![]() |
Negdje sam citao, nemam pojma jesam li dobro i procitao, da se moze modad jedno oruzje, tako da se skupe 3 ista i nekako "objedine", te se dobije modificirano bolje oruzje? Ako me i pamcenje sluzi, ne radi se o nikakvom modu odatnom...
|
Citiraj:
jedino modanje za sada je kod oruzara koji su skupi kao da rade kod nas :D za mene siromaha jedino povremeni repair dolazi u obzir. Vidio sam da se tamo vrzma nekakav lihvar kod kojeg se deponira lova, cemu on sluzi ? Nesto kao nase banke ? :D |
Ufffff ja se jednom zahebo imao 150.000novaca i ošo do njega i clik po klick osto bez love:fuming: neznam čemu služi i na koji način možeš dobiti lovu.Nisam probao sve potrošiti pa sa malim iznosom otići i isprobati te opcije uglavnom zaobilazim ga u širokom luku:D nedam pare lihvarima(nisu teške i bolje ih sam nosim):D
|
stavil sam sigerous mod al me jebe čirilica
dal ima šanse stavit prjevod i od kud ga skinut |
Citiraj:
@edit Evo ga, uzivaj @edit2 upravo instaliram SGM 1.7 pa cu dojmove postati kasnije. Razlog je rusenje SGM 1.6, na 2 mjesta naletio sam na bugtrap koje nikako da predjem @edit3 SGM 1.7 je veci od prethodnog (2.1 : 1,8 gb) i njegovom istalacijom mora se poceti igrati isponova, imajte to na umu. Prijevod za 1.6 radi i na ovom bez problema iako su napisali da nije isprobano. Stigao sam probati samo par misija i sve za sada radi kako treba. Max_weight sam povecao jer je 60 kg premalo. Mod malo trza ali cu probati dignuti grafu, mozda je do toga. Skinuo sam i fix za 1.7 ali to cu sutra, za danas dosta |
Evo na hrpi SGM 1.7
http://blackbyte.org/sgm/ Cijelu nedjelju sam ga guzio i sve radi zasada,puno je zanimljiviji od originalnog COP-a. |
da vas pitam, svi koji se instalirali Sigerous mod, jel i vama svi razgovori se vode na ruskom? jel to normalno ili nije? mislim, nije da mi smeta, ali eto, čisto iz znatiželje.
I neka cajka tutnji u Skadovsku, pa sam reko debelom bradonji da ugasi :D da nebi morao u opcijama uključiti da mogu koristiti oružje tamo gdje to igra ne dozvoljava ;) |
Meni su neki dijelovi na ruskom, ali večinom na engleskom na 1.6 mod-u.
Da i kod mene svira neka "cajka" u pozadini u Skadovsku:D ali se kratko zadržavam idem pobiti alfu i pribaviti novaca skupio 600.000:D nečega i nakrcan k mazga jer promijenom/kupnjom boljeg helmeta dobiješ i veću težinu+artefakti koji to omogučuju pa sam sad na 165Kg(exo)+onaj napitak u bočicama +20kg :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
..jel se ja varam ili ovdje nitko ne spominje da igra s "srpskim prijevodom" ja kad sam je igrao stavio sam ovaj prijevod i ne vidim razlog zasto igrati na engleskom kad je ovo puno lakse za shvatiti pogotovo za neke questove i daleko je veca fora za igrati
http://www.4shared.com/file/17403199...bian_v101.html |
Meni je barem engleski skoro 2. materinji jezik, nemam nikakvih problema sa igrama na engleskom ili filmovima, pogotovo ako imaju i engleske titlove, onda mi tek ne treba prijevod. Neznam kako drugi...
btw. vise mi se svidjala ruska verzija igre (CoP) sa ruskim govorom i titlovima na engleskom, dozivljaj je bio potpun |
Citiraj:
btw. svi spominju alfa squad ali ja jos nisam naletio na njih ili nisam skuzio da su to bili oni. Teze probleme ucinkovito rijesava SVD (Dragunov) :D |
|
Da li je netko krenuo igrati free play sa sigerous modom?
Ja sam osobno prošao igru sa modom i nastavio igrati free play. |
Citiraj:
Jos jedna stvar oslobodio sam onog vojnika iz ruka Mercenariusa i sad od njega imam zadatak naci mu Vintorez. Na karti mi stalno signalizira da je u cementari ali ne mogu naci. Kod onog mrtvog u podrumu nema, sve sam pretrazio ali nema a i dalje mapa signalizira. Netko zna ? |
Probao sam kamikaza mod na Alfa squad kod kontejner skladišta (gdje su banditi). nisam se proveselio. Out-flankali su me i uterali mi ga masno :D nisam se nikada osjećao ovako poniženo u svojoj STALKER-skoj karijeri :D
|
Da, opasno je samo tako uletiti kao indijanac:D s mišlji sad ću ih pokokati jer su nakrcani opasnim pljucama(kad god sam ih pobio i išao pokupiti oružje nisam nikada našao kalašnjikov, samo groza-nabrijana,snajperi i 12.7:fuming:,FN2000 i sl):fuming:. Treba ih tući njihovim oružjem i na daljinu:D i neulaziti u vidno polje nezaštičen.Ja sam bio u Jupiter-u po toolse i sad opet haračim po Skadovsk-u i Yanov-u.
|
Citiraj:
zato ja operiram Dragunovim dok ne naletim na nesto bolje. Jedina mu je mana sto se dosta brzo trosi pa me njegov repair do sada dosao cijelo bogatstvo, ali je i donio bogatstvo prodajom nakon ciscenja terena. On u kombinaciji sa sacmaricom na bubanj stvara lom a kao zacin granatice. Sluze za provjeru sumnjivih mjesta :) |
bemu, sitajuci ovu temu ste me natjerali da ponovno instaliram SoC complete i dovrsim igru. nema sto, atmosfera u stalkeru je nenadjebiva.
|
Citiraj:
stavi 1.7 verziju, postoji i 1.7 fix i stavis Translation Pack od 1.6 (stavio sam link za skidanje gore) i uzivaj :) |
pocemu je sigerous bolji?
|
Citiraj:
Sigerous mod nudi i to, ali i puno više od toga. |
a sta spada u to tvoje "puno puno vise"?
|
Više modela oružja,dodano puno više artifakata za pokupiti,puno više anomalija i razne gamadi dakle otežano kretanje i igranje.Minirana neka mjesta koja nema inaće u igri po defaultu(samo kod onog palog helikoptrea u Yanov-u) i Sigerius modu ima na više mjesta iskusio pogibiju više puta:fuming:
Dodan Alfa squad u igru kao posebna postrojba odlično naoružana uvijek neprijateljski raspoložena prema tebi dok druge frakcije nediraju(u default igri je nema).I još dosta toga glede poboljšanja samog gameplaya.:D I više nego dovoljno da ga se skine i zaigra:D |
ok znaci skida se sigerous a complete ide dole :D
|
Jel preporučate da igram prvo CoP bez ikakvog moda ili da odma stavim Sigerous,nisam do sada igrao CoP...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nakon što DETALJNO prođeš igru i upoznaš sve dijelove, ekipe, voždove i slično, tada odi na Sigerious. jer ćeš biti zapanjen kako se sa tim modom dobila skoro pa nova igra ;) |
dal je ko angažiro tjelohranitelje ?
ja imam trojicu i dal sam svakom PKT :D i u pripjatu onaj tip naplačuje popravak obleke i oružja :fuming: |
Da, to je jedna od novosti u igri pa sam i sam ostao iznenađen kad mi je uzeo pare:fuming: ja se nakrco ko mazga oružjem reko sad ću bespla popraviti kad ono:fiju: uglavnom mod +5:D
Ja idem upravo angažirati jednog da vidim kako će podnijeti Alfa-squad fight. |
hm
kod mene nema alfi prešo sma u pripjat i ko zna dal če ih i tam bit |
Tjelohranitelje? :D
Kakve su to sad fore? Morat ću probati taj novi mod, makar sam si postavio za cilj laganu apstinenciju od STALKERa, ali izgleda neću izdržati :D Šta to znači uzmeš 10 tjelohranitelja i glavni si faker u Zoni? Malo mi se čini overpowered. |
Citiraj:
Prekrstario sam 1 i 2 mapu uzduz i poprijeko ali sipak. Od Alfi ni f nisam vidio a tako sam se radovao susretu :D |
Citiraj:
stim da češ do trečeg malo teže doč :fiju: |
LooL kako ih nema ja ih pobio skoro više nego sve ostale gamadi koja se nakotila i napada kad god stigne:fuming::D.Oni mi omogučili zaradu od 750.000novaca i nakrco se svim i svačim.:D
Malo pogledajte kad ulazite u igru imate neku opciju koju morate uključiti glede Alfa-squada i ostalih opcija(više gamadi,raznih zamki i onih neprilika atmosferskih):D Kad sam počinjao igrati otvorila mi se još jedna opcija poslije "opšnsa" gdje sam to sve pouključivao.Slike su malo lošije kvalitete slikao fotićem, jer neznam kako drugačije pohvatati screanshotove s ekrana u tijeku igre probao ali......:hitthewal: noob..... probo F12 pa se ništa nedogađa.Našao gdje se sprema screanshot u folder Steam-igra-appdata-screanshot.:D http://slike.hr/slike/img00031_f65a7.jpg.html http://slike.hr/slike/img00021_6e0c0.jpg.html http://slike.hr/slike/iter_d11c0.jpg.html Znaći ući u igru i onda ESC pa se dobije opcije koje su prikazane na slikama pa uključite što želite, evo malo se potrudio da otklonim nedoumice:D |
Pozdrav
Zna li netko koje sve vrijednosti u weaponname.ltx datoteci treba promijeniti da bi se promijenila pozicija oruzija? Znam da treba hands_position i item_position i pretpostavljam grenade launcher position (ako se na oruzije moze attachati gl), no sto je sa zoom-om (aim down to sight)? Koristim SGM v1.7 mod |
Citiraj:
|
:)
Lov je poceo, Alfice su tu. U prvom susretu na daljinu Dragunov je isplatio investiciju a sad cu ih njihovim oruzjem pa da vidimo cija majka crnu vunu prede :D |
Ajd super bitno je da si ti njih našao:D samo udri to je posebna čar napasti ih, daleko je to od monolitha ili bandita glede fighta:D
|
Cudno, u Zatonu sam do sada naletio 6 puta na njih (na njihovu zalost :D) a u Yanovu nista. Ni traga ni glasa
Nasao sam i lijek za njih, dum-dum municija, padaju ko muhe :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:25. |