![]() |
molim? novi starcraft nece imat lan podrsku? wtf?
|
http://www.gossipgamers.com/starcraf...eplay-footage/
malo offtopic-a izgleda da oce sve preseliti na battle.net no otom potom >> starcraft 2 |
I ja bi malo zoftopičaril! Globalno se ide ne na spriječavanje piratizacije SW-a već na naplatu našeg načina provođenja slobodnog vremena.
|
Online retailers refusing to sell Modern warfare 2; Kotaku.com
Citiraj:
|
Ako Modern Warfare 2 bude bas ispao porazavajuc, ima nade da slijedece godine dobijemo bolje ... Call of Duty 7 :D
|
Citiraj:
Pitanje je tko će ti ga kupit... :D |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Sva COD4 "elita" pljuje po novom CODu a fala ti BOže ako se ukaže prilika da ju i oni nabace bez originala jok neće ju igrati :D Ono što želim reći je da su svi ovi nedostaci ogromni minus i meni i svima ali niste li možda pomislili da će igra možda, just maybe ekšueli i biti dobra? A za ovaj lean nemam riječi :D teži LMAO, brijem da sam tu funkciju koristio samo u SOldier of FOrtuneu :D Kom to pobogu uopče treba toliko da ga uopče spominje :kafa: |
Citiraj:
Tu prestaje svaka rasprava, jer vidim da nismo isti profil igraca:chears: |
Call Of Duty: Modern Warfare 2 (2009) - 06.11.09, 21:38
-izasao za pc ali za sada samo na ruskom |
šta ste čovjeka napali nek troši na šta 'oće
|
|
Citiraj:
Da ne spominjem sve ostalo već par puta navedeno... |
Citiraj:
I da, veliki sam fan CODa ;) Ne treba mi lean da na kraju runde imam 100+ killova sa G3. Citiraj:
A što se tiće max 16, sasvim dovoljno, čak i previše ako se hoće nekakav skilfull match održati ;) 50 njubara na serverima CODa 4 od kojih 25 koristi marty a 15 last stand nisu moja ideja zabave, ako tebi jesu. A večina servera sa velikim brojem igrača je takva. |
Pa njegovi su novci, on kupuje s njima što želi, neće trošit vaše.
Svatko ima pravo odlučiti da li će je kupiti ili ne, ja je osobno neću (mislio sam, skupio sam novce, al kako je usrali, otišli za nešto drugo), a to da kupnjom podržavaš developere i njihove ideje, to je DA i NE, da jer oni vide da im uspijeva pa dalje isto rade, ne zato jer kao što je on rekao igru kupuje za sebe; Malo se osvrnite na te nastave od ostlih igri, evo npr. Splinter Cell, prva 4 dijela se odlično prodala, al nekoj budali udarilo u glavu da će napraviti "CoD like igru" ili PoP, R6, tako da su developeri ti koji najviše oštećuju serijal, jer kao igra je "preteška" za neku budalu an konzoli, pa igru pojednostave do boli (nisu svi takvi tako da mi s ne nađe sad netko pametan) I slažem se s Hamerom, nemojte sad tu bitchat ako mislite pirat igrat prek neta (ili ako uopće niste namjeravali kupiti original), ionak ne bi ništ platili (kolko parat tolko muzike :D) To što su napravili je glupo, i totalno sve sa konzola prekopirali, koji će nam kurac matchmaking system an pcu u takvoj igri nije mi bas jasno, i malo pogledaj (HoT) igre koje imaju takav mp, evo npr OFP2, jebes ti to kad toliko o hostu ovisis, kad laga etc, i kad ja nemam svoj odabir servera Pa nema leana Wtf je to sad, pucačina bez lean opcije, da ne govorim o tim strikeovima, i da li se to meni čini ili u igri nema Bolt snipera:stoopid: Neda mi se više pisat, idem Borderlands igrat :D |
Citiraj:
I meni je to sranje epske kategorije kao i svima ali šta sad da ja radim? Sjednem i plačem? :D Citiraj:
Mislim, vidjet ću te tak i tak, a u noge sigurno neću gađati :) Citiraj:
|
Citiraj:
kakve veze ima lean i to dali ces ti njega vidjet? |
Citiraj:
A što se leana tiče, nema veze da li ga koristiš ili ne, al jednastavno fali, fali onaj neki osjećaj kad igraš, ja ga dosta puta koristim, najviše kod sa snipom, pa mi fali i općenito u igrama ga koristim tako da:fiju: |
Citiraj:
Citiraj:
|
jel isplativije da ga onda nabavim za PS3 ? Multy ne igram , samo single , al ne kužim ovu raspravu do sad , jel bolji na konzolama?
|
isti je ;D
|
Ja na gamepadu nemrem igrat shooter da me hebeš, probao sam na ps3 nejde i gotovo...
|
Citiraj:
|
Puno ljudi mi je reklo da ce se multi plaćat mjesečno, kaj ja mislim da nebu valjda? :?
|
Citiraj:
|
Vide ih sto su nabrijani do zuba :D
|
Ako se nekome neda čekati do 10-og da vidi SP (pošto izgleda da će to i jedino valjati) evo link za NAJVEĆI SPOJLER igre, zato PAŽNJA!!!
http://www.gameanyone.com/game/X360/3803.html Lik je snimio ceo SP i pustio po chapterima snimke :D Edit: Lol nisam vidio da je Daten ovo već postao :kafa: |
Mogao bi pasti jedan originalni CoD da se ne brigam s nicim. ;)
|
A nist, valjda ce ciko rld nest napravit dok se nevratim veceras od vani, pa bi mogao malo nabacit...
Citiraj:
|
http://www.youtube.com/watch?v=prK-l...b#movie_player
Prava konzolaska igrica nema sta.. No buy! :kafa: |
Hahhaa znaci neko rokne nuklearku gotova igra :D
Of toppic:666 post :D |
Citiraj:
Je li on to ima "radar" iz AvP-a odnosno filma Alien? :) |
Citiraj:
Heartbeat sensor |
Chopper Gunner - 11th Killstreak
http://www.youtube.com/watch?v=JsmUWFUFciM Prvi put 15 killova, drugi put 19 :D |
http://bashandslash.com/index.php?op...787&Itemid=111
Moder CODXtreme4 koji je još prošle godine uveo AC130 i nuklearku povukao je DMCA foru na youtubeu i panjevima iz IW su skinuli video gdje pokazuju baš taj novi feature u igri. Koja legenda!! :goood: |
Neznam da li je već bilo a lijen sam tražit :) Eo CP sa XS-a
Modern Warfare 2 PC release starts with DVD Errors !! Nov 09, 2009 - 12:29 AM - by Milos-stancene For those of you who are PC gamers, you should wait on buying Modern Warfare 2 from the retailers. The PC version comes with 2 discs but it seems that only the actually game is working and not the extra content. The first DVD/Disc is about 6.9 GB which seems to be the standard size for games that are coming out now. Unfortunately, each drive refuses to recognize the DVD. The DVD drives rattle around and you can hear the disc just clattering in the DVD Drive. Now when something... http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=238490 |
U jbte...jos je samo falilo da ga prodaju na zip disketama.
|
a ova nuklearka je ono :S , pobijes 25 ljudi koliko sam skuzio nukas i pobijes komplet servere heheheh
|
Citiraj:
|
Citiraj:
I pri tome koristi istu animaciju kao AvP, samo kaj su maknuli "tup-tup" zvuk? IW pada sve nize i nize :( Kak sam procitao na nekom forumu: Moder Warfail :P |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:11. |