bolje lovu? hvala.
|
Od svih informatičkih dućana, u zadnje vrijeme sam najzadovoljniji baš s Linksom. Uđem, pozdrave. Tražim pomoć, pomognu koliko znaju. Ako ne znaju, vele ne znamo, idemo pogledati na net.
Npr primjer kupovanja preko neta. Pošaljem upit ujutro, ponudu dobijem za 10 min. Uplatim, oni mi jave kada je uplata sjela, popodne odem tamo s tom ponudom, sve mi prirede, ja se samo potpišem, odnesu mi stvari do auta, lijepo se pozdravimo i bok. Jest da su skuplji, ali su puno kvalitetniji i pristojniij, uz svoj servis. |
Citiraj:
pitanje sam postavio jednostavno da znam sta ocekivat u mom slucaju jer neznam sta zakon kaze o tome. ja bih rado da mi oni mogu zamijeniti sa istim routerom, ali toga nazalost vise nema :-(. :chears: |
Neeee, nije vezano na tvoj post, sorry ako sam razbio piramidu pitanja i odgovora :)
Mislim da ne možeš tražiti ništa drugo osim tog proizvoda (ili boljeg) istog cjenovnog ranga. Novce možda možeš dobiti ako se prvi uvjet ne ispuni... |
Citiraj:
Bitno je - ne pitaš, ne moliš, već tražiš. Links nije izvršio svoje obveze... tj. zamijenio ti proizvod ispravnim. Istim - podrazumijeva se. Povrat love je meni krajna opcija osim ako naravno treba mi baš taj isti proizvod i ima ga negdje drugdje. |
takoder pohvale za links, makar preferiram adm zbog cijene, s linksom sam uvijek bio zadovoljan. Ama bas sve za pc uzimam u linksu. Samo sam jednom imao problemčić u vezi s mišem, ali cim sam se pobunio rjesili su to u sekundi uz ispriku :D
|
Citiraj:
a nis bumo vidli, mozda ga poprave pa ostane isti, iako mislim da se to ni ne radi cesto. :chears: |
Citiraj:
Malo nategnuto, no moglo bi proći. Ako ti se da naganjati to znači 45 dana + prijava inspektoratu. |
Citiraj:
a nis, vidjet cu kako se situacija razvija. bitno mi je da ovo stoji po zakonu: "...nedostatku (na zamjenskom), a kao takav podložan je pravima o povratu novaca" ,pa cu to tako predlozit i nadat se da ce uvazit bez nekih problema. :chears: |
|
Citiraj:
|
Kad citam zadnjih nekoliko komentara zao mi je na sto se srozla Splitska poslovnica.
Maticna sa prosle strane je zamjenjena u roku 4 dana no mene nitko nije obavjestio 20 dana. Kad sam dosao po plocu morao sam zvati sa privatnog mobitela u ZG servis da im oni objasne da mi moraju dati novu garanciju. Naravno nije sve proslo kako treba... Tesko razocaranje to je postala trgovina samo za krajnju nuzdu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Problem je šta je sve u ST spalo na 2-3 dućana od kojih 2 (AFAIK) su samo računalna oprema, ovi drugi su kombinacija bijele tehnike i računala, pa je i osoblje zatupljenije... :roller: |
Citiraj:
Citiraj:
Kupio Logitech G400 za 199kn :) |
|
Evo, pozitivno iskustvo iz linksa Osijek. Kao što se vidi na tržnici u kupovinama; pomažem frendu sklopiti neku konficu. Upao mi u oko gore navedeni RAM, a ganjam i G400 za 199kn...
Iako sam tamo imao dosta li-la ''loših'' iskustava, na svu sreću ništa na moju financijsku ili živčanu štetu, nego stvar ljubaznosti, ovaj puta potpuno druga stvar; uđem u prodavaonicu; pitam za G400, čovjek donese, popričamo kak je miš super i to, pitam za sharkoon podlošku, čovjek donese sa smješkom, račenica dvije o podlošci, skoro zaboravio RAM, kažem, može ram sa akcije 2 komada, čovjek donese. Dok smo rješavali papirologiju, popričali o krizi diskova... Ugl. trgovina obavljena u 3-4 minute; smireno, bez izvrtanja očima, i pirenja u brkove, uz normalan kratki ljudski razgovor. To je sve što mi treba uz kupljeni HW kada idem u jednu IT trgovinu. Dakle; svaka čast Links Osijek; imenovao bih čovjeka, al nije red, nit mi se da po račun. Čista 10ka. :chears: |
Uliječem u links i uzimam jedno Sharkoon kučište koje je izabrala cura budući da komp slažem za nju. Kako sam bio u žurbi čovjek mi pokaže kučište i veli to vam je mini atx. Ja velim ok. Kako sam bio u žurbi i taman došo umoran s posla uzimam tower i odlazim doma. Dolazim doma, vadim tower van da provjerim i nikako da se načudim kako tower držim na jednom prstiu s obzirom da je aluminijski. Dok napajanje moram držati sa dvije ruke...:lol2:
Uglavnom da skratim priču mjerim ja njega i vidim da mi neće stati ploča unutra i trk natrag u links. Objasnim im situaciju i likovi vele nema frke, izaberite si novo ili lovu vam damo natrag. Izabrao sam novo koje sam i otpočetka htio...još smo se zezali dok sam čekao novi račun..uglavnom apsolutno moja krivica....svaka čast linksu:chears: |
Što se tiće Linksa cjene su im uglavnom više, no na akciji sam upiko miša g400 za 199kn, svaka čast, servis je skroz korektan.
Promjenio sam nedavno VGA kod njih, samo rijeći hvale. Nekad se isplati dat koju kunu više a ne uzet u web shopovima koji nemaju svoje servise i muljaju da glava boli, a poslje ih boli kit* što bi reklamirao |
Ako se ne varam, takve stvari idu u second hand kategoriju
http://www.links.hr/?option=katList&...iv=second-hand |
Vikend akcija.
Kućište LC POWER PRO-920BL/R Veritas_3000, plexi, crno, bez PS - 315kn (redovna cijena 399kn) nabava.net Modeli iz akcije su najjeftiniji u Portio (=Links) - 367,08kn *********************************************************************************** Scythe tjedan u Linksu |
Da, odlično izgleda ovo kućište, najvjerojatnije ću ga uzeti
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:08. |